Nevoile umane - cum sa iti satisfaci dorintele simplu si rapid

Nevoile umane - cum sa iti satisfaci dorintele simplu si rapid
Gestionarea venitului Florin Mieila 22 Mar 2022 10:00

Printre nevoile personale ale omului se numara: cele fiziologice, de securitate, de apartenenta, stima de sine si autorealizarea, aceasta fiind cea mai inalta categorie de pe Piramida lui Maslow. Cele care sunt considerate de baza pot fi realizate destul de usor, insa celelalte sunt mult mai inaccesibile din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, si ele trebuie indeplinite, la randul lor. 

Cuprins:

1. Nevoile omului - care sunt cele mai costisitoare

Nevoile omului - care sunt cele mai costisitoare

Dupa ce treci de nevoia de apartenenta, aceea de a socializa, de a avea o familie si prieteni, urmeaza nevoia de stima. Ea include obtinerea statutului pe care ti-l doresti, respectul din partea celor din jur, de a primi recunoastere si, de cele mai multe ori, implica detinerea unor anumite bunuri, cum ar fi o masina, un telefon de ultima generatie sau alte gadgeturi performante. 

De asemenea, nevoia de siguranta ii face pe oameni sa isi doreasca o casa, un loc sigur in care sa traiasca alaturi de cei dragi. Pentru a fi indeplinita, majoritatea persoanelor apeleaza la achizitionarea unei locuinte sau inchirierea ei. 

Tot in ceea ce priveste nevoile personale foarte costisitoare, poate fi inclusa si achitarea unor datorii sau a facturilor care cresc considerabil. Astfel de cheltuieli pot fi neprevazute si este indicat sa ai intotdeuna o suma de rezerva pe care te poti baza. Totusi, daca nu este si cazul tau, un credit nebancar te va ajuta sa intri rapid in posesia banilor de care ai nevoie. Poti beneficia de 0% dobanda pentru sume de pana la 4.000 de lei si iti trebuie un numar minim de documente pentru a-l obitne. In plus, totul se completeaza online, fara prea multe batai de cap. 

Pe langa aceste nevoi primare, sunt o multime de oameni care isi doresc sa calatoreasca, sa achite un avans pentru o vacanta, sa inceapa anumite proiecte, iar un impas financiar poate fi o piedica foarte mare. De aceea, imprumuturile rapide reprezinta intotdeauna solutii viabile.

2. Nevoile personale - cum sa ti le satisfaci

Nevoile personale - cum sa ti le satisfaci

Pentru ca procesul de achizitionare a unei locuinte nu este niciodata usor, iar cel mai mare impediment il reprezinta banii, oamenii apeleaza la ajutorul unui credit. Dar ce faci cu acele sume si cheltuieli mai mici neprevazute? Ei bine, ca sa te pregatesti pentru ele, cea mai simpla solutie este un credit rapid de la o Institutie Financiara Nebancara. Oricat de mult iti calculezi in avans sumele pe care trebuie sa le platesti, nu poti prezice niciodata cand te intalnesti cu neprevazutul, asa ca este indicat sa fii pregatit pentru orice, pentru a nu intarzia semnarea actelor. Principalul avantaj al acestui credit consta in faptul ca se obtine online, oricand si la orice ora, fara sa mai pierzi timpul la cozi interminabile. 

Acelasi lucru se aplica si in cazul autoturismelor. De exemplu, atunci cand esti in cautarea unei masini de foarte mult timp si tocmai ce ai gasit modelul visurilor tale, insa nu ai reusit sa economisesti destui bani, poti sa apelezi la un credit fara acte, care iti poate suplimenta suma stransa pana acum. 

De asemenea, daca esti o persoana spontana si te decizi sa pleci intr-o vacanta fara sa planuiesti nimic, nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai destui bani. Cu un astfel de imprumut, sumele dorite iti intra imediat in cont, iar tu esti gata de drum. 

Nu in ultimul rand, poti intampina urgente neprevazute si ai nevoie de bani pentru a le rezolva. Poate ca este finalul lunii, iar toate cheltuielile tale au fost impartite deja. Nu iti face griji, pentru ca poti apela la un credit pana la salariu. Atunci cand nu gasesti sumele necesare la prieteni sau familie, aceasta este cea mai buna solutie care se rezolva doar in cateva ore. 

Pentru a obtine astfel de credite, trebuie sa ai cel putin 18 ani si un venit lunar de cel putin 500 de lei pe care sa il incasezi pe un card bancar. 

Asadar, lasa in urma bancile care te refuza pe baza unor motive neintemeiate si rezolva-ti nevoile personale simplu si rapid chiar acum!


Sursa foto: Shutterstock.com
De cati bani ai nevoie? Consulta acum calculatorul de credit!