Credit Fix IFN ofera credite
cu ipoteca in rate
si credite rapide online

Vreau un credit rapid
Dobanda 0% pentru primul imprumut

Rapid

Aprobarea financiara a creditului se face in doua ore si aprobarea finala in 48 de ore, daca ai toate documentele pregatite. Iti oferim gratuit asistenta pentru intocmirea dosarului de credit. Banii ii primesti direct in contul tau dupa semnarea contractului de imprumut.

Accesibil

Iti oferim un imprumut generos cu dobanda avantajoasa. Ai rate fixe pentru toata perioada de creditare. Zero comision de administrare credit. Poti plati cheltuielile de evaluare, cele notariale si polita de asigurare pentru imobil, direct din credit la momentul semnarii contractului.

Avantajos

Obtine fara batai de cap un imprumut de nevoi personale. Poti aplica cu o gama larga de venituri dovedite cu minimum de documente. Acceptam solicitari si din partea clientilor cu istoric negativ la Biroul de Credit. Poti garanta imprumutul cu un imobil aflat in proprietatea ta sau a unui tert.

Imprumut ipotecar util cu rate mici

Creditul de nevoi personale cu ipoteca de la Credit Fix IFN este foarte util celor care au de facut o investie majora, fie ca vorbim despre renovarea unei locuinte, achizitia de bunuri cu folosinta indelungata sau plata unor studii, tu decizi modul in care cheltui banii. Daca venitul tau este mic, pentru a beneficia de o suma mai mare, poti obtine creditul impreuna cu un codebitor. Stii dinainte ce rata vei plati pentru intreaga perioada, aceasta ramanand neschimbata indiferent de evolutia pietei. Dobanda este competitiva, de pana la 36%.

Suntem aici sa te ajutam

Alege suma de care ai nevoie si perioada in care doresti sa achiti creditul, completeaza formularul de contact si unul dintre consilierii nostri va lua legatura cu tine.

Iti oferim suport gratuit pentru alegerea celei mai avantajoase metode de creditare si pregatirea dosarului de imprumut.

Suntem aici pentru a-ti oferi informatii transparente si pentru a te ghida in obtinerea tuturor documentelor necesare aprobarii rapide a creditului tau.

Daca intampini probleme la achitarea ratelor sau ai nevoie de o suplimentare a creditului contractat initial, contacteaza-ne si impreuna gasim solutiile potrivite.

Cere un credit rapid pe termen scurt chiar si de pe telefonul mobil sau de pe tableta
Contul tau este la dispozitia ta, oricand, oriunde

Cand doresti un imprumut online rapid si nu stii de unde sa faci rost, CreditFix iti vine in ajutor. Poti accesa creditul simplu si rapid, doar avand la dispozitie un calculator, telefon sau tableta conectate la internet.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.creditfix.ro sa completezi APLICATIA de credit. In caz ca nu reusesti, poti sa suni la numarul de telefon 0374-475-000 sau sa trimiti un e-mail la adresa contact@creditfix.ro si un operator CreditFix te poate ajuta.

Contul meu

De ce un credit cu ipoteca de la CreditFix?

Afla ca la noi ai avantaje unice: Consiliere gratuita, accesibil oricand, fara documente de la al 2 lea credit, usor de rambursat.

Ia un credit acum
Aplica acum si vei primi banii in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea aplicatiei de credit.
Departament Colectare Debite

Telefon 0374 477 344 / 0770 719 770

Pentru eventuale reclamatii privind modul de functionare a aplicatiei sau relatiile cu clientii va rugam sa ne scrieti la contact@creditfix.ro