Utilizeaza creditul inca o luna fara achitare

Amanare plata - Utilizeaza creditul inca o luna fara achitare

Utilizeaza optiunea de a plati dobanda la termen si continua utilizarea capitalului pentru inca o luna!

Acum din contul de client poti opta ca la scadenta creditului sa platesti doar dobanda si sa amani plata sumei trase din linia de credit cu inca o luna. Scadenta noului credit va fi ziua de incasare venit din luna urmatoare scadentei pentru creditul actual.

Poti utiliza aceasta optiune ori de cate ori doresti cu conditia respectarii conditiilor generale prezentate mai jos.

Plateste dobanda si amana plata creditului cu inca o luna!

Conditii generale pentru a putea solicita utilizarea sumei imprumutate pentru inca o tragere din linia de credit (fara rambursare):

  • Suma trasa din linia de credit trebuie sa fie egala cu plafonul maxim aprobat;
  • Autorizarea pentru debitarea automata a cardului sa fie in continuare valabila;
  • Cartea de Identitate trebuie sa fie in perioada de valabilitate (daca a expirat trebuie sa ne transmiti fotografia noii carti de identitate);
  • Valabilitatea contractului liniei de credit trebuie sa fie mai mare decat urmatoarea data scadenta.

Cum procedezi:

  • Dupa mai mult de 5 zile de la obtinerea creditului poti solicita din contul de client ca in ziua scadentei sa iti fie retrasa doar dobanda, urmand ca soldul creditului sa fie acoperit cu o noua tragere din linia de credit. Creditul actual se va inchide la scadenta si un nou credit va fi deschis in mod automat. Pentru asta trebuie sa te asiguri ca in ziua scadentei ai pe cardul inregistrat la Credit Fix, suma necesara achitarii dobanzii.
  • Daca in ziua scadentei nu s-a putut face retragerea dobanzii, poti face prelungirea din contul de client achitand dobanda si eventualele penalitati daca creditul tau nu inregistreaza o intarziere mai mare de 10 zile de la scadenta.
  • Din contul de client, poti face pe loc inchiderea creditului actual si prelungirea cu un nou credit prin achitarea dobanzii, daca creditul tau are mai putin de 10 zile pana la scadenta si nu mai mult de 10 zile de intarziere (caz in care va trebui sa acoperi si dobanda penalizatoare).

Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau suport pentru amanarea creditului tau, te rugam sa ne contactezi la telefon 0374475000.