Despre noi

CreditFix este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionesti din domeniul financiar.

Plecand de la experienta acumulata in sistemul financiar, am avut viziunea dezvoltarii unor solutii care sa raspunda nevoilor neacoperite de institutiile bancare.

De-a lungul activitatii in acest domeniu ne-am lovit de cazuri in care persoanele cu un venit redus, sau cu varsta inaintata, nu puteau aplica pentru un credit.

In domeniul bancar restrictiile de creditare sunt mult mai mari si documentatia mai stufoasa.

Suntem o institutie financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei, fiind inscrisa in Registrul Special cu numarul RS-PJR-41-110084/16.02.2018, care a luat fiinta la incepututul anului 2015.

Obiectivul nostru principal este oferirea unei solutii financiare eficiente pentru clientii nostri in vederea solutionarii unor nevoi urgente, prin punerea la dispoziția acestora de credite rapide, prin intermediul aplicatiei online www.creditfix.ro.

Imprumuturile oferite de institutia noastra se adreseaza celor care au un venit lunar constant incasat pe un card bancar, chiar si celor cu pensii sau salarii mici si care trecand printr-o situatie neprevazuta au nevoie de bani pe termen scurt.

Putem regasi printre clientii CreditFix.ro oameni care au avut o urgenta medicala, dar si oameni care au vrut sa surprinda in mod placut pe cineva, sau care nu au vrut sa rateze o ocazie speciala doar pentru ca aceasta nu a coincis cu ziua de salariu.

Doar prin CreditFix.ro poti obtine un produs unic, un credit preaprobat, o mica rezerva de bani, la dispozitia ta pe care sa o poti accesa urgent telefonic sau din contul de client, atunci cand intampini o situatie neprevazuta.

Ne dorim sa construim impreuna o relatie pe termen lung, bazata pe oferirea rapida si transparenta de credite si incurajarea indatorării responsabile.

Facem totul pentru a fi o institutie respectata si de incredere, recunoscuta pentru corectitudine si eficienta.

Oferim clientilor nostri un serviciu rapid, simplu si confidential.

Ne dorim sa devenim prietenul care la nevoie se cunoaste.

Despre noi

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Credit Fix

Contact:

 Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 Sambata: 09:00 - 17:00

La sediu nu se lucreaza cu publicul

 +40 374.475.000

 +40 374.091.000

 contact@creditfix.ro

Image

CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 040035, Sector 4, Splaiul Unirii Nr.16, Et.4 •  ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 • BNR, Registrul Special Nr: RS-PJR-41-110084/16.02.2018 •  ANSPDCP, Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal nr. 34755.

Relatii clienti: contact@creditfix.ro
Pentru protectia datelor personale: dpo@fixcredit.ro
Reclamatii clienti: contact@creditfix.ro