Credit IFN

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Cand cheltuieli neprevazute apar, te vezi pus in situatia de a gasi in scurt timp numerar pentru a le rezolva. Dar ce e de facut cand contul de economii e gol si niciun prieten nu te poate ajuta cu bani? Un credit IFN (de la o Institutie Financiara Nebancara) poate fi cea mai la indemana solutie. La CreditFix oferim imprumuturi rapide, concepute pentru momentele de acest gen. Cererea se depune atat online, cat si telefonic, iar raspunsul cu privire la solicitarea ta vine in scurt timp.

Cat dureaza pentru a intra in posesia unui credit IFN?

Metodele traditionale pentru solicitarea imprumuturilor sunt lente. Trebuie sa faci programari, pierzi timp asteptand instructiuni pentru a ridica banii, deci e nevoie de multa rabdare si de cateva drumuri. Ori aceste lucruri nu sunt in favoarea ta, mai ales daca vrei acum finante, nu in cateva zile sau saptamani. La CreditFix am luat in calcul toti acesti factori si, pentru a veni cat mai repede in ajutorul tau, am simplificat procedura de acordare a creditelor IFN.

Astfel, pentru a obtine suma dorita, nu trebuie decat sa completezi o cerere online sau sa ne contactezi la numarul de telefon 0374.475.000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro. Aplica aici pentru imprumuturile IFN dorite, iar noi iti viram banii in mai putin de 24 de ore.

Imprumut IFN- ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a aplica?

Daca doresti unul dintre creditele noastre rapide, e necesar sa ai peste 18 ani si cetatenie romana, dar si un venit minim de 500 de lei net pe luna. Va mai fi nevoie de o copie dupa actul de identitate si extrasul de cont pentru intreaga luna precedenta. De asemenea, pentru a putea intra cat mai repede in contact cu tine, va trebui sa ne furnizezi o adresa de e-mail si numarul tau de telefon.

Venitul este reprezentat de remuneratia pe care o incasezi pentru orele de munca in folosul unui angajator persoana juridica romana, iar pentru pensionari, indemnizatia de la stat ori de la un sistem de pensii din tara noastra. Acestea trebuie, bineinteles, sa fie virate intr-un cont bancar, in care ulterior vei primi si imprumutul IFN.

Care sunt cele TOP 5 beneficii ale creditului IFN?

Motivele care te pot face sa optezi pentru un credit IFN sunt nenumarate, iar multe dintre ele urgente. Principalele puncte forte ale imprumuturilor de la CreditFix sunt ca pot fi accesate rapid cu minimum de acte, fara drumuri inutile, iar dobanda este fixa. Dar acestea nu sunt singurele, printre avantaje se mai numara:

 • 0% dobanda la primul credit pentru sume pana in 2000 lei;
 • nu ai nevoie de giranti;
 • tu alegi cand vrei sa rambursezi suma totala;
 • imprumutul poate fi prelungit prin reinnoirea contractului;
 • nu se percep comisioane de administrare.

Pentru mai multe detalii despre creditele oferite de noi, nu ezita sa ne contactezi sau sa consulti Termeni si Conditii. Suntem oricand la dispozitia ta!

Credit IFN
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Creditul IFN, spre deosebire de cel bancar a devenit din ce in ce mai accesat, intrucat acesta pune la dispozitia viitorilor beneficiari urmatoarele avantaje:

 • Poate fi accesat in mai putin de 24 ore de la solicitarea trimisa spre IFN;
 • Poate fi solicitat cu minimum de acte;
 • Nu sunt cerute garantii, giranti, comisioane sau alte tipuri de taxe pentru analiza si gestionare;
 • Banii vor intra direct pe cardul de salariu/pensie;
 • Pentru clientii vechi suma de bani primita poate fi mai mare, si tot pentru ei poate fi redusa dobanda;
 • Beneficiarul poate alege termenul de rambursare a imprumutului, cat si suma solicitata pentru acest interval de timp.

CreditFix pune la dispozitia oricarui client posibilitatea de a beneficia de consultanta gratuita pentru acordarea unui credit ifn!

Confidentialitatea datelor personale pe care ni le veti oferi pentru acordarea creditelor IFN este respectata in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016. CreditFix aplica normele legislative, functionand pe baza acestorasi in conformitate cu reglementarile lor.

Contractul de credit IFN poate fi prelungit prin reinnoire, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie platita dobanda si eventualele penalitati impuse prin depasirea termenului de rambursare a creditului. Pentru realizarea acestui pas trebuie sa iei legatura cu unul dintre operatorii nostri pentru a rediscuta situatia ta. Ne poti contacta atat telefonic, cat si prin e-mail!

In cazul in care nu sunt respectate conditiile de eligibilitate sau nu ne pui la dispozitie documentele necesare, imprumutul solicitat nu va putea fi acordat.

Testimoniale - Rating total 4.6/5 din totalul de 5 recenzii