Imprumuturi pe loc

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Se intampla des ca lucrurile sa se complice, iar bugetul tau nu reuseste sa acopere cheltuielile neprevazute? Poti aplica oricand pentru imprumuturile CreditFix pentru a iesi cu bine din aceste situatii. Procedura nu seamana cu cea specifica creditelor bancare, asa ca nu trebuie sa faci drumuri suplimentare ori sa strangi un dosar plin cu acte. Noi iti oferim banii pe loc, tu alegi cand ii inapoiezi si, daca ai nevoie de numerar din nou, trebuie doar sa te autentifici in contul de client sau sa ne suni pentru a obtine si mai rapid un alt debit. El se va baza pe linia de credit, valabila pentru orice client CreditFix. Cu ajutorul sau, la un nou imprumut, aprobarea se va face automat, pe baza datelor deja existente in cont si istoric.

E nevoie de girant sa obtii un credit pe loc de la CreditFix?

Pentru a veni cat mai repede in ajutorul tau, am decis sa sarim peste cativa pasi care te puteau incurca. De aceea, pentru imprumuturile pe loc oferite de noi nu ai nevoie de un girant. E suficient sa te inscrii pentru creditul fara garantii printr-o cerere online realizata pe site sau, daca iti este mai usor, telefonic la 0374.475.000 ori prin e-mail la adresa contact@creditfix.ro. Indiferent de metoda aleasa, vom reveni in scurt timp cu un raspuns, ca tu sa intri imediat in posesia sumei alese.

Ai nevoie de bani acum? Afla cum poti aplica pentru un credit instant!

Nicicand nu a fost mai usor sa obtii un imprumut! Ai nevoie de o copie dupa buletin si un extras de cont care sa dovedeasca faptul ca luna trecuta ai incasat minim 500 RON net. Aceasta este, de altfel, una dintre putinele cerinte pe care le solicitam pentru un credit cu aprobare pe loc online. Pe langa, trebuie sa fii cetatean roman si sa ai cel putin 18 ani.

Venitul mentionat poate fi salariul pe care il incasezi de la o persoana juridica romana, cat si indemnizatia de la un sistem de pensii care activeaza in tara noastra. Odata ce esti in posesia acestor acte, nu trebuie decat sa le faci fotografii clare si sa le incarci pe site ori sa le expediezi la adresa de e-mail de mai sus. Sigur ca este posibil sa te inscrii pentru un credit nebancar prin telefon, pe care sa-l obtii instant pe cardul tau. Iti stam la dispozitie telefonic de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00, iar sambata in intervalul 09:00 - 14:00.

Cum primesti banii de la CreditFix cand faci un credit pe loc?

Imediat ce ajunge la noi solicitarea ta, ea e analizata rapid, iar cand acest proces se finalizeaza, te contactam pentru a te anunta ca imprumutul o sa fie virat in contul tau bancar. In functie de ora la care ai cerut creditul, suma poate ajunge la tine pe card in mai putin de 24 de ore. Asta inseamna ca nu mai e nevoie sa astepti la cozi pentru a-i ridica, ci poti merge direct sa-i scoti de la un ATM.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

In cazul finantarii in urma solicitarii unei forme de creditare oferite de CreditFix, banii vor fi depusi in cont, in cel mai scurt timp de la aprobarea imprumutului. De cele mai multe ori, se intampla ca banii sa fie transferati chiar in aceeasi zi, insa acest aspect depinde si de ora la care ai aplicat sau ai sunat pentru acest credit.

Dobanda tine de tipul creditului si de suma de bani pe care o soliciti, precum si numarul de credite solicitate. In acest fel, pentru imprumuturile ce nu depasesc suma de 2000 de RON nu se percepe dobanda, in schimb, pentru cele cuprinse intre 2000 RON si 3000 RON (suma maxima acordata), dobanda este de 1,2% pe zi.

CreditFix ofera credite ce au drept specific individualitatea, prin urmare nu este relevant daca doua sau mai multe persoane ale aceleiasi familii apeleaza la aceasta modalitate de creditare. Dimpotriva, poate constitui un avantaj, atunci cand ambii parteneri au nevoie de o suma mai mare de bani.

Da, rambursarea in avans este posibila, daca situatia financiara permite acest lucru. In acest sens, exista mai multe posibilitati de a restitui suma de bani respectiva:

 • Direct din contul de client;
 • Cash/numerar intr-unul din conturile CreditFix IFN SA:
  • RO39BRDE410SV36242114100 deschis la BRD-GSG
  • RO66RZBR0000060017784737 deschis la RAIFFEISEN BANK
  • RO87CECEB20730RON4032650 deschis la CEC BANK
  • RO63BTRLRONCRT0298765701 deschis la BANCA TRANSILVANIA
  • RO82UGBI0000742005103RON deschis la GARANTI BANK
  • RO79RNCB0092145923710001 deschis la BCR.
 • Folosind procedura de debitare telefonica a cardului. Insa aceasta functie este disponibila doar in aceste intervale: Luni - Vineri, orele 09:00 - 18:00 si Sambata, doar intre orele 09:00 - 14:00;
 • Cu ajutorul sistemului 3D Secure, platind cu cardul bancar.

In aceasta situatie, pentru fiecare zi depasita de la data scadenta, se va inregistra un comision de penalizare, in valoare de 1,2% dobanda.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii