Credit prin telefon

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Fie ca ai nevoie de o suma de bani pentru a rezolva o situatie neprevazuta, pentru a achita o datorie sau pentru a pleca intr-o vacanta spontana, CreditFix iti ofera credite rapide prin telefon.

Uita de procedurile complicate si alege un credit pe telefon, unde tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa mentionezi suma de care ai nevoie. Noi te putem imprumuta cu pana la 3000 de lei, pentru un maximum de 62 de zile. In plus, la primul credit prin telefon, beneficiezi si de 0% dobanda, daca soliciti creditul rapid cu card de salariu.

Aplica pentru un imprumut prin telefon

Asadar, daca te afli in situatia in care ai nevoie de un credit rapid prin telefon, nu ezita sa contactezi echipa CreditFix la numarul de telefon 0374.475.000. Daca iti doresti sa afli mai multe informatii despre creditele oferite de noi, scrie-ne pe adresa contact@creditfix.ro!

Credit prin telefon
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Aprobarile si transferul bancar cu suma solicitata se vor face in functie de numarul de cereri primite, dar si de ora la care este facuta cererea. Desigur, este extrem de important ca orice solicitant sa indeplineasca conditiile necesare pentru a primi imprumutul. Dupa ce aceste cerinte vor fi indeplinite, banii vor fi virati in cont in cel mai scurt timp posibil.

Este destul de posibil ca raspunsul sa vina in aceeasi zi, insa depinde de ora la care o persoana apeleaza numarul : 0374.475.000 in vederea obtinerii unui credit.

CreditFix ofera imprumuturi de pana la 3000 LEI, cu posibilitatea de a fi rambursati intr-un interval de 5, pana la 62 de zile. In functie de suma solicitata, alege perioada care te avantajeaza.

Modalitatea de rambursare este aceeasi ca in cazul oricarui alt imprumut solicitat, si anume prin debitare, fiind retrasa suma din contul bancar in cazul creditului cu card de salariu iar in cazul creditului fara card de venit, pote fi rambursat prin plata cu card in contul de client sau debitarea telefonica a cardului. De asemenea plata creditului se paote face prin transfer bancar ori plata directa in unul dintre conturile CreditFix, la data scadenta.

Un imprumut poate avea o dobanda de 0% pe zi sau 1,2% pe zi in functie de suma creditului solicitat. Consulta calculatorul de credite de pe creditfix.ro sau solicita informatiile la unul dintre operatorii nostri.

Testimoniale - Rating total 4.6/5 din totalul de 5 recenzii