Credit prin telefon si SMS

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 30 Ian 2023
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 30 Ian 2023: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

In viata oamenilor apar situatii in care au nevoie urgenta de o suma de bani pentru a rezolva diferite probleme stringente. Cu siguranta, si tu te numeri printre acestia si nu poti apela la banca pentru a face rost de ei. Daca te afli intr-un impas sau nu poti nici macar sa iesi din locuinta pentru a te deplasa sa cauti un imprumut, atunci CreditFix iti pune la dispozitie posibilitatea de a obtine sumele dorite prin telefon, fara sa pleci de acasa si fara sa-ti intocmesti un dosar stufos, plin de documente, care sa-ti certifice creditul.

Cum obtii un imprumut prin telefon de la CreditFix?

Vrei sa beneficiezi de acest tip de credit pentru a-ti rezolva problemele urgente? Daca te intereseaza, atunci aplica rapid si sigur pe site-ul nostru si vei obtine suma intr-un timp foarte scurt. Pentru a accesa imprumutul, ai nevoie doar de un telefon. Este suficient sa suni la numarul afisat pe site si sa transmiti suma de bani necesara. Un operator telefonic de la CreditFix va vira banii in contul tau imediat dupa ce creditul a fost acceptat. Conditia pentru a primi suma este sa ai minim 18 ani.

Perioada in care va fi aprobat imprumutul telefonic este, de regula, foarte scurta, fiind posibil ca raspunsul sa vina chiar in ziua in care s-a facut cererea. Daca ora la care a fost dat telefonul este spre sfarsitul programului de lucru, cererea ta va fi procesata a doua zi lucratoare, la prima ora. Imediat ce sunt indeplinite toate conditiile necesare pentru primirea creditului, banii vor fi livrati in contul tau si vei fi instiintat telefonic de catre unul dintre angajatii nostri. Astfel, vei obtine sumele dorite si le vei putea cheltui dupa bunul plac.

Care sunt avantajele unui astfel de imprumut prin SMS?

Acest tip de instrument financiar este din ce in ce mai preferat datorita beneficiilor oferite, de care se pot bucura toti romanii. Printre acestea se numara posibilitatea de a imprumuta sume de bani de pana la 10000 de lei, de a rambursa flexibil imprumutul intr-un interval cuprins intre 5 si 92 de zile si de a plati o dobanda cuprinsa intre 0% /zi pentru primul credit de pana la 10000 de lei si 1,2% /zi pentru urmatoarele credite. Principalul avantaj ramane comoditatea obtinerii banilor necesari, din propria locuinta, printr-un simplu apel telefonic.

Cum se ramburseaza creditele prin telefon sau SMS?

Returnarea banilor este la fel de simpla ca obtinerea lor. Cea mai la indemana este debitarea directa din contul bancar atunci cand creditul este luat cu ajutorul unui card de salariu. Mai exista si posibilitatea platii creditului prin transfer bancar sau plata directa in conturile CreditFix la data prevazuta in contract. Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si obtine imprumuturile la telefon de care ai atat de mare nevoie!

Alte tipuri de credite pe care le oferim ar fi si: credite fara verificare in biroul de credite, credite nebancare, credit cu buletinul sau imprumut online urgent. Indiferent de nevoia pe care o ai, echipa CreditFix e mereu aproape de tine!

Credit prin telefon si SMS
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Aprobarile si transferul bancar cu suma solicitata se vor face in functie de numarul de cereri primite, dar si de ora la care este facuta cererea. Desigur, este extrem de important ca orice solicitant sa indeplineasca conditiile necesare pentru a primi imprumutul. Dupa ce aceste cerinte vor fi indeplinite, banii vor fi virati in cont in cel mai scurt timp posibil.

Este destul de posibil ca raspunsul sa vina in aceeasi zi, insa depinde de ora la care o persoana apeleaza numarul: 0374-475-000 in vederea obtinerii unui credit.

CreditFix ofera imprumuturi de pana la 10000 LEI, cu posibilitatea de a fi rambursati intr-un interval de 5, pana la 92 de zile. In functie de suma solicitata, alege perioada care te avantajeaza.

Modalitatea de rambursare este aceeasi ca in cazul oricarui alt imprumut solicitat, si anume prin debitare, fiind retrasa suma din contul bancar in cazul creditului cu card de salariu iar in cazul creditului fara card de venit, pote fi rambursat prin plata cu card in contul de client sau debitarea telefonica a cardului. De asemenea plata creditului se paote face prin transfer bancar ori plata directa in unul dintre conturile CreditFix, la data scadenta.

Un imprumut poate avea o dobanda de 0% pe zi sau 1,2% pe zi in functie de suma creditului solicitat. Consulta calculatorul de credite de pe creditfix.ro sau solicita informatiile la unul dintre operatorii nostri.

Fii influencer si
primesti reduceri
Whatsapp