Credit pe Termen Scurt

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai nevoie de bani urgent si nu stii de unde sa faci rost? CreditFix vine cu solutia potrivita pentru tine, creditul pe termen scurt.

Creditul pe termen scurt este creditul oferit pe o perioada de maximum 62 zile care te ajuta atunci cand ai nevoie de bani rapid si nu ai de unde imprumuta.

Imprumuturi pe termen scurt

Primesti banii in aceeasi zi, doar daca aplici acum pentru creditul pe termen scurt, simplu si rapid, special conceput pentru situatiile neprevazute.

Poti achita creditul si anticipat, fara niciun fel de penalitate, iar dobanda se va calcula pana la data la care vei achita.

Credit pe Termen Scurt
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Da, cat timp ambii indeplinesc conditiile de eligibilitate, creditele rapide pe termen scurt sunt raportate la persoana fizica, nu la gradul de rudenie dintre doua persoane! Mai mult decat atat, solicitarea a doua imprumuturi rapide pe termen scurt realizate de doi membri ai unei familii poate reprezenta un avantaj pentru familiile care au nevoie de un credit rapid.

DAE reprezinta prescurtarea de la Dobanda Anuala Efectiva! Nici in cazul unui imprumut rapid pe termen scurt, nici in cazul altor tipuri de credite de la CreditFix, DAE nu reprezinta un indicator relevant, intrucat aceste tipuri de imprumuturi sunt acordate pe termen scurt. Asadar, in cazul imprumuturilor rapide, dobanda se calculeaza pe zi si nu pe an!

In functie de ora la care trimiti solicitarea pentru un credit rapid, cat si de indeplinirea tuturor conditiilor de eligibilitate si documentatie, poti primi suma de bani ceruta chiar in aceeasi zi. Acesta este in fapt avantajul IFN-ului: vine in ajutorul beneficiarului in cel mai scurt timp posibil, oferindu-i acestuia un imprumut in regim de urgenta.

Cardul bancar este necesar atunci cand se realizeaza transferul creditului de la IFN catre beneficiar. La data scadenta entitatea nebancara trebuie sa retraga suma imprumutata clientului. In plus cu ajutorul cardului si al contului bancar cel care solicita un imprimut rapid pe termen scurt intra in posesia banilor fara a face deplasari in diferite locatii, el putand verifica transferul prin serviciul de direct banking.

Pentru imprumuturile rapide pe termen scurt, perioada minima de creditare este de 5 zile. Astfel, beneficiarul poate solicita ca in termen de 5 zile sa achite integral imprumutul acordat de IFN-ul nostru.

Testimoniale - Rating total 4.4/5 din totalul de 5 recenzii