Credit pe Termen Scurt

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai cheltuieli de care nu mai reusesti sa scapi? Poti depasi aceste obstacole cu ajutorul unui credit pe termen scurt, fara sa iti faci griji cu privire la procesul de aprobare si garantii. Cu imprumutul pe o perioada de maximum 92 zile de la CreditFix spui adio chiar si dobanzii, daca suma dorita nu depaseste 2.000 de lei.

Credit pe termen scurt de la Credifix - ce iti trebuie pentru a-l obtine?

Fiecare persoana care a intampinat probleme financiare stie cat de important este sa obtina cat mai rapid numerarul de care are nevoie. Iar noi, cei de la CreditFix, intelegem pe deplin acest lucru, motiv pentru care am personalizat procedura de acordare a imprumuturilor pe termen scurt pentru a dura cat mai putin.

Probabil te intrebi cum este posibil sa obtii suma in aceeasi zi si care sunt conditiile de eligibilitate pentru creditele rapide pe termen scurt. Ei bine, pentru a putea beneficia de unul, trebuie sa ai cetatenie romana, minim 18 ani impliniti si un venit lunar net de cel putin 500 de lei, pe care sa-l incasezi pe un card bancar. Desigur, vor mai fi necesare o adresa de e-mail si un numar de telefon precum si sa trimiti o copie a actului de identitate (BI/CI) si un extras de cont care sa ateste ca luna trecuta ai incasat suma amintita mai sus.

Aplica acum pentru creditul pe termen scurt de la Credifix

Creditele rapide pe termen scurt de la CreditFix pot fi utilizate pentru o gama larga de motive, inclusiv renovarea locuintei, achitarea facturilor restante, situatii de urgenta medicala sau repararea autoturismului. Pentru ca intimitatea ta este importanta pentru noi, colegii responsabili de aprobarea imprumutului nu intreaba motivul pentru care ai nevoie de el, ci isi canalizeaza intreaga energie pentru ca tu sa intri cat mai repede in posesia banilor.

La urma urmei, cand ai nevoie urgent de ei, formalitatile complicate devin o problema serioasa. De aceea, noi le-am simplificat astfel incat sa nu depinzi de semnatura unui garant pentru a obtine resursele financiare dorite. Tot pentru confortul tau, am gasit mai multe modalitati prin care poti aplica rapid, si simplu la imprumuturile pe termen scurt de la CreditFix. Trebuie doar sa completezi cererea de pe site-ul nostru si te vom contacta in scurt timp pentru a stabili urmatorii pasi. Daca ai deja un credit aprobat este si mai usor: solicita inca unul din contul tau de client, ori telefonic la numarul 0374-475-000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

Cum procedezi daca ai nevoie urgenta de bani?

Timpul este important asa ca venim in intampinarea nevoilor tale si cu un sistem de imprumuturi prompte. In dorinta de a te ajuta cat mai repede, am hotarat sa eliminam complet birocratia complicata, asa ca iti oferim chiar si un credit prin SMS, fara dobanda la prima indatorare.

Pentru mai multe detalii despre intreaga procedura, iti stam la dispozitie pe e-mail si la numarul de telefon mentionat mai sus. Nu ezita sa ne contactezi de fiecare data cand ai nevoie de ajutor financiar!

Credit pe Termen Scurt
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Da, cat timp ambii indeplinesc conditiile de eligibilitate, creditele rapide pe termen scurt sunt raportate la persoana fizica, nu la gradul de rudenie dintre doua persoane! Mai mult decat atat, solicitarea a doua imprumuturi rapide pe termen scurt realizate de doi membri ai unei familii poate reprezenta un avantaj pentru familiile care au nevoie de un credit rapid.

DAE reprezinta prescurtarea de la Dobanda Anuala Efectiva! Nici in cazul unui imprumut rapid pe termen scurt, nici in cazul altor tipuri de credite de la CreditFix, DAE nu reprezinta un indicator relevant, intrucat aceste tipuri de imprumuturi sunt acordate pe termen scurt. Asadar, in cazul imprumuturilor rapide, dobanda se calculeaza pe zi si nu pe an!

In functie de ora la care trimiti solicitarea pentru un credit rapid, cat si de indeplinirea tuturor conditiilor de eligibilitate si documentatie, poti primi suma de bani ceruta chiar in aceeasi zi. Acesta este in fapt avantajul IFN-ului: vine in ajutorul beneficiarului in cel mai scurt timp posibil, oferindu-i acestuia un imprumut in regim de urgenta.

Cardul bancar este necesar atunci cand se realizeaza transferul creditului de la IFN catre beneficiar. La data scadenta entitatea nebancara trebuie sa retraga suma imprumutata clientului. In plus cu ajutorul cardului si al contului bancar cel care solicita un imprimut rapid pe termen scurt intra in posesia banilor fara a face deplasari in diferite locatii, el putand verifica transferul prin serviciul de direct banking.

Pentru imprumuturile rapide pe termen scurt, perioada minima de creditare este de 5 zile. Astfel, beneficiarul poate solicita ca in termen de 5 zile sa achite integral imprumutul acordat de IFN-ul nostru.

Testimoniale - Rating total 4.4/5 din totalul de 5 recenzii