Credit rapid pe termen scurt

 
0% dobanda la primul credit pentru sume pana la 2000 LEI!
Lei
100 Lei
3000 Lei
1003000

Cati bani doresti sa imprumuti?

Zile
Durata creditului?
Suma solicitata
Lei
Dobanda totala
Lei
Total de plata
Lei
Scadenta
Rata dobanda
%/zi
Dobanda / zi
Lei
DAE
%

Ai nevoie de bani urgent si nu stii de unde sa faci rost? CreditFix vine cu solutia potrivita pentru tine, creditul pe termen scurt.

Creditul pe termen scurt este creditul oferit pe o perioada de maximum 55 zile care te ajuta atunci cand ai nevoie de bani rapid si nu ai de unde imprumuta.

 

Imprumuturi rapide online pe termen scurt

Primesti banii in aceeasi zi, doar daca aplici acum pentru creditul pe termen scurt, simplu si rapid, special conceput pentru situatiile neprevazute.

Poti achita creditul si anticipat, fara niciun fel de penalitate, iar dobanda se va calcula pana la data la care vei achita.

Credit rapid pe termen scurt
 
1. Doi membri ai familiei pot solicita in acelasi timp un credit rapid pe termen scurt?
Da, cat timp ambii indeplinesc conditiile de eligibilitate, creditele rapide pe termen scurt sunt raportate la persoana fizica, nu la gradul de rudenie dintre doua persoane! Mai mult decat atat, solicitarea a doua imprumuturi rapide pe termen scurt realizate de doi membri ai unei familii poate reprezenta un avantaj pentru familiile care au nevoie de un credit rapid.
2. Se aplica DAE in cazul unui imprumut rapid pe termen scurt?
DAE reprezinta prescurtarea de la Dobanda Anuala Efectiva! Nici in cazul unui imprumut rapid pe termen scurt, nici in cazul altor tipuri de credite de la CreditFix, DAE nu reprezinta un indicator relevant, intrucat aceste tipuri de imprumuturi sunt acordate pe termen scurt. Asadar, in cazul imprumuturilor rapide, dobanda se calculeaza pe zi si nu pe an!
3. In cat timp de la depunerea solicitarii pot primi creditul dorit?
In functie de ora la care trimiti solicitarea pentru un credit rapid, cat si de indeplinirea tuturor conditiilor de eligibilitate si documentatie, poti primi suma de bani ceruta chiar in aceeasi zi. Acesta este in fapt avantajul IFN-ului: vine in ajutorul beneficiarului in cel mai scurt timp posibil, oferindu-i acestuia un imprumut in regim de urgenta.
4. Este obligatoriu sa dispun de un card pentru a intra in posesia banilor?
Cardul bancar este necesar atunci cand se realizeaza transferul creditului de la IFN catre beneficiar, cat si atunci cand la data scadenta entitatea nebancara trebuie sa extraga suma imprumutata clientului. In plus cu ajutorul cardului bancar cel care solicita un imprimut rapid pe termen scurt intra in posesia banilor fara a face deplasari in diferite locatii, el putand verifica transferul prin serviciul de direct banking.
5. Care este cea mai scurta perioada de creditare pentru un imprumut rapid de la CreditFix?
Pentru imprumuturile rapide pe termen scurt, perioada minima de creditare este de 5 zile. Astfel, beneficiarul poate solicita ca in termen de 5 zile sa achite integral imprumutul acordat de IFN-ul nostru.

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Credit Fix

Testimoniale
Contact:

 Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 Sambata: 09:00 - 17:00

La sediu nu se lucreaza cu publicul

 +40 374.475.000

 +40 374.091.000

 contact@creditfix.ro

Image

CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 040035, Sector 4, Splaiul Unirii Nr.16, Et.4 •  ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 • BNR, Registrul Special Nr: RS-PJR-41-110084/16.02.2018 •  ANSPDCP, Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal nr. 34755.

Relatii clienti: contact@creditfix.ro
Pentru protectia datelor personale: dpo@fixcredit.ro
Reclamatii clienti: contact@creditfix.ro