Credit Fulger

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Pe ce perioada? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Data scadenta credit: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Imprumuturile fulger oferite de institutia noastra se pot extinde pe o perioada de 5 zile, pana la 62 de zile. Orice zi care depaseste data limita sau data scadenta se va sanctiona printr-o penalizare.

Acest lucru este posibil doar in cazul in care perioada de rambursare a ajuns la termen si a fost restituita intreaga suma de bani. Odata ce acest lucru a fost indeplinit, poti beneficia de un alt imprumut fulger chiar si in decursul aceleiasi zile.

Nu, dobanda nu se calculeaza in functie de tipul creditului solicitat. Pentru toate imprumuturile de pana la suma de 2000 RON, dobanda este 0%, pentru primul credit, iar ce depaseste aceasta suma, procentul de dobanda este de 1,2%.

Copia dupa buletin sau cartea de identitate este singurul document considerat valid pentru acordarea unui imprumut fulger. Prin urmare, doar cu pasaportul, cererea nu va fi aprobata.

Nu, nu este necesara deplasarea la sediu sau la un alt oficiu al bancii unde aveti contul bancar. Imediat ce solicitarea va fi acceptata, banii vor fi transferati in contul bancar activ.