Credit Fulger aprobat Online (pe loc)

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 30 Ian 2023
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 30 Ian 2023: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai incercat toate metodele, dar nimeni nu te poate ajuta din punct de vedere financiar? Noi venim in sprijinul tau cu o larga serie de imprumuturi si iti stam la dispozitie oricand ai nevoie. Poti sa uiti de programari, drumuri sau birocratie inutila. La CreditFix obtii banii doriti in mai putin de 24 de ore de la solicitare si nici macar nu trebuie sa vii la sediu pentru a-i ridica, ci ii primesti repede in propriul cont bancar.

Cine poate lua un credit fulger aprobat online de la CreditFix?

Orice persoana majora, care are cetatenie romana si un venit de minim 500 RON lunar se poate inscrie pentru un credit fulger nebancar oferit de noi. Suma mentionata poate reprezenta salariul primit de la un angajator persoana juridica romana sau indemnizatia de la sistemul de pensii de stat ori un altul care lucreaza pe terioriul Romaniei. Nu conteaza nici macar ce varsta ai pentru ca am eliminat complet restrictionarile in acest sens.

Cum poti obtine un credit pe loc de la CreditFix?

Procedura este una extrem de simpla, dar eficienta pentru ca timpul si nevoile tale sunt importante pentru noi. Cererea pentru un credit rapid poate fi facuta online, pe site-ul nostru, la 0374-475-000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro. Indiferent de modalitate pe care o alegi, vei avea nevoie de o copie dupa actul de identitate, un extras al contului personal care sa ateste ca ai intrat luna trecuta in posesia sumei de 500 lei net si un selfie cu cartea de identitate. Odata ce acestea ajung la noi, depunem toate eforturile pentru a aproba imprumutul, astfel incat sa beneficiezi in cel mai scurt timp de el.

De altfel, imediat ce solicitarea ta e acceptata, banii iti sunt virati in contul bancar al carui extras l-ai comunicat. Asta inseamna ca doar un drum la cel mai apropiat bancomat te impiedica sa ii folosesti.

Creditul pe loc si motivele pentru care poti apela la Creditfix:

Gama de motive invocate de clientii nostri este uriasa si asta pentru ca ei pot face orice decid cu suma obtinuta. La CreditFix, punem accentul pe intimitate, iar cauzele pentru care se vrea un imprumut nu trec printr-un proces de selectie. Nu iti cerem justificari, ci ne concentram energia pe eficientizarea procedurilor de acordare a creditului fulger, ca tu sa iti rezolvi rapid problemele. De aceea, la urmatorul imprumut luat de la noi poti aplica urgent, fara niciun act. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi online un nou formular sau sa ne contactezi telefonic, iar noi iti dam banii.

Iti stam mereu la dispozitie de luni pana vineri de la ora 08:00 pana la ora 20:00, iar sambata in intervalul 09:00-14:00. Pe site si e-mail poti depune oricand doresti o cerere de imprumut. Daca preferi sa ne trimiti un mesaj electronic, te rugam sa ne lasi si numarul tau de telefon ca sa discutam restul detaliilor. Te asiguram ca raspunsul nostru va fi unul prompt, indiferent de calea de comunicare aleasa.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Imprumuturile fulger oferite de institutia noastra se pot oferi pentru o perioada de minimum 5 zile, pana la 92 de zile. Orice zi care depaseste data limita sau data scadenta se va sanctiona printr-o penalizare.

Acest lucru este posibil doar in cazul in care perioada de rambursare a ajuns la termen si a fost restituita intreaga suma de bani. Odata ce acest lucru a fost indeplinit, poti beneficia de un alt imprumut nebancar chiar si in decursul aceleiasi zile.

Dobanda se calculeaza in functie de tipul creditului solicitat. Pentru imprumuturile cu card de venit de pana la suma de 10000 RON, dobanda zilnica este 0%, pentru primul credit, iar ce depaseste aceasta suma, procentul de dobanda este de 1,2%.

Copia dupa cartea de identitate este singurul document considerat valid pentru acordarea unui imprumut fulger. Prin urmare, doar cu pasaportul, cererea nu va fi aprobata.

Nu, nu este necesara deplasarea la sediu sau la un alt oficiu al bancii unde aveti contul bancar. Imediat ce solicitarea va fi acceptata, banii vor fi transferati in contul bancar activ.

Fii influencer si
primesti reduceri
Whatsapp