Credit Fulger

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Opteaza pentru imprumutul fulger oferit de CreditFix

CreditFix pune la dispozitia clientilor sai numeroase forme de creditare, printre care se numara si imprumuturile fulger. Scopul nostru este sa indeplinim toate necesitatile de ordin material, prin oferirea unui credit avantajos, care sa se plieze dupa nevoile persoanelor ce intra in contact cu echipa noastra.

Descopera beneficiile unui credit fulger!

Daca vei apela la institutia noastra in scopul obtinerii acestei forme de creditare, te vei putea bucura pe deplin de avantajele oferite, inca un motiv relevant pentru care aceasta alegere se dovedeste a fi cea mai buna.

Printre principalele beneficii ale unui imprumut fulger se numara:

  • Proceduri simple, dar eficiente;
  • Primirea unui raspuns prompt, imediat dupa ce creditul a fost aprobat;
  • Dobanda de 0% pentru o suma de bani mai mica de 2000 Lei si dobanda de 1,2% pe zi pentru sumele cuprinse intre 2000 - 3000 Lei;
  • Posibilitatea de a intra in posesia banilor chiar si in ziua aprobarii creditului.
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Imprumuturile fulger oferite de institutia noastra se pot oferi pentru o perioada de minimum 5 zile, pana la 62 de zile. Orice zi care depaseste data limita sau data scadenta se va sanctiona printr-o penalizare.

Acest lucru este posibil doar in cazul in care perioada de rambursare a ajuns la termen si a fost restituita intreaga suma de bani. Odata ce acest lucru a fost indeplinit, poti beneficia de un alt imprumut fulger chiar si in decursul aceleiasi zile.

Dobanda se calculeaza in functie de tipul creditului solicitat. Pentru imprumuturile cu card de venit de pana la suma de 2000 RON, dobanda zilnica este 0%, pentru primul credit, iar ce depaseste aceasta suma, procentul de dobanda este de 1,2%.

Copia dupa buletin sau cartea de identitate este singurul document considerat valid pentru acordarea unui imprumut fulger. Prin urmare, doar cu pasaportul, cererea nu va fi aprobata.

Nu, nu este necesara deplasarea la sediu sau la un alt oficiu al bancii unde aveti contul bancar. Imediat ce solicitarea va fi acceptata, banii vor fi transferati in contul bancar activ.

Testimoniale - Rating total 5/5 din totalul de 5 recenzii