Credit IFN Nebancar

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 11 Apr 2023
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 11 Apr 2023: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de bani urgent, dar nu vrei sa apelezi la un credit bancar si te gandesti sa soliciti un credit IFN online? Vrei sa intri rapid si fara multe batai de cap in posesia sumelor atat de necesare pentru diferite proiecte sau pentru plata unor facturi urgente ori neasteptate? Daca raspunsul este da, atunci apeleaza la creditul nebancar oferit de CreditFix si bucura-te de o viata linistita, fara griji financiare.

Credit IFN Nebancar - Ce este si cum il poti obtine de la CreditFix?

Un credit nebancar se diferentiaza de cel bancar prin cateva caracteristici care-l fac atractiv in comparatie cu imprumuturile obtinute de la banci. Printre aceste caracteristici se evidentiaza numarul minim de documente solicitat de institutia de credit, rapiditatea obtinerii banilor si posibilitatea obtinerii lor online, fara sa faci vreo vizita unui sediu de banca. Toate demersurile necesare creditului ifn rapid sunt realizate direct de la domiciliul clientului, fie prin intermediul formularului online de pe site, fie telefonic sau prin intermediul unui e-mail trimis la CreditFix.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a aplica pentru un credit ifn?

Bancile cer un numar mare de hartii doveditoare, adeverinte de venit, giranti si alte garantii pentru a acorda acest imprumut ifn. Din aceasta cauza, tot mai multi oameni se indreapta catre creditele nebancare, cum ar fi cele oferite de CreditFix.ro, pentru ca ii ajuta Simplu si Rapid. Motivele acestei optiuni sunt rapiditatea si usurinta cu care sunt obtinute sumele, precum si conditiile lejer de indeplinit pentru accesarea creditului. Astfel, persoana doritoare trebuie sa aiba varsta de cel putin 18 ani, un venit constant incasat intr-un cont bancar, pe card.

Dupa acordarea unui credit ifn, beneficiarul trebuie sa respecte obligatia de a returna banii imprumutati pana la data stabilita conform contractului. Plata se va face intr-o singura transa prin metodele acceptate de CreditFix.

Credit IFN Online - Top 5 avantaje pe care le are

Daca obtii un astfel de imprumut nebancar, atunci te poti bucura de numeroasele beneficii ale unui credit fulger, fara sa conteze motivele care te determina sa faci aceasta alegere.

 • Poti sa procuri suma de pana la 10000 de lei de care ai atat de mare nevoie, din mediul online, cu ajutorul unui dispozitiv electronic si a conectarii la internet.
 • Tot ce ai de facut este sa completezi formularul de pe site-ul CreditFix, apoi sa astepti sa fii contactat pentru a semna la distanta contractul.
 • Perioada de rambursare a banilor obtinuti din creditul ifn este de cel mult 62 de zile, fara sa fii penalizat sau sa existe costuri suplimentare.
 • Credit Fix IFN nu solicita plata vreunui comision pentru analiza, administrare sau pentru transferul bancar.
 • In cont vor intra toti banii solicitati, printr-un credit direct in cont fara a mai fi nevoie sa se plateasca in plus.
 • Numarul documentelor solicitate este minim la primul credit ifn rapid si, incepand cu al doilea credit, nu se mai solicita niciun act.
Credit IFN Nebancar
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Un credit nebancar se caracterizeaza urmatoarele:

 • vei primi banii rapid;
 • ai nevoie de un numar redus de documente pentru primirea imprumutului nebancar;
 • toti pasii de realizare a creditului nebancar se completeaza online, direct din fata calculatorului.
Un credit bancar, spre deosebire de imprumutul nebancar, te obliga la:
 • prezentarea unui numar voluminos de acte care fac obiectul eligibilitatii in vederea primirii creditului;
 • imprumuturile bancare se obtin mult mai greu spre deosebire de creditele nebancare;
 • practicarea comisioanelor in baza carora angajatii bancilor verifica dosarul viitorului beneficiar;
 • pasii pe care ii urmezi pentru acordarea imprumuturilor bancare sunt realizati la sediul bancii respective.

Da, cu siguranta! Cea mai mare asemanare intre cele doua tipuri de imprumuturi este aceea ca atat creditul nebancar, cat si cel bancar sunt oferite de institutii caracterizate prin seriozitate si incredere. Banca si Institutia Financiara Nebancara sunt entitati care isi desfasoara activitatea in conditii stabilite prin lege.

Imprumuturile nebancare oferite de CreditFix sunt usor de solicitat! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa indeplinesti conditiile de eligibilitate, sa dispui de actele necesare solicitate si sa completezi formularul pe care il vei gasi AICI. Ulterior vei fi contactat pentru semnarea la distanta a contractului de credit.

Ca o Institutie Financiara Nebancara care se respecta si denota profesionalism in fata clientilor sai, Credit Fix IFN nu percepe comision pentru niciun fel de actiune care implica analiza, administrarea sau realizarea transferului bancar in momentul predarii creditului nebancar.

Beneficiarul unui imprumut nebancar are obligatia de a respecta cerintele de eligibilitate, de a prezenta documentele solicitate pentru obtinerea creditului si de a rambursa suma imprumutata. De asemenea, beneficiarul trebuie sa respecte termenul de rambursare, intr-o singura transa, respectand data scadenta cu care a fost de acord.