Credite nebancare

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Creditul rapid nebancar este un nou produs oferit de institutiile financiare nebancare.

Institutiile financiare nebancare ofera credite rapide, cu documente minime la primul credit si fara niciun document incepand cu al doilea credit.

Acest tip de credit este unul des intalnit atunci cand ai nevoie de o suma de bani rapid, fara sa te complici cu multe documente si drumuri la banca.

Credite nebancare la CreditFix

Creditele rapide nebancare se pot accesa online, trebuie doar sa indeplinesti conditiile de creditare si sa completezi cererea de credit.

CreditFix IFN SA ofera imprumuturi nebancare rapide, accesate doar online, pe site-ul www.creditfix.ro, telefonic la numarul 0374475000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

Imprumuturi nebancare doar la Creditfix

Imprumuturile nebancare sunt solicitate intr-un numar mare in ultimii ani, atat ca urmare a conditiilor drastice de acordare a creditelor impuse de banci, cat si pentru usurinta cu care se poate obtine imprumutul nebancar.

Poti obtine pana la 3000 de lei pentru maximum 62 de zile, doar completand AICI cererea de credit.

Banii ii poti avea in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea aplicatiei si trimiterii documentelor necesare aprobarii cererii.

Credite nebancare
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Un credit nebancar se caracterizeaza urmatoarele:

  • vei primi banii rapid;
  • ai nevoie de un numar redus de documente pentru primirea imprumutului nebancar;
  • toti pasii de realizare a creditului nebancar rapid se completeaza online, direct din fata calculatorului.
Un credit bancar, spre deosebire de imprumutul nebancar, te obliga la:
  • prezentarea unui numar voluminos de acte care fac obiectul eligibilitatii in vederea primirii creditului;
  • imprumuturile bancare se obtin mult mai greu spre deosebire de creditele nebancare;
  • practicarea comisioanelor in baza carora angajatii bancilor verifica dosarul viitorului beneficiar;
  • pasii pe care ii urmezi pentru acordarea imprumuturilor bancare sunt realizati la sediul bancii respective.

Da, cu siguranta! Cea mai mare asemanare intre cele doua tipuri de imprumuturi este aceea ca atat creditul nebancar, cat si cel bancar sunt oferite de institutii caracterizate prin seriozitate si incredere. Banca si Institutia Financiara Nebancara sunt entitati care isi desfasoara activitatea in conditii stabilite prin lege.

Imprumuturile nebancare oferite de CreditFix sunt usor de solicitat! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa indeplinesti conditiile de eligibilitate, sa dispui de actele necesare solicitate si sa completezi formularul pe care il vei gasi AICI. Ulterior vei fi contactat pentru semnarea la distanta a contractului de credit.

Ca o Institutie Financiara Nebancara care se respecta si denota profesionalism in fata clientilor sai, CreditFix nu percepe comision pentru niciun fel de actiune care implica analiza, administrarea sau realizarea transferului bancar in momentul predarii creditului nebancar.

Beneficiarul unui imprumut nebancar are obligatia de a respecta cerintele de eligibilitate, de a prezenta documentele solicitate pentru obtinerea creditului si de a rambursa suma imprumutata. De asemenea, beneficiarul trebuie sa respecte termenul de rambursare, intr-o singura transa, respectand data scadenta cu care a fost de acord.

Testimoniale - Rating total 4.6/5 din totalul de 5 recenzii