Imprumut rapid nebancar

CreditFix.ro ofera imprumuturi nebancare rapide, accesibile online, telefonic la numarul 0374.475.000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

Imprumuturile nebancare sunt solicitate intr-un numar mare in ultimii ani, atat ca urmare a conditiilor drastice de acordare de credite impuse de banci, insa si pentru usurinta cu care se poate obtine imprumutul nebancar.

 

Imprumuturi Rapide Nebancare de la CreditFix

Poti obtine pana la 1500 de lei pentru maximum 45 de zile, doar completand AICI cererea de credit.

Banii ii poti avea in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea aplicatiei si a trimiterii documentelor necesare aprobarii cererii. Acest tip de imprumut rapid nebancar este fara garantii.

Imprumut rapid nebancar
 
1. Aveti un sistem de fidelizare pentru clientii?
Pentru noi, fidelizarea inseamna recunostinta fata de cei cu care am avut o colaborare armonioasa. Da, oferim un sistem de fidelizare pentru acei clienti care au achitat la timp creditele nebancare anterioare solicitate la IFN-ul nostru. Prin urmare, avantajele oferite acestora sunt indreptate catre reducerea dobanzii pentru urmatoarele credite sau accesarea unor sume mai mari de bani.
2. Imprumutul rapid nebancar poate fi solicitat in regim de urgenta?
Imprumuturile rapide nebancare, cat si alte tipuri de credite solicitate sunt acordate in regim de urgenta prin prisma termenului redus de acordare a creditului! Creditele rapide nebancare au luat amploare in ultimii ani tocmai pentru avantajele multiple pe care le pune la dispozitia celor aflati in cautarea unor sume de bani, in regim de urgenta!
3. Daca am un credit bancar, pot accesa un imprumut rapid nebancar?
Institutiile bancare si institutiile nebacare sunt doua tipuri diferite de entitati, insa asemanatoare prin prisma unui singur aspect, oferirea creditelor - dar in conditii diferite! Institutia Financiara Nebancara nu se intereseaza de creditele bancare, prin urmare orice beneficiar in aceasta situatie poate apela fara griji si la un imprumut rapid nebancar.
4. Ce acte sunt necesare pentru un al doilea credit rapid de la CreditFix?
Daca esti deja client CreditFix, demersul solicitarii celui de-al doilea credit rapid este extrem de simplu pentru ca nu mai ai nevoie de documente.
5. Imprumuturile rapide nebancare impun acordarea de garantii din partea beneficiarului?
Spre deosebire de imprumuturile acordate de institutiile bancare, CreditFix nu cere garantii pentru imprumuturile rapide nebancare pe care le pune la dispozitia celor care au nevoie urgenta de bani! Tocmai de aceea, IFN-urile au devenit din ce in ce mai cunoscute si din ce in ce mai accesate in Romania.

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Credit Fix

Testimoniale
Contact:

 Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 Sambata: 09:00 - 17:00

La sediu nu se lucreaza cu publicul

 +40 374.475.000

 +40 374.091.000

 contact@creditfix.ro

Image

CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 030351, Sector 3, Bd. Basarabia nr. 250, Corp Administrativ, Et. 3 •  ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 • BNR, Registrul General nr. RG-PJR-43-110296/2015 •  ANSPDCP, Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal nr. 34755.

Reclamatii legate de functionarea tehnica a aplicatiei sau relatiile cu operatorii la suport@creditfix.ro