Fii influencer si primesti reduceri!

Fii influencer si primesti reduceri!

Esti prietenul acela saritor la care apeleaza toti cand au o urgenta si asta te lasa pe tine, adesea, cu un cont gol? Sunt situatii in care nu ai posibilitatea sa le oferi un imprumut? Ajuta-ti prietenii povestindu-le despre CreditFix si avantajele primului credit fara dobanda!

Cand prietenii iti spun ca au nevoie de bani, recomanda-le CreditFix si bucura-te de reducere din dobanda urmatorului tau credit!

Ei se vor bucura de primul credit cu ZERO COSTURI si, pentru ca prietenii se ajuta intre ei, in loc de "multumesc" spune-le sa inscrie codul tau de influencer la completarea cererii de credit. Asa vei primi si tu 10% REDUCERE DIN DOBANDA urmatoarei trageri din linia de credit, PENTRU FIECARE PRIETEN care ia primul credit de la noi.


Poti recomanda pana la 5 prieteni si vei primi pana la 50% reducere din dobanda.

Dupa utilizarea reducerilor active poti primi alte 5 reduceri de cate 10% pe care le poti utiliza la o urmatoare tragere din linia de credit.

Reducerile primite au o valabilitate de 90 de zile din momentul in care cel care a inscris codul tau semneaza contractul de credit.

Gasesti codul tau de influencer in contul de client, sectiunea "Acorduri de marketing".

Te informam prin e-mail imediat ce pentru codul tau a fost inregistrata o reducere si poti vedea in contul de client toate reducerile active.

Fii influencer si primesti reduceri!

Vezi aici regulamentul complet al campaniei "Fii influencer si primesti reduceri".

Citeste regulamentul
Fii influencer si
primesti reduceri
Whatsapp