Fii influencer si primesti reduceri!

Fii influencer si primesti reduceri!

Esti prietenul acela saritor la care apeleaza toti cand au o urgenta si asta te lasa pe tine, adesea, cu un cont gol? Sunt situatii in care nu ai posibilitatea sa le oferi un imprumut? Ajuta-ti prietenii povestindu-le despre CreditFix si avantajele primului credit fara dobanda!

Cand prietenii iti spun ca au nevoie de bani, recomanda-le CreditFix si bucura-te de reducere din dobanda urmatorului tau credit!

Ei se vor bucura de primul credit cu ZERO COSTURI si, pentru ca prietenii se ajuta intre ei, in loc de "multumesc" spune-le sa inscrie codul tau de influencer la completarea cererii de credit. Asa vei primi si tu 10% REDUCERE DIN DOBANDA urmatoarei trageri din linia de credit, PENTRU FIECARE PRIETEN care ia primul credit de la noi.


Poti recomanda pana la 5 prieteni si vei primi pana la 50% reducere din dobanda.

Dupa utilizarea reducerilor active poti primi alte 5 reduceri de cate 10% pe care le poti utiliza la o urmatoare tragere din linia de credit.

Reducerile primite au o valabilitate de 90 de zile din momentul in care cel care a inscris codul tau semneaza contractul de credit.

Gasesti codul tau de influencer in contul de client, sectiunea "Acorduri de marketing".

Te informam prin e-mail imediat ce pentru codul tau a fost inregistrata o reducere si poti vedea in contul de client toate reducerile active.

Fii influencer si primesti reduceri!

Vezi aici regulamentul complet al campaniei "Fii influencer si primesti reduceri".

Citeste regulamentul