Credit urgent

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 27 Iul 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 27 Iul 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Imprumuturile online - cum functioneaza si ce avantaje au?

Intregul proces de accesare al imprumuturilor online este extrem de simplu. Oricine indeplineste conditiile minime de eligibilitate poate apela la o astfel de solutie practica atunci cand situatia o impune. CreditFix iti pune la dispozitie credite IFN nebancare, credite pentru pensionari, credite fara acte sau alte tipuri de imprumuturi urgente pe care le poti solicita in functie de situatie si nevoile tale de finantare. Zero costuri pentru primul credit este cu siguranta un avantaj de luat in seama atunci cand trebuie sa alegi dintre mai multe oferte de creditare urgenta.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Care este varsta minima pentru obtinerea unui credit online urgent?

Pentru obtinerea unui credit online urgent, beneficiarul trebuie sa aiba minimum 18 ani impliniti. In cazul in care nu este indeplinit acest criteriu, CreditFix nu poate onora solicitarea primita.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea creditelor online?

Creditele online pot fi obtinute daca solicitantul pune la dispozitia IFN-ului urmatoarele documente:

  • Copie dupa Cartea de Identitate;
  • Copia extrasului de cont aferenta cardului de incasare a venitului.

Pot solicita un alt credit online urgent daca am deja unul?

In cazul in care exista in desfasurare un credit online urgent, nu poti solicita un imprumut nou. Insa, chiar in ziua rambursarii acestuia poti solicita un nou credit, printre care: credit fulger, credit pentru pensionari, credit cu buletinul sau un alt tip de imprumut.

Exista posibilitatea de a nu plati dobanda in cazul unui credit online?

Toate creditele oferite de CreditFix au dobanda fixa, dar pentru primul imprumut urgent online vei beneficia de 0% dobanda.

Care sunt pasii pentru crearea unui cont in cazul unui client nou?

Daca esti client nou si doresti sa obtii online un credit online urgent, tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi pas cu pas formularul de AICI