Credit online urgent

ALEGE CREDITUL POTRIVIT PENTRU TINE
Cati bani doresti sa imprumuti? 1,000 LEI
Care este durata creditului? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Scadenta: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

* Pentru acest tip de credit este necesar sa detineti un card bancar pe care incasati venitul lunar.

Cati bani doresti sa imprumuti? 1,000 LEI
Care este durata creditului? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Scadenta: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

* Daca incasati venitul pe card bancar va rugam sa selectati creditul cu card de venit.

CreditFix ofera in cel mai scurt timp Creditul online urgent care este solicitat de un numar din ce in ce mai mare de persoane.

Avantajele acestui credit sunt urmatoarele: il obtii rapid cu minim de documente fara sa te deplasezi la o agentie si fara comisioane sau costuri de administrare.

Aplica pentru un imprumut online Urgent de la CreditFix

  • Pentru a obtine un imprumut rapid online trebuie doar sa intri pe site-ul nostru www.creditfix.ro si apasand butonul APLICA ACUM vei putea completa cererea de credit.
  • Pentru a putea APLICA la un credit online urgent trebuie sa ai cel putin 18 ani si sa ai un venit lunar de cel putin 500 lei pe care sa-l primesti pe un card bancar. Daca nu primesti salariul pe card iti putem oferi creditul rapid fara card, pentru care trebuie sa ai un cont bancar pe numele tau in care sa iti putem vira suma imprumutata.

Imprumuturi si Credite Online Aprobate in regim de urgenta

  • Daca ai nevoie de un credit online rapid, in regim de urgenta, atunci apeleaza la CreditFix si in doar cateva ore iti aprobam imprumutul rapid, fara acte, de la al doilea credit.
  • Daca esti client, poti intra direct in contul tau de client si sa soliciti imprumutul, ne poti suna la numarul 0374475000 sau ne poti trimite un e-mail la adresa contact@creditfix.ro.
Credit online urgent
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Pentru obtinerea unui credit online urgent, beneficiarul trebuie sa aiba minimum 18 ani impliniti. In cazul in care nu este indeplinit acest criteriu, CreditFix nu poate onora solicitarea primita.

Creditele online pot fi obtinute daca solicitantul pune la dispozitia IFN-ului urmatoarele documente:

  • Copie dupa Buletin / Carte de Identitate;
  • Adeverinta de venit pe anul precedent;
  • Copia extrasului de cont aferenta cardului de incasare a venitului pentru intreaga luna precedenta. Pentru creditul fara card de venit trebuie sa ne trimiti un extras de cont din care sa reiasa ca esti titularul acelui cont.

In cazul in care exista in desfasurare un credit online urgent, nu poti solicita un imprumut nou. Insa, chiar in ziua rambursarii acestuia, poti solicita alt credit!

Toate creditele oferite de CreditFix au dobanda fixa, dar pentru primul imprumut online rapid vei beneficia de 0% dobanda daca optezi pentru creditul cu card de venit.

Daca esti client nou si doresti sa obtii online un credit urgent, tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi pas cu pas formularul de AICI

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii