Credit Online Urgent

CreditFix ofera in cel mai scurt timp Creditul online urgent care este solicitat de un numar din ce in ce mai mare de persoane.

Avantajele acestui credit sunt urmatoarele: il obtii rapid cu minim de documente fara sa te deplasezi la o agentie si fara comisioane sau costuri de administrare.

 

Aplica pentru un imprumut online Urgent si Rapid de la CreditFix

Pentru a obtine un imprumut rapid online trebuie doar sa intri pe site-ul nostru www.creditfix.ro si apasand butonul APLICA ACUM vei putea completa cererea de credit.

Pentru a putea APLICA la un credit online urgent trebuie sa ai cel putin 18 ani si sa ai un venit lunar de cel putin 500 lei pe care sa-l primesti pe un card bancar.
 

Imprumuturi si Credite Online Aprobate Rapid in regim de urgenta

Daca ai nevoie de un credit online rapid, in regim de urgenta, atunci apeleaza la CreditFix si in doar cateva ore iti aprobam imprumutul rapid, fara acte, de la al doilea credit.

Daca esti client, poti intra direct in contul tau de client si sa soliciti imprumutul, ne poti suna la numarul 0374.475.000 sau ne poti trimite un e-mail la adresa contact@creditfix.ro.
Credit Online Urgent
 
1. Care este varsta minima pentru obtinerea unui credit online urgent?
Pentru obtinerea unui credit online urgent, beneficiarul trebuie sa aiba minimum 18 ani impliniti. In cazul in care nu este indeplinit acest criteriu, CreditFix nu poate onora solicitarea primita.
2. Care sunt actele necesare pentru obtinerea creditelor online?
Creditele online pot fi obtinute daca solicitantul pune la dispozitia IFN-ului urmatoarele documente:
  • Copie dupa Buletin / Carte de Identitate
  • Copia extrasului de cont aferenta cardului de incasare a venitului pentru intreaga luna precedenta.
3. Pot solicita un alt credit online urgent daca am deja unul?
In cazul in care exista in desfasurare un credit online urgent, nu poti solicita un imprumut nou. Insa, chiar in ziua rambursarii acestuia, poti solicita alt credit!
4. Exista posibilitatea de a nu plati dobanda in cazul unui credit online?
Toate creditele oferite de CreditFix au dobanda fixa, insa exista posibilitatea de a beneficia de o reducere a acesteia in functie de istoricul de creditare.
5. Care sunt pasii pentru crearea unui cont in cazul unui client nou?
Daca esti client nou si doresti sa obtii online un credit urgent, tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi pas cu pas formularul de AICI

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Credit Fix

Testimoniale
Contact:

 Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 Sambata: 09:00 - 17:00

La sediu nu se lucreaza cu publicul

 +40 374.475.000

 +40 374.091.000

 contact@creditfix.ro

Image

CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 030351, Sector 3, Bd. Basarabia nr. 250, Corp Administrativ, Et. 3 •  ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 • BNR, Registrul General nr. RG-PJR-43-110296/2015 •  ANSPDCP, Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal nr. 34755.

Reclamatii legate de functionarea tehnica a aplicatiei sau relatiile cu operatorii la suport@creditfix.ro