Credit pana primesti salariul

CreditFix ofera credite rapide online, pana la salariu, pentru ca tu sa iti acoperi cheltuielile neprevazute sau sa iti rezolvi o problema personala.

Daca ai ramas fara bani inainte de salariu, trebuie doar sa intri pe site-ul nostru www.creditfix.ro si sa completezi AICI cererea de credit. Dupa completarea cererii si transmiterea documentelor necesare aprobarii acesteia, vei primi banii in cel mai scurt timp posibil in contul de salariu.

 

Imprumuturi rapide de bani pana incasezi salariul

Ca sa iti fie usor sa achiti creditul, iti sugeram ca scadenta acestuia sa fie la data salariului. Pe viitor cand vei avea nevoie te vom ajuta mult mai usor, poti solicita creditul din contul de client sau poti sa ne contactezi la numarul 0374.475.000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

APLICA ACUM si poti obtine creditul pana incasezi salariul.

Credit pana primesti salariul
 
1. Care este suma maxima pe care o pot solicita de la CreditFix?
Suma maxima pe care o putem acorda pentru un imprumut pana la salariu este de 1500 RON. Avantajul este acela ca la noi, poti alege perioada de rambursare, insa nu mai mult de 45 de zile. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a acordarea unui imprumut pana la salariu? Pentru a aplica pentru un imprumut pana la salariu trebuie indeplinite urmatoarele conditiile de eligibilitate:
  • - Varsta minima de 18 ani
  • - Cetatenia romana
  • - Venitul net lunar sa fie de minimum 500 Ron
  • - Sa primesti acest venit intr-un cont bancar cu card
  • - Sa ne oferi o adresa de email personala, cat si un numar de telefon
2. Care este termenul de rambursarepentru un imprumut rapid pana la salariu?
Perioada maxima de rambursare a unui imprumut rapid pana la salariu este de 45 de zile. In cazul in care imprumutul este rambursat dupa data scadenta, se va percepe o dobanda penalizatoare zilnica in valoare de 1.2% din suma imprumutata.
3. De unde pot ridica banii imprumutati pana la salariu?
Banii imprumutati pana la salariu sunt transferati de IFN-ul nostru in contul bancar al fiecarui client, imediat ce creditul va fi aprobat.
4. Ce dobanda pe zi au creditele pana la salariu?
Oferim imprumuturi pana la salariu cu dobanda fixa! Rata dobanzii este de 1.2% / zi din suma acordata. Ulterior, la urmatoarele credite acordate poti beneficia de o reducere a dobanzii!

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Credit Fix

Testimoniale
Contact:

 Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 Sambata: 09:00 - 17:00

La sediu nu se lucreaza cu publicul

 +40 374.475.000

 +40 374.091.000

 contact@creditfix.ro

Image

CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 030351, Sector 3, Bd. Basarabia nr. 250, Corp Administrativ, Et. 3 •  ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 • BNR, Registrul General nr. RG-PJR-43-110296/2015 •  ANSPDCP, Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal nr. 34755.

Reclamatii legate de functionarea tehnica a aplicatiei sau relatiile cu operatorii la suport@creditfix.ro