Credit pana primesti salariul

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

CreditFix ofera credite rapide online, pana la salariu, pentru ca tu sa iti acoperi cheltuielile neprevazute sau sa iti rezolvi o problema personala.

Daca ai ramas fara bani inainte de salariu, trebuie doar sa intri pe site-ul nostru www.creditfix.ro si sa completezi AICI cererea de credit. Dupa completarea cererii si transmiterea documentelor necesare aprobarii acesteia, vei primi banii in cel mai scurt timp posibil pe cardul de salariu.

Imprumuturi de bani pana incasezi salariul

Ca sa iti fie usor sa achiti creditul, iti sugeram ca scadenta acestuia sa fie la data salariului. Pe viitor cand vei avea nevoie te vom ajuta mult mai usor, poti solicita creditul din contul de client sau poti sa ne contactezi la numarul 0374475000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

 

APLICA ACUM si poti obtine creditul pana incasezi salariul.

Credit pana primesti salariul
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Suma maxima pe care o putem acorda pentru un imprumut pana la salariu este de 3000 RON. Avantajul este acela ca la noi, poti alege perioada de rambursare, insa nu mai mult de 62 de zile. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a acordarea unui imprumut pana la salariu? Pentru a aplica pentru un imprumut pana la salariu trebuie indeplinite urmatoarele conditiile de eligibilitate:

  • Varsta minima de 18 ani;
  • Cetatenia romana;
  • Venitul net lunar sa fie de minimum 500 Ron;
  • Sa primesti acest venit intr-un cont bancar cu card;
  • Sa ne oferi o adresa de email personala, cat si un numar de telefon.

Perioada maxima de rambursare a unui imprumut rapid pana la salariu este de 62 de zile. In cazul in care imprumutul este rambursat dupa data scadenta, se va percepe o dobanda penalizatoare zilnica in valoare de 1,2% din suma imprumutata.

Banii imprumutati pana la salariu sunt transferati de IFN-ul nostru in contul bancar al fiecarui client, imediat ce creditul va fi aprobat.

Oferim imprumuturi pana la salariu cu dobanda fixa! Rata dobanzii este de 1,2% / zi din suma acordata. Ulterior, la urmatoarele credite acordate poti beneficia de o reducere a dobanzii!

Testimoniale - Rating total 4.6/5 din totalul de 5 recenzii