Credit pana la salariu

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 24 Apr 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 24 Apr 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Care este suma maxima pe care o pot solicita de la CreditFix?

Suma maxima pe care o putem acorda pentru un imprumut pana la salariu este de 10000 RON. Avantajul este acela ca la noi, poti alege perioada de rambursare, insa nu mai mult de 92 de zile. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a acordarea unui imprumut pana la salariu? Pentru a aplica pentru un imprumut pana la salariu trebuie indeplinite urmatoarele conditiile de eligibilitate:

  • Varsta minima de 18 ani;
  • Cetatenia romana;
  • Venitul net lunar sa fie de minimum 500 Ron;
  • Sa primesti acest venit intr-un cont bancar cu card;
  • Sa ne oferi o adresa de email personala, cat si un numar de telefon.

Care este termenul de rambursare pentru un imprumut pana la salariu?

Perioada maxima de rambursare a unui imprumut pana la salariu este de 92 de zile. In cazul in care imprumutul este rambursat dupa data scadenta, se va percepe o dobanda penalizatoare zilnica in valoare de 1,2% din suma imprumutata.

De unde pot ridica banii imprumutati pana la salariu?

Banii imprumutati pana la salariu sunt transferati de IFN-ul nostru in contul bancar al fiecarui client, imediat ce creditul va fi aprobat.

Ce dobanda pe zi au creditele pana la salariu?

Oferim imprumuturi pana la salariu cu dobanda fixa! Rata dobanzii este de 1,2% / zi din suma acordata. Ulterior, la urmatoarele credite acordate poti beneficia de o reducere a dobanzii! Ulterior, la urmatoarele credite acordate - fie credit online urgent, fie credit fara verificare in biroul de credite, prin telefon sau credit nebancar - poti beneficia de o reducere a dobanzii!