Credit pana primesti salariul

ALEGE CREDITUL POTRIVIT PENTRU TINE
Cati bani doresti sa imprumuti? 1,000 LEI
Care este durata creditului? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Scadenta: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

* Pentru acest tip de credit este necesar sa detineti un card bancar pe care incasati venitul lunar.

Cati bani doresti sa imprumuti? 1,000 LEI
Care este durata creditului? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Scadenta: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

* Daca incasati venitul pe card bancar va rugam sa selectati creditul cu card de venit.

CreditFix ofera credite rapide online, pana la salariu, pentru ca tu sa iti acoperi cheltuielile neprevazute sau sa iti rezolvi o problema personala.

Daca ai ramas fara bani inainte de salariu, trebuie doar sa intri pe site-ul nostru www.creditfix.ro si sa completezi AICI cererea de credit. Dupa completarea cererii si transmiterea documentelor necesare aprobarii acesteia, vei primi banii in cel mai scurt timp posibil pe cardul de salariu sau in contul bancar indicat de tine.

Imprumuturi de bani pana incasezi salariul

Ca sa iti fie usor sa achiti creditul, iti sugeram ca scadenta acestuia sa fie la data salariului. Pe viitor cand vei avea nevoie te vom ajuta mult mai usor, poti solicita creditul din contul de client sau poti sa ne contactezi la numarul 0374475000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

 

APLICA ACUM si poti obtine creditul pana incasezi salariul.

Credit pana primesti salariul
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Suma maxima pe care o putem acorda pentru un imprumut pana la salariu este de 3000 RON. Avantajul este acela ca la noi, poti alege perioada de rambursare, insa nu mai mult de 62 de zile. Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a acordarea unui imprumut pana la salariu? Pentru a aplica pentru un imprumut pana la salariu trebuie indeplinite urmatoarele conditiile de eligibilitate:

  • Varsta minima de 18 ani;
  • Cetatenia romana;
  • Venitul net lunar sa fie de minimum 500 Ron;
  • Sa primesti acest venit intr-un cont bancar cu card sau sa detii un cont bancar pe numele tau;
  • Sa ne oferi o adresa de email personala, cat si un numar de telefon.

Perioada maxima de rambursare a unui imprumut rapid pana la salariu este de 62 de zile. In cazul in care imprumutul este rambursat dupa data scadenta, se va percepe o dobanda penalizatoare zilnica in valoare de 1,2% din suma imprumutata in cazul creditului cu card de venit si 1,8% din suma imprumutata pentru creditul fara card de venit.

Banii imprumutati pana la salariu sunt transferati de IFN-ul nostru in contul bancar al fiecarui client, imediat ce creditul va fi aprobat.

Oferim imprumuturi pana la salariu cu dobanda fixa! Rata dobanzii este de 1,2% / zi din suma acordata la creditul cu card de salariu si 1,8% / zi pentru cel la care este suficient sa ai un cont deschis la una dintre bancile din Romania. Ulterior, la urmatoarele credite acordate poti beneficia de o reducere a dobanzii!

Testimoniale - Rating total 4.6/5 din totalul de 5 recenzii