Credit cu buletinul

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Obtinerea unui credit presupune, de cele mai multe ori, o munca impresionanta din partea celor care au nevoie de bani. Adevarul este ca bancile cer numeroase acte, adeverinte de venit, hotarari judecatoresti si alte documente, dupa caz, care ingreuneaza tuturor acest proces. Vrei sa te bucuri de bani fara sa faci eforturi insemnate in acest sens? Vrei un imprumut rapid doar cu buletinul? CreditFix te ajuta sa faci rost de sumele necesare pentru a duce la bun sfarsit proiectele tale, pentru a plati datorii sau pentru a-ti satisface orice necesitati si dorinte ai.

Credit cu buletinul? Afla cum il poti obtine

Nu ai bani si nu poti plati o factura urgenta, nu poti cumpara medicamentele necesare sau nu ai nicio sansa de a finaliza un proiect important din aceasta cauza, cum ar fi o amenajare sau finalizarea unui curs platit? Afla ca aceste situatii pot fi rezolvate usor pana primesti salariul, prin intermediul unui imprumut rapid, realizat doar cu buletinul!

In cazul primului credit accesat de la noi, singurele documente de care vei avea nevoie vor fi cartea de identitate si extrasul de cont. Urmatoarele imprumuturi pot fi procurate mai lejer de la CreditFix, fara sa trimiti din nou actele, direct din contul de client de pe site sau daca vei contacta agentii nostri prin apel telefonic sau e-mail.

Cum procedezi ca sa iei bani imprumut doar cu buletinul?

Creditul cu buletinul este un tip de credit pe termen scurt, cu o perioada de rambursare de maximum 92 de zile. Sumele acordate sunt cuprinse intre 100 si 3000 de lei. Banii pot fi imprumutati fara a fi nevoie de giranti sau garantii.

Avantajele unui astfel de imprumut sunt numeroase. El este ideal pentru persoanele active, care nu au timp de pierdut si care doresc sa-si rezolve problemele intr-un timp scurt. Printre aceste beneficii, pot fi amintite rapiditatea obtinerii sumelor necesare, numarul mic de documente cerute de CreditFix, perioada de returnare indelungata, precum si posibilitatea de a obtine creditul in mediul online, usor, fara a sta la cozi interminabile si fara un dosar plin de documente.

Cum se returneaza imprumuturile luate cu buletinul?

Este foarte simplu sa returnezi banii imprumutati, acestia fiind debitati direct de pe card, in mod automat, la data scadenta. Pentru rambursarea anticipata a creditului, sunt puse la dispozitie mai multe metode de plata, cum ar fi plata cu card bancar in sistem 3D Secure sau in numerar, in conturile CreditFix IFN SA. In acelasi timp, exista si varianta debitarii telefonice a cardului, oricand in timpul programului de lucru. Daca banii luati prin imprumut cu buletinul nu sunt returnati la data scadenta, va fi perceputa o dobanda penalizatoare zilnica din suma imprumutata, insa aceasta este una destul de mica.

Credit cu buletinul
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Imprumutul doar cu buletinul este acel credit acordat doar in baza actului de identitate, adeverinta de venit pe anul precedent si a extrasului de cont, fara a avea nevoie de giranti sau garantii. Imprumutul doar cu buletinul este unul dintre cele mai rapide servicii de acordare a creditelor cuprinse intre 100 si 3000 LEI. Creditul realizat doar cu ajutorul buletinului reprezinta un instrument financiar cu ajutorul caruia iti poti construi un imprumut ideal pentru bugetul tau, unde singur poti stabili perioada de plata si data scadenta.

Ca si in cazul celorlalte tipuri de credite puse la dispozitie de entitatea noastra de tip IFN, perioada maxima solicitata de beneficiar, cat si rambursarea imprumutului este de 92 de zile.

In cazul in care se depaseste data scadenta, se va percepe o dobanda penalizatoare zilnica in valoare de 1,2% din suma imprumutata. Mai multe informatii despre innoirea contractului de credit obtinut cu buletinul pe o noua perioada gasesti aici!

Imprumuturile obtinute cu buletinul vor fi rambursate prin debitare directa, suma pe care o datorati CreditFix fiind retrasa automat la data scadenta, direct de pe cardul dumneavoastra!

Desigur, rambursarea anticipata a imprumutului realizat cu buletinul este posibila, iar in aceasta situatie CreditFix iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 • Personal, direct din contul de client
 • Prin plata cu card bancar in sistem 3D Secure
 • In numerar, in conturile Credit Fix IFN SA :
  • RO39BRDE410SV36242114100 deschis la BRD-GSG
  • RO66RZBR0000060017784737 deschis la RAIFFEISEN BANK
  • RO87CECEB20730RON4032650 deschis la CEC BANK
  • RO63BTRLRONCRT0298765701 deschis la BANCA TRANSILVANIA
  • RO82UGBI0000742005103RON deschis la GARANTI BANK
  • RO79RNCB0092145923710001 deschis la BCR.
 • Prin debitarea telefonica a cardului, intre orele 09:00 – 18:00, de Luni pana Vineri si 09:00 – 14:00 Sambata

Testimoniale - Rating total 5/5 din totalul de 5 recenzii
Whatsapp
Messenger