Credit cu buletinul

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 24 Apr 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 24 Apr 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?

Intrebari si raspunsuri despre creditele online doar cu buletinul

1. Ce inseamna un credit doar cu buletinul?

Un imprumut doar cu buletinul este un tip de credit IFN nebancar care se acorda doar in baza unui act de identitate si a unui extras de cont. Aceste tipuri de imprumuturi nu solicita existenta unor garantii sau a girantilor, fiind acordat rapid pentru sume cuprinse intre 100 si 10.000 de lei.

2. Care sunt avantajele creditelor doar cu buletinul?

Principalul avantaj al creditelor doar cu buletinul este rapiditatea. Procesul de obtinere a creditului este simplificat si banii pot fi transferati rapid in contul tau bancar. De asemenea, eliminarea formalitatilor birocratice si a documentelor complicate faciliteaza accesul la finantare pentru cei care nu pot obtine rapid documentatia traditionala.

3. Care sunt criteriile de eligibilitate pentru creditele online doar cu buletinul?

Obtinerea unui credit nu a fost niciodata mai usoara. Trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani neimpliniti, sa ai un act de identitate valabil si un venit lunar recurent, incasat pe card bancar.

4. In cat timp pot rambursa un credit online doar cu buletinul?

Perioada maxima de rambursare a unui imprumut online cu buletinul este de 92 de zile.

5. Care sunt consecintele nerambursarii la timp a creditului online cu buletinul?

Daca se depaseste scadenta, se vor aplica dobanzi penalizatoare zilnice. Valoarea dobanzii penalizatoare zilnice a unui imprumut obtinut doar cu buletinul este de 1,2% din suma datorata.

6. In ce fel se pot plati imprumuturile doar cu buletinul?

Poti achita orice credit obtinut doar cu buletinul prin debitare directa, la scadenta sau poti achita chiar tu direct in contul de client, atunci cand doresti.

7. Se poate face rambursare anticipata la un imprumut doar cu buletinul?

Desigur. Poti verifica conditiile de rambursare anticipata pe care CreditFix ti le pune la dispozitie. De asemenea, poti opta pentru una dintre multiplele metode de plata disponibile: direct din contul de client cu card bancar, in numerar la ghiseul unei banci sau prin debitarea telefonica a cardului. Daca achiti mai devreme de data scadenta ai avantajul ca vei plati mai putina dobanda.