Credit fara acte si fara adeverinta de venit

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 11 Apr 2023
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 11 Apr 2023: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de bani, dar te ingrozeste gandul ca trebuie sa aduni documente, sa stai la cozi si sa astepti saptamani intregi pana este acceptat imprumutul? Ce ai zice daca ti-am oferi posibilitatea de a sari peste toate aceste etape? Deoarece timpul si nevoile tale sunt importante pentru noi, am schematizat procesul de acordare a creditelor ca tu sa primesti sumele direct pe card, fara acte extra sau deplasari inutile. Totul se face online, iar colegii nostri pun accent pe aprobarea instanta, pentru a intra rapid in posesia resurselor financiare dorite.

Credit fara acte sau adeverinta de la Credifix - stiai ca e atat de usor de obtinut?

Multumita tehnologiei si instrumentelor pe care le folosim, poti solicita un credit imediat de la CreditFix direct pe site. Procesul de inregistrare este unul simplu si necesita informatii care iti sunt la indemana: numele, copie dupa cartea de identitate, extrasul de cont al lunii precedente si un selfie cu cartea de identitate. Ultimul poate fi descarcat online sau din aplicatia de banking ori, daca deja il ai acasa, o fotografie clara este suficienta.

Apoi, un coleg evalueaza rapid datele, intra in legatura cu tine si iti vireaza banii fara sa fie nevoie sa faci nici macar un drum. Rapiditatea este unul dintre punctele forte ale CreditFix, astfel ca vom face tot posibilul sa primesti creditul fara acte suplimentare cat mai repede in contul tau bancar. In functie de ora la care ai aplicat pentru el, noi iti putem transfera suma ceruta chiar si in aceeasi zi.

Desigur, daca esti deja client, e si mai simplu sa iei imprumuturi fara acte extra pentru ca poti solicita un credit prin telefon, e-mail ori printr-o cerere direct din contul tau de utilizator CreditFix.

Credit direct pe card - de ce nu e suficient doar codul IBAN?

Probabil te intrebi de ce este necesar extrasul si nu poti trimite doar codul IBAN. Ei bine, pe langa faptul ca trebuie sa ai minim 18 ani impliniti si sa fii cetatean roman, una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi considerat eligibil este sa ai un venit minim net de 500 de lei lunar. Practic, extrasul de cont trebuie sa ateste faptul ca ai incasat, in urma cu o luna, aceasta suma.

Ce tipuri de venit sunt acceptate pentru credit fara acte?

Poti solicita si primi, fara probleme, un credit fulger direct pe card daca in fiecare luna incasezi un salariu care este platit de catre un angajator persoana juridica romana. Bineinteles, si pensionarii pot beneficia de un imprumut fara acte suplimentare daca iau pensia de la sistemul de stat ori altul, inregistrat tot in tara noastra.

Alte tipuri de credite pe care le oferim ar fi si: credite fara verificare in biroul de credite, credite nebancare, credit cu buletinul sau imprumut online urgent. Indiferent de nevoia pe care o ai, echipa CreditFix e mereu aproape de tine!

Ce este creditul fara adeverinta de venit

Creditul pe care il obtii fara adeverinta de venit este alternativa simpla si moderna la creditele obtinute in baza unui dosar de adeverinte si acte. CreditFix are integrate servicii moderne prin care venitul celor care solicita creditul fara adeverinta, este verificat direct la ANAF si in baza extrasului de cont bancar.

Imprumut fara adeverinta de venit - Care sunt avantajele?

Principalul avantaj al unui imprumut cu buletinul fara adeverinta de venit este ca te scuteste de neplacerea de a solicita angajatorului documentul are atesta veniturile tale, si pentru care, in functie de organizatia in care lucrezi, ar fi trebuit sa astepti poate mai multe zile.

Caracteristicile creditelor fara adeverinta de venit

CreditFix iti ofera credit fara adeverinta de venit cu urmatoarele caracteristici:

  • Tip credit - linie de credit cu trageri succesive;
  • Dobanda - 0% pentru prima tragere si 1,2% /zi pentru tragerile urmatoare;
  • Aprobare – rapida pentru prima tragere si instant la orice ora pentru tragerile urmatoare.

Cum obtii un credit fara adeverinta de salariu?

Solicita credit doar cu buletinul fara adeverinta salariu si trebuie doar sa completezi cererea de credit, sa incarci o copie a cartii de identitate, un selfie si extrasul de cont. De asemenea, trebuie sa fii de acord cu interogarea bazei de date ANAF pentru a verifica capacitatea ta de a rambursa un credit rapid.

Conditii pentru accesarea unui credit online fara adeverinta de venit

Poti obtine un credit online fara adeverinta de venit, de la CreditFix, daca ai peste 18 ani si un venit lunar stabil pe care il incasezi pe card bancar. Pentru ca intreg procesul de creditare este online, este necesar sa ai o adresa de e-mail personala precum si un numar de telefon mobil.

Care sunt dezavantajele unui imprumut fara adeverinta de venit?

CreditFix IFN SA este o institutie acreditata de BNR si respecta intru totul regulamentele acesteia. Legislatia in vigoare permite acordarea de credite fara adeverinta de venit dar nu si credit fara venit.

Chiar daca nu trebuie demonstrat cu adeverinta, toti solicitantii de credite online trebuie sa aiba o forma de venit stabila.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

In general este mai greu sa iei un credit fara adeverinta de venit de la banci. Majoritatea au pastrat, inca, acest document in dosarul pe care trebuie sa il completezi la solicitarea unui imprumut.

Nicio institutie de credit din Romania nu poate acorda credit fara venit platit in conformitate cu legea.

Poti obtine o linie de credit cu un plafon de pana la 10.000 de lei din care poti alege sa tragi suma de care ai nevoie in momentul respectiv. Plafonul va fi calculat pe baza gradului tau de indatorare si a veniturilor obtinute.

Istoricul de credit nu influenteaza felul documentelor solicitate. CreditFix acorda credite rapide fara adeverinta de venit si persoanelor cu istoric negativ.

Nu. CreditFix iti garanteaza confidentialitatea la acordarea unui credit fara dovada de venit. Trebuie doar sa fii de acord cu verificarea veniturilor inregistrate in baza de date ANAF.