Credit fara acte si fara adeverinta de venit

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 29 Ian 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 29 Ian 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de bani, dar te ingrozeste gandul ca trebuie sa aduni documente, sa stai la cozi si sa astepti saptamani intregi pana este acceptat imprumutul? Ce ai zice daca ti-am oferi posibilitatea de a sari peste toate aceste etape? Deoarece timpul si nevoile tale sunt importante pentru noi, am schematizat procesul de acordare a creditelor ca tu sa primesti sumele direct pe card, fara acte extra sau deplasari inutile. Totul se face online, iar colegii nostri pun accent pe aprobarea instanta, pentru a intra in posesia resurselor financiare dorite.

Ce este creditul fara adeverinta de venit

Creditul pe care il obtii fara adeverinta de venit este alternativa simpla si moderna la creditele obtinute in baza unui dosar de adeverinte si acte. CreditFix are integrate servicii moderne prin care venitul celor care solicita creditul fara adeverinta, este verificat direct la ANAF si in baza extrasului de cont bancar.

Imprumut fara adeverinta de venit - Care sunt avantajele?

Principalul avantaj al unui imprumut cu buletinul fara adeverinta de venit este ca te scuteste de neplacerea de a solicita angajatorului documentul are atesta veniturile tale, si pentru care, in functie de organizatia in care lucrezi, ar fi trebuit sa astepti poate mai multe zile.

Cum obtii un credit fara adeverinta de salariu?

Solicita credit doar cu buletinul fara adeverinta salariu si trebuie doar sa completezi cererea de credit, sa incarci o copie a cartii de identitate si extrasul de cont. De asemenea, trebuie sa fii de acord cu interogarea bazei de date ANAF pentru a verifica capacitatea ta de a rambursa un credit rapid.

Conditii pentru accesarea unui credit online fara adeverinta de venit

Poti obtine un credit online fara adeverinta de venit, de la CreditFix, daca ai peste 18 ani si un venit lunar stabil pe care il incasezi pe card bancar. Pentru ca intreg procesul de creditare este online, este necesar sa ai o adresa de e-mail personala precum si un numar de telefon mobil.

Care sunt dezavantajele unui imprumut fara adeverinta de venit?

CreditFix IFN SA este o institutie acreditata de BNR si respecta intru totul regulamentele acesteia. Legislatia in vigoare permite acordarea de credite fara adeverinta de venit dar nu si credit fara venit.

Chiar daca nu trebuie demonstrat cu adeverinta, toti solicitantii de credite online trebuie sa aiba o forma de venit stabila.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Bancile dau credite fara acte?

In general este mai greu sa iei un credit fara adeverinta de venit de la banci. Majoritatea au pastrat, inca, acest document in dosarul pe care trebuie sa il completezi la solicitarea unui imprumut.

Daca lucrez fara acte pot sa iau un credit cu buletinul fara adeverinta de salariu?

Nicio institutie de credit din Romania nu poate acorda credit fara venit platit in conformitate cu legea.

Care este suma pe care o pot sa o imprumut fara adeverinta de venit?

Poti obtine o linie de credit cu un plafon de pana la 10.000 de lei din care poti alege sa tragi suma de care ai nevoie in momentul respectiv. Plafonul va fi calculat pe baza gradului tau de indatorare si a veniturilor obtinute.

Pot sa iau credit fara adeverinta daca sunt in Biroul de Credit?

Istoricul de credit nu influenteaza felul documentelor solicitate. CreditFix acorda credite rapide fara adeverinta de venit si persoanelor cu istoric negativ.

Daca vreau iau un credit fara adeverinta de venit, angajatorul va fi informat?

Nu. CreditFix iti garanteaza confidentialitatea la acordarea unui credit fara dovada de venit. Trebuie doar sa fii de acord cu verificarea veniturilor inregistrate in baza de date ANAF.