Credit fara verificare in biroul de credit (restantieri, istoric negativ sau rau platnici)

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 16 Sept 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 16 Sept 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Credit fara verificare in biroul de credit - o solutie viabila atunci cand ai nevoie de bani

Intampini o situatie neprevazuta si ai nevoie de bani? Ai avut cheltuieli prea mari si banii din salariu s-au terminat? Ai acum ocazia unei vacante de neratat? Iti mai trebuie doar o suma mica sa iti poti urma un vis mare? Motivele pentru care ai nevoie sa obtii un credit pot fi nenumarate si indiferent despre ce este vorba in cazul tau, sigur nu suporta amanare. Te-ai intrebat de multe ori de ce nu esti eligibil, iar raspunsul a fost: din cauza istoricului negativ. Banca nu ti-a oferit solutii si indiferent unde cautai rezolvare, raspunsul era acelasi. La Creditfix ai gasit un partener de nadejde pe care poti conta. La noi istoricul tau nu conteaza, ne vom axa pe nevoia ta si nu vom pierde timpul cu verificari la biroul de credite. Gasirea solutiilor pentru nevoile tale financiare este scopul nostru principal si te vom ajuta sa obții un credit fara verificare in Biroul de Credit.

Lasa grijile deoparte si poti nota ca rezolvate problemele urgente care necesita un imprumut rapid, deoarece CreditFix vine in ajutorul tau, fara a te cataloga pe baza unor statistici si oferindu-ti posibilitatea sa accesezi credite fara consultarea Biroului de Credit, in baza unei analize reale realizate de oameni.

Credite fara verificare in Biroul de Credite - gasim impreuna solutia potrivita pentru tine

Creditul fara verificare in Biroul de Credit este un imprumut acordat de o institutie financiara nebancara, precum Credit Fix IFN, care nu este partener la o institutie de tip birou de credite. Pentru accesarea lui nu se fac verificari intr-o baza de date in ceea ce priveste istoricul de credit. Drept urmare, nu te preocupa ca ai avut in trecut un credit si nu ai reusit sa-l platesti la timp. Pentru noi este important ca la momentul solicitarii creditului sa ai o situatie financiara stabila, astfel incat achitarea creditului obtinut fara verificare, sa nu iti creeze dificultati. Iti oferim solutia potrivita pentru tine, aplica acum pentru creditul fara verificare la Biroul de Credit!

Cine poate accesa creditele fara consultarea Biroului de Credit

Creditul fara verificare la Biroul de Credit este o solutie utila si rapida pentru persoanele care au nevoie de fonduri suplimentare si care nu intrunesc toate conditiile de eligibilitate ale altor institutii financiare. La noi poti obtine credit cu scoring de credit mic. Inainte de a solicita imprumutul, verifica criteriile noastre obligatorii, pentru a sti daca esti eligibil.

Iata care sunt acestea:

 • sa ai minimum 18 ani impliniti;
 • sa fii cetatean roman cu domiciliul in Romania;
 • sa ai venituri din pensie, salariu sau indemnizatii;
 • sa incasezi venitul intr-un card bancar.

Daca ai bifat toate aceste criterii, fii sigur ca poti apela cu incredere la CreditFix pentru un credit fara verificare la Biroul de Credit. Acceseaza site-ul nostru pentru a deschide o solicitare, iar noi ne vom preocupa doar de nevoile si situatia ta actuala, nu de verificarea ”notei la purtate” dintr-o baza de date. Dupa completarea cererii de credit, consultantii nostri te vor contacta in momentul in care creditul online urgent a fost aprobat. Trebuie doar sa semnezi online contractul si banii vor fi transferati in cel mai scurt timp in contul tau bancar.

Asadar, poti obtine un credit cu istoric negativ pentru ca procesul nostru de analiza responsabila are la baza situatia clientului la momentul completarii cererii. Conditiile de eligibilitate sunt minime si standard, iar tu primesti rapid banii obtinuti prin accesarea unui imprumut fara verificare in biroul de credit. La CreditFix te vei bucura de toate avantajele creditarii online cu ajutorul unei linii de credit, intrucat contractul nostru iti da dreptul ca dupa semnare, sa obtii la nevoie alte credite cu aprobare automata si transfer instant. In plus, pentru primul credit ai zero costuri. In functie de situatia ta, poti apela si la alte tipuri de instrumente financiare nebancare, cum ar fi creditul cu buletinul, credit pana primesti salariul, credit fara acte si fara adeverinta de venit sau credit prin telefon. Verifica avantajele produselor noastre si alege varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Creditul fara verificare la Biroul de Credit - cum poti intra in posesia lui

Iata ce trebuie sa stii pentru a intra in posesia unui credit fara verificare la Biroul de Credit de la CreditFix.

Castigi timp pretios daca alegi cel mai bun sistem de creditare fara verificare. Toti pasii sunt usor de parcurs, de la completarea cererii pana la trimiterea documentelor si primirea creditului. Documentele necesare oricarei solicitari sunt minime, iar timpul de aprobare este foarte scurt. Raspunsul il vei primi rapid, in maximum 24 de ore de la transmiterea solicitarii, iar consultantii nostri iti vor oferi suport, ori de cate ori vei avea nevoie. Ai nevoie de doar doua documente, pe care sigur le ai la indemana, pentru a obtine creditul fara verificarea istoricului. Cartea de identitate, pe care o ai mereu cu tine, si un extras de cont cu tranzactia de incasare a venitului in contul bancar, precum si o plata cu cardul, pe care il descarci rapid din aplicatia de internet banking a bancii tale. Copiile acestor documente pot fi transmise prin oricare dintre mijloacele electronice de comunicare, de la incarcarea direct pe site in contul tau de client, pana la e-mail sau WhatsApp.

Iti vom prezenta pe scurt modalitatea usoara prin care poti accesa un credit fara verificare la Biroul de Credit:

 • Cu ajutorul selectorului din partea de sus a paginii, alegi suma de care ai nevoie pentru primul tau credit si apesi butonul ”Vreau primul credit acum”;
 • Completeaza pentru verificare adresa de e-mail si numarul de telefon;
 • Dupa validare completezi pasii formularului cu datele tale personale si financiare;
 • Inregistrarea cardului de venit este necesara, pentru ca pe el vei primi banii imprumutati si tot cu ajutorul lui se face restituirea creditului;
 • Documentele necesare pentru obtinerea unui credit fara verificare in Biroul de Credit sunt minime, asadar vei avea nevoie de o copie a actului de identitate valabil, tranzactia cu incasarea venitului pe luna anterioara si o tranzactie efectuata cu ajutorul cardului aferent contului de salariu.

Daca esti deja client si ai un contract semnat pentru o linie de credit, lucrurile sunt si mai simple pentru ca la orice ora poti solicita si primi instant un credit nou, direct din contul de client.

Creditele fara verificare la Biroul de Credit si avantajele acestora

Inainte de a accesa un credit fara verificare la Biroul de Credit, iti prezentam pe scurt avantajele acestuia si tot ce trebuie sa stii daca ai decis sa aplici pentru acest tip de imprumut:

 • Istoricul negativ inregistrat in Sistemul Biroului de Credit nu este luat in calculul eligibilitatii pentru obtinerea unui credit;
 • Poti obtine un credit chiar daca in BC ai un scoring de credit mic;
 • Credit Fix IFN nu inregistreaza pe numele tau alte date in acest sistem si nu iti afecteaza scorigul de credit;
 • Nu este necesar sa faci eforturi legale pentru a sterge istoricul negativ de la Biroul de Credit, pentru a obtine un credit;
 • Ai suport asistat de catre consultantii nostri pentru orice intrebari ai avea legate de creditele fara verificare in biroul de credite. Acestia iti stau la dispozitie ori de cate ori simti ca este necesar. Ne poti contacta fara retineri prin orice mijloc de comunicare, fie prin telefon, WhatsApp sau e-mail;
 • Pentru primul credit fara verificare la Biroul de Credit, dobanda este de 0%, iar pentru urmatoarele trageri din linia de credit dobanda va fi 1,2%/zi, fara sa existe un comision de administrare, indiferent de perioada pentru care alegi sa ramai alaturi de noi;
 • Rambursarea creditului fara consultarea Biroului de Credit se face usor prin retragerea automata a sumei din contul tau bancar la data scadenta, trebuie doar sa fii sigur ca ai banii in cont si cardul activ pentru plati;
 • Creditfix nu solicita giranti sau garantii pentru imprumuturile acordate, creditul solicitat va fi personalizat cerintelor si veniturilor tale.

Asadar, creditele fara verificare in Biroul de Credit au foarte multe beneficii, oferindu-ti posibilitatea sa obtii fonduri suplimentare pentru necesitatile ce pot aparea in orice moment. Situatiile in care creditul fara verificare la Biroul de Credit este solutia optima sunt numeroase, insa este important sa stii sa il accesezi in mod responsabil.

Sfaturi pentru a accesa in mod responsabil un credit fara verificare la Biroul de Credite

Credit Fix ofera credite fara verificare la BC pentru ca analiza cererilor de credit se face in mod atent de oameni care vor sa ajute si care inteleg sa gaseasca solutii pentru cei care au nevoie de finantare urgenta. Apeleaza la CreditFix si imprumuta bani in mod responsabil.

Desi acest tip de imprumut poate fi accesibil pentru multe persoane, este important sa fii mereu constient de angajamentul pe care il implica. Pentru a fi pe deplin multumit si pentru a te bucura de beneficiile acestui instrument financiar, trebuie sa-l accesezi cu prudenta, gestionand cheltuielile tale si evitand costurile excesive sau acumularea datoriilor greu de rambusat.

Cand soliciti un credit fara verificare la Biroul de Credite asigur-te ca:

 • Creditul solicitat chiar iti este necesar pentru a rezolva o situatie presanta si nu va fi utilizat pentru o cheltuiala inutila;
 • La completarea cererii de credit ai declarat toate creditele deja angajate;
 • Ti-ai calculat atent veniturile viitoare, astfel incat rambursarea la scadenta a creditului nu va avea un impact major asupra situatiei tale financiare si nu iti va crea dificultati in acoperirea cheltuielilor uzuale;
 • Ai facut calculul tuturor cheltuielilor lunare, inclusiv al creditelor pe care trebuie sa le achiti si creditul pe care il soliciti nu te poate pune intr-o situatie de supraindatorare;
 • Ai verificat atent piata si creditul pentru cei cu istoric negativ, de la CreditFix este solutia cea mai potrivita pentru tine;
 • Utilizezi creditele online urgente nu ca un obicei, ci ca solutie pentru o problema temporara;
 • Faci plata creditului fara verificare in Biroul de Credit, imediat ce ai disponibila o suma de bani, pentru a avea costuri cat mai mici;
 • Ai citit si inteles toate prevederile din contractul de credit, inainte de semnare.

Creditul fara verificare la Biroul de credit - o modalitate simpla si rapida de a primi banii de care ai nevoie

Viata este plina de neprevazut si asta ne poate aduce pe toti in situatia de a achita un credit cu anumite intarzieri. Creditul fara verificare la biroul de credit se adreseaza tuturor persoanelor ce au un istoric negativ in Biroul de Credite si celor cu un scoring de credit mic. CreditFix acorda acest tip de imprumut pentru ca nu este parte in sistemul biroului de credit, dar intregul proces de analiza si acordare a imprumuturilor are la baza principiul creditarii responsabile. Ne asiguram astfel ca oferim credite pentru a-i ajuta pe cei in nevoie si nu pentru a-i pune in situatii dificile. Produsul nostru este unul foarte util pentru ca dupa semnarea contractului de credit, vei avea posibilitatea sa obtii bani imprumut de cate ori ai nevoie. Din contul de client soliciti si primesti credit instant, in situatia in care creditul tau anterior a fost deja achitat.

Vei putea astfel sa obtii imprumuturi fara verificare la Biroul de credit si fara nici un fel de formalitati, cu doar un click in contul de client. Creditele IFN oferite de institutia noastra sunt rezultatul utilizarii unor procese digitale complexe si moderne, asistate de oameni creativi si responsabili. Prin urmare, poti apela la credite pentru pensionari, credite pentru studenti sau credite fara verificare in Biroul de credite pentru a-ti rezolva rapid nevoile financiare.

Da viata visurilor tale si depaseste orice situatie cu ajutorul nostru! Fie ca-ti doresti un moment de respiro si ai nevoie de fonduri suplimentare, fie ca te confrunti cu o situatie neprevazuta ce nu suporta amanare, acesta este momentul in care poti accesa creditul fara verificare la Biroul de credit, acest instrumentul perfect pentru a-ti reda increderea si pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit. Imprumuta in mod responsabil prin intermediul CreditFix si bucura-te de solutii avantajoase si eficiente pentru tine.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?

Intrebari frecvente despre creditele fara verificare in biroul de credit (restantieri, istoric negativ sau rau platnici)

Ce este un credit fara verificarea in Biroul de credite?

O astfel de forma de creditare ofera sansa tuturor persoanelor, inclusiv celor care au intampinat probleme in trecut cu restituirea banilor obtinuti in urma solicitarii unui imprumut, de a beneficia de o noua modalitate de obtinere a unui credit online urgent. Institutia noastra nebancara nu tine cont de verificarea trecutului unei persoane din acest punct de vedere, acesta fiind si unul dintre avantajele unui imprumut fara verificare in biroul de credit.

Care este limita superioara a unui imprumut oferit de CreditFix?

Suma maxima de creditare pe care institutia noastra o ofera oricarui solicitant si client este in valoare de 10000 LEI.

Este nevoie de un cont bancar pentru primirea banilor in cazul obtinerii acestui tip de credit sau ii pot ridica personal?

Da, intrucat banii vor fi transferati intr-un cont bancar activ al solicitantului.

Dupa ce creditul a fost aprobat, cand imi voi primi banii?

Banii vor fi virati in cont la scurt timp dupa aprobarea solicitarii, chiar in aceeasi zi. In momentul in care creditul a fost aprobat, o sa fii sunat de unul dintre operatorii CreditFix care te va anunta acest lucru, urmand ca tu sa verifici daca banii au intrat in cont.

Cum pot sa platesc un imprumut ce nu necesita verificare in Biroul de Credite?

Imprumuturile de acest fel vor putea fi platite prin retragerea automata de pe card a sumei pe care o datorezi, la data scadenta stabilita sau prin plata in unul dintre conturile deschise de CreditFix la bancile partenere.