Credit fara verificare in biroul de credit (restantieri, istoric negativ sau rau platnici)

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 11 Apr 2023
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 11 Apr 2023: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de o suma de bani importanta, dar nu o poti obtine de la familie, vecini, prieteni sau colegi de serviciu? Nici banca nu mai poate fi o solutie viabila, pentru ca in trecut nu ai reusit sa platesti imprumutul facut si figurezi in bazele de date ale Biroului de Credit ca rau platnic? Din fericire, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai banii necesari sa-ti platesti facturile, medicamentele, chiria, hrana, excursia la munte in weekend, etc. CreditFix este alaturi de tine si te ajuta cu sumele de care ai nevoie pentru a-ti rezolva toate problemele stringente.

Ai un istoric de credit negativ, esti rau platnic sau restantier? La Creditfix ai posibilitatea de a obtine un credit fara verificarea Biroului de Credit

Pentru multa lume, obtinerea unui imprumut pare un vis imposibil de realizat din momentul in care figureaza la Biroul de Credit. Totusi, CreditFix reuseste sa indeplineasca visuri. Un credit cu istoric negativ poate deveni realitate, deoarece institutia noastra nebancara nu tine cont de verificarea trecutului din acest punct de vedere, chiar daca in trecut persoana in cauza a intampinat diferite probleme in restituirea sumelor de bani imprumutate.

Care sunt beneficiile unui imprumut fara verificare la Biroul de Credit?

Inainte de a aplica pentru a obtine un credit fara verificare la Biroul de Credit, este foarte bine sa afli care sunt beneficiile de care vei avea parte si care pot fi extrem de atractive, mai ales pentru o persoana care figureaza in datele de baza ca rau platnic.

In primul rand, consultantii nostri sunt mereu alaturi de tine, atat la telefon, cat si pe e-mail, raspunzand la orice intrebare pe care o ai, pentru a te ajuta sa obtii cat mai repede banii de care ai nevoie urgent. In al doilea rand, ai sansa de a primi sumele in timpul cel mai scurt, chiar in ziua in care inaintezi cererea sau in cel mult 24 de ore daca timpul este prea scurt si programul de lucru a luat sfarsit. In final, poate ceea ce te intereseaza cel mai mult va fi faptul ca dobanda zilnica este de 0% pentru primul credit.

Alte tipuri de credite pe care le oferim ar fi și: credite nebancare, credit cu buletinul, credite fara acte, prin telefon, credite pentru pensionari sau imprumut online urgent. Indiferent de nevoia pe care o ai, echipa CreditFix iti poate oferi o mana de ajutor!

Aplica la CreditFix pentru un credit de refinantare pentru restantieri, rau platnici sau persoane cu istoric negativ

Echipa noastra te ajuta imediat sa obtii un imprumut fara verificare la Biroul de Credite. Dupa ce iti va fi aprobata cererea pentru credit, vei fi sunat de un operator, iar tie iti ramane doar sa controlezi daca banii sunt sau nu in cont. Un credit de acest tip poate fi platit dupa ce retragi suma de pe card, la data scadenta stabilita sau intr-un cont deschis de CreditFix la bancile partenere. Ai nevoie de un credit instant si nimeni nu te ajuta sa-ti rezolvi problemele financiare? Respecta toate procedurile simple, dar obligatorii, pe care le poti citi pe site-ul nostru sau care iti pot fi comunicate la telefon sau pe e-mail de operatorii nostri, apoi vei primi banii in contul bancar activ!

In cazul in care ai nevoie de un alt credit, fie ca este vorba de al doilea, al treilea, vei beneficia de o reducere considerabila a timpului de obtinere a imprumutului. Credit Fix are o linie de credit care se bazeaza pe primul contract semnat, asadar aprobarea unei noi cereri se va face automat.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

O astfel de forma de creditare ofera sansa tuturor persoanelor, inclusiv celor care au intampinat probleme in trecut cu restituirea banilor obtinuti in urma solicitarii unui imprumut, de a beneficia de o noua modalitate de obtinere a unui credit online urgent. Institutia noastra nebancara nu tine cont de verificarea trecutului unei persoane din acest punct de vedere, acesta fiind si unul dintre avantajele unui imprumut fara verificare in biroul de credit.

Suma maxima de creditare pe care institutia noastra o ofera oricarui solicitant si client este in valoare de 10000 LEI.

Da, intrucat banii vor fi transferati intr-un cont bancar activ al solicitantului.

Banii vor fi virati in cont la scurt timp dupa aprobarea solicitarii, chiar in aceeasi zi. In momentul in care creditul a fost aprobat, o sa fii sunat de unul dintre operatorii CreditFix care te va anunta acest lucru, urmand ca tu sa verifici daca banii au intrat in cont.

Imprumuturile de acest fel vor putea fi platite prin retragerea automata de pe card a sumei pe care o datorezi, la data scadenta stabilita sau prin plata in unul dintre conturile deschise de CreditFix la bancile partenere.