Credit fara verificare in biroul de credit (restantieri, istoric negativ sau rau platnici)

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 29 Ian 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 29 Ian 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de o suma de bani importanta, dar nu o poti obtine de la familie, vecini, prieteni sau colegi de serviciu? Nici banca nu mai poate fi o solutie viabila, pentru ca in trecut nu ai reusit sa platesti imprumutul facut si figurezi in bazele de date ale Biroului de Credit ca rau platnic? Din fericire, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai banii necesari sa-ti platesti facturile, medicamentele, chiria, hrana, excursia la munte in weekend, etc. CreditFix este alaturi de tine si te ajuta cu sumele de care ai nevoie pentru a-ti rezolva toate problemele stringente.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Ce este un credit fara verificarea in Biroul de credite?

O astfel de forma de creditare ofera sansa tuturor persoanelor, inclusiv celor care au intampinat probleme in trecut cu restituirea banilor obtinuti in urma solicitarii unui imprumut, de a beneficia de o noua modalitate de obtinere a unui credit online urgent. Institutia noastra nebancara nu tine cont de verificarea trecutului unei persoane din acest punct de vedere, acesta fiind si unul dintre avantajele unui imprumut fara verificare in biroul de credit.

Care este limita superioara a unui imprumut oferit de CreditFix?

Suma maxima de creditare pe care institutia noastra o ofera oricarui solicitant si client este in valoare de 10000 LEI.

Este nevoie de un cont bancar pentru primirea banilor in cazul obtinerii acestui tip de credit sau ii pot ridica personal?

Da, intrucat banii vor fi transferati intr-un cont bancar activ al solicitantului.

Dupa ce creditul a fost aprobat, cand imi voi primi banii?

Banii vor fi virati in cont la scurt timp dupa aprobarea solicitarii, chiar in aceeasi zi. In momentul in care creditul a fost aprobat, o sa fii sunat de unul dintre operatorii CreditFix care te va anunta acest lucru, urmand ca tu sa verifici daca banii au intrat in cont.

Cum pot sa platesc un imprumut ce nu necesita verificare in Biroul de Credite?

Imprumuturile de acest fel vor putea fi platite prin retragerea automata de pe card a sumei pe care o datorezi, la data scadenta stabilita sau prin plata in unul dintre conturile deschise de CreditFix la bancile partenere.