Credit Fara Garantii

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Programari, goana dupa acte si giranti, drumuri la banca si multe zile, chiar saptamani de asteptare. Iti suna cunoscut, nu-i asa? Ei bine, afla ca la CreditFix poti obtine un imprumut si fara sa te lovesti de birocratie, sa faci calatorii inutile sau sa pierzi timp purtand lungi discutii pentru a-ti convinge prietenii sa te gireze. Ai nevoie doar de un cont bancar si cateva documente care iti sunt deja la indemana, iar banii ajung rapid in posesia ta.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine un credit fara garantii?

Orice persoana majora, care este cetatean roman si are un venit minim lunar de 500 RON net, pe care il incaseaza pe card, se poate inscrie pentru imprumuturile rapide si fara garantii oferite de CreditFix. Acestea sunt singurele conditii de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplinesti daca vrei sa aplici pentru unul dintre creditele noastre pentru persoane fizice.

Suma de 500 de lei poate fi remuneratia pentru orele de munca prestate pentru un angajator roman sau pensia de la sistemul de stat ori un altul care activeaza in tara noastra. Poti dovedi ca luna trecuta ai incasat-o cu ajutorul unui extras de cont pe care il descarci online, fara sa mai faci vreun drum la banca. Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca in ceea ce priveste creditele pentru pensionari, vei putea lua bani imprumut fara garantii doar pana la varsta de 70 de ani. Cu toate acestea, nevoile tale sunt importante, asa ca ne vom asigura ca perioada ta de creditare va decurge fara inconveniente.

Cum poti obtine un imprumut fara garantii pentru persoane fizice de la CreditFix?

Procedura de solicitare este extrem de simpla. Tot ce trebuie sa faci pentru a lua credite IFN de la CreditFix este sa completezi o cerere online in care sa incarci o copie dupa cartea de identitate, o alta dupa extrasul de cont pentru luna care s-a incheiat, un numar de telefon si adresa de e-mail. Nu este necesar sa scanezi actele, sunt suficiente si cateva fotografii clare. Daca preferi sa ne contactezi in alt mod, ne gasesti la contact@creditfix.ro sau la numarul de telefon 0374.475.000, de luni pana vineri in intervalul 09:00-18:00, sau sambata pana in ora 14:00. Indiferent de alegerea ta, te asiguram ca raspunsul nostru va fi unul prompt.

Care este dobanda pentru imprumuturile fara garantii de la CreditFix?

Iti oferim posibilitatea de a primi pana la 3.000 de lei, fara girant ori garantii, si cu dobanda 0 pentru creditele mai mici de 2.000 RON. Perioada imprumutului este de maximum 92 de zile, iar cand suma depaseste pragul mentionat anterior, procentul dobanzii e 1,2%. Pentru a afla mai multe informatii, nu ezita sa consulti sectiunea ‘Intrebari’ de pe site-ul nostru sau sa ne contactezi. Iti stam la dispozitie oricand ai nevoie de noi, inclusiv cand vine vorba de accesarea liniei tale de credit, un plafon pe care il poti accesa automat, sub forma unui credit nou!

Credit Fara Garantii
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Cel mai important beneficiu pe care CreditFix il ofera unei persoane care apeleaza la aceasta modalitate de creditare este faptul ca nu este necesar sa prezinte anumite documente care sa ateste garantia unui bun personal, in cazul in care banii nu sunt restituiti la timp.

In cazul unui credit fara garantii, precum si in cazul altor forme de creditare oferite de institutia noastra, orice beneficiar sau solicitant, trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti. In caz contrar, nu i se va aproba solicitarea.

Pentru a ti se acorda un imprumut fara garantii, este necesar in primul rand sa indeplinesti conditiile standard. De asemenea, iti vor fi necesare anumite documente, precum copii dupa buletin, adeverinta de venit si un extras de cont. Asigurandu-te ca indeplinesti toate aceste conditii, poti aplica pe site, completand formularul existent. De asemenea, poti opta pentru contactarea telefonica, in cazul in care exista anumite neclaritati, iar unul dintre operatorii nostri iti va raspunde prompt intrebarilor.

DAE nu este relevant la creditele acordate pentru perioade scurte dar se aplica, intrucat este o obligatie legala.

La CreditFix nu sunt percepute niciun fel de comisioane suplimentare, astfel incat atat analiza pe care un operator o face pentru a acorda un credit, cat si transferarea banilor sunt proceduri standard, gratuite.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii