Credit Fara Garantii

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Daca in viata ta au aparut anumite cheltuieli neprevazute si ai nevoie de bani urgent, CreditFix iti sta la dispozitie si te ajuta sa treci peste dificultatile financiare. Cum? Ai posibilitatea de a face un credit fara garantie, pentru a-l folosi asa cum crezi ca este mai avantajos pentru tine. Poti imprumuta pana la 3000 de lei, pe o perioada de maximum 92 de zile, ca sa uiti de griji.

Cum pot face imprumutul fara garantii?

Creditele fara garantii pentru persoane fizice se adreseaza celor cu un venit lunar stabil, astfel incat sa fii sigur ca poti da inapoi suma solicitata. Acestea nu iti impun niciun fel de garantii materiale si se realizeaza extrem de usor, fara a fi nevoit sa treci printr-un proces complicat. Te asteptam sa ne contactezi!

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de un credit fara garantii si ai nevoie de mai multe informatii, scrie-ne la contact@creditfix.ro sau contacteaza-ne telefonic la numarul 0374.475.000. Echipa noastra iti sta la dispozitie oricand!

Credit Fara Garantii
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Cel mai important beneficiu pe care CreditFix il ofera unei persoane care apeleaza la aceasta modalitate de creditare este faptul ca nu este necesar sa prezinte anumite documente care sa ateste garantia unui bun personal, in cazul in care banii nu sunt restituiti la timp.

In cazul unui credit fara garantii, precum si in cazul altor forme de creditare oferite de institutia noastra, orice beneficiar sau solicitant, trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti. In caz contrar, nu i se va aproba solicitarea.

Pentru a ti se acorda un imprumut fara garantii, este necesar in primul rand sa indeplinesti conditiile standard. De asemenea, iti vor fi necesare anumite documente, precum copii dupa buletin, adeverinta de venit si un extras de cont. Asigurandu-te ca indeplinesti toate aceste conditii, poti aplica pe site, completand formularul existent. De asemenea, poti opta pentru contactarea telefonica, in cazul in care exista anumite neclaritati, iar unul dintre operatorii nostri iti va raspunde prompt intrebarilor.

DAE nu este relevant la creditele acordate pentru perioade scurte dar se aplica, intrucat este o obligatie legala.

La CreditFix nu sunt percepute niciun fel de comisioane suplimentare, astfel incat atat analiza pe care un operator o face pentru a acorda un credit, cat si transferarea banilor sunt proceduri standard, gratuite.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii