Credit fara garantii

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 13 Iun 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 13 Iun 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?

Credit fara garantii pentru persoane fizice - intrebari si raspunsuri despre acest tip de imprumut

Care este principalul avantaj al unui credit fara garantii?

Cel mai important beneficiu pe care CreditFix il ofera unei persoane care apeleaza la aceasta modalitate de creditare este faptul ca nu este necesar sa prezinte anumite documente care sa ateste garantia unui bun personal, in cazul in care banii nu sunt restituiti la timp.

Ce varsta minima trebuie sa aiba o persoana pentru a beneficia de un imprumut fara garantii?

In cazul unui credit fara garantii, precum si in cazul altor forme de creditare oferite de institutia noastra, orice beneficiar sau solicitant, trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti. In caz contrar, nu i se va aproba solicitarea.

Cum trebuie sa procedez, daca vreau sa beneficiez de un credit fara garantii?

Pentru a ti se acorda un imprumut fara garantii, este necesar in primul rand sa indeplinesti conditiile standard. De asemenea, iti vor fi necesare anumite documente, precum copii dupa buletin, adeverinta de venit si un extras de cont. Asigurandu-te ca indeplinesti toate aceste conditii, poti aplica pe site, completand formularul existent. De asemenea, poti opta pentru contactarea telefonica, in cazul in care exista anumite neclaritati, iar unul dintre operatorii nostri iti va raspunde prompt intrebarilor.

Se va tine cont de Dobanda Anuala Efectiva (DAE) pentru creditele fara garantii?

DAE nu este relevant la creditele acordate pentru perioade scurte dar se aplica, intrucat este o obligatie legala.

Daca beneficiez de un imprumut fara garantii, va trebui sa platesc un comision separat?

La CreditFix nu sunt percepute niciun fel de comisioane suplimentare, astfel incat atat analiza pe care un operator o face pentru a acorda un credit, cat si transferarea banilor sunt proceduri standard, gratuite.

Ce este un credit fara garantii?

Creditul fara garantii este acel tip de credit care nu te obliga sa pui drept garantie un bun, cum ar fi o casa sau o masina.

Care este durata contractului pentru creditele fara garantii?

Contractul de imprumut fara garantii de la CreditFix are o durata de 60 de luni. In acest timp poti face oricate trageri si rambursari din plafonul de credit aprobat. Nu esti obligat sa faci un anumit numar de trageri. Daca vrei poti solicita doar primul credit cu zero costuri si apoi pastrezi activ contractul doar pentru situatii de urgenta. Pentru suma aflata la dispozitie nu trebuie sa platesti nimic daca nu o folosesti.

Daca doresc sa aplic pentru un credit fara garantii pot beneficia de consultanta?

Echipa CreditFix este alaturi de tine pentru a te indruma pas cu pas in tot acest proces. De asemenea, iti oferim consultanta gratuita si pentru alte tipuri de credite pe care le avem in oferta noastra, fie ca este vorba despre un credit pana primesti salariul sau de un credit cu buletinul.

Cand pot solicita un nou credit fara garantii pentru persoane fizice?

Poti solicita din contul de client un alt imprumut fara garantii, imediat ce ai achitat creditul anterior.

Cum pot obtine un imprumut fara garantii?

Creditul fara garantii este usor de accesat, prin completarea formularului de pe site cu cateva date personale si de venit.

Pentru ce pot fi utilizati banii din imprumuturile fara garantii?

Imprumuturile fara garantii pot fi utilizate pentru orice scop. De la realizarea unor proiecte personale pana la plata unor facturi sau servicii, acestea sunt de folos in numeroase situatii.