Imprumut nebancar

 
0% dobanda la primul credit pentru sume pana la 2000 LEI!
Lei
100 Lei
3000 Lei
1003000

Cati bani doresti sa imprumuti?

Zile
Durata creditului?
Suma solicitata
Lei
Dobanda totala
Lei
Total de plata
Lei
Scadenta
Rata dobanda
%/zi
Dobanda / zi
Lei
DAE
%

CreditFix.ro ofera imprumuturi nebancare, accesibile online, telefonic la numarul 0374.475.000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro.

Imprumuturile nebancare sunt solicitate intr-un numar mare in ultimii ani, atat ca urmare a conditiilor drastice de acordare de credite impuse de banci, insa si pentru usurinta cu care se poate obtine imprumutul nebancar.

 

Imprumuturi Nebancare de la CreditFix

Poti obtine pana la 3000 de lei pentru maximum 62 de zile, doar completand AICI cererea de credit.

Banii ii poti avea in cel mai scurt timp posibil de la finalizarea aplicatiei si a trimiterii documentelor necesare aprobarii cererii. Acest tip de imprumut nebancar este fara garantii.

Imprumut nebancar
 
1. Aveti un sistem de fidelizare pentru clientii?
Pentru noi, fidelizarea inseamna recunostinta fata de cei cu care am avut o colaborare armonioasa. Da, oferim un sistem de fidelizare pentru acei clienti care au achitat la timp creditele nebancare anterioare solicitate la IFN-ul nostru. Prin urmare, avantajele oferite acestora sunt indreptate catre reducerea dobanzii pentru urmatoarele credite sau accesarea unor sume mai mari de bani.
2. Imprumutul nebancar poate fi solicitat in regim de urgenta?
Imprumuturile nebancare, cat si alte tipuri de credite solicitate sunt acordate in regim de urgenta prin prisma termenului redus de acordare a creditului! Creditele nebancare au luat amploare in ultimii ani tocmai pentru avantajele multiple pe care le pune la dispozitia celor aflati in cautarea unor sume de bani, in regim de urgenta!
3. Daca am un credit bancar, pot accesa un imprumut nebancar?
Institutiile bancare si institutiile nebacare sunt doua tipuri diferite de entitati, insa asemanatoare prin prisma unui singur aspect, oferirea creditelor - dar in conditii diferite! Institutia Financiara Nebancara nu se intereseaza de creditele bancare, prin urmare orice beneficiar in aceasta situatie poate apela fara griji si la un imprumut nebancar.
4. Ce acte sunt necesare pentru un al doilea credit de la CreditFix?
Daca esti deja client CreditFix, demersul solicitarii celui de-al doilea credit rapid este extrem de simplu pentru ca nu mai ai nevoie de documente.
5. Imprumuturile nebancare impun acordarea de garantii din partea beneficiarului?
Spre deosebire de imprumuturile acordate de institutiile bancare, CreditFix nu cere garantii pentru imprumuturile nebancare pe care le pune la dispozitia celor care au nevoie urgenta de bani! Tocmai de aceea, IFN-urile au devenit din ce in ce mai cunoscute si din ce in ce mai accesate in Romania.

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Credit Fix

Testimoniale
Contact:

 Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

 Sambata: 09:00 - 17:00

La sediu nu se lucreaza cu publicul

 +40 374.475.000

 +40 374.091.000

 contact@creditfix.ro

Image

CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 040035, Sector 4, Splaiul Unirii Nr.16, Et.4 •  ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 • BNR, Registrul Special Nr: RS-PJR-41-110084/16.02.2018 •  ANSPDCP, Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal nr. 34755.

Relatii clienti: contact@creditfix.ro
Pentru protectia datelor personale: dpo@fixcredit.ro
Reclamatii clienti: suport@creditfix.ro