Credit online rapid - Linie de credit

Cati bani doresti sa imprumuti? 1,000 LEI

NOU! La scadenta lunara a creditului poti achita doar dobanda.
Afla mai multe »

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 27 Iul 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 27 Iul 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Credit rapid obtinut
intr-un timp rapid
Oferim credite
intre 300 si 10.000 lei
Nu solicitam
documente fizice
Intreg procesul de creditare
are loc online

Credite online rapide - cum le poti primi si cum functioneaza linia de credit?

Pentru ca in viata pot aparea mereu situatii neprevazute, creditele rapide sub forma unor trageri din linia de credit, sunt o solutie in astfel de cazuri si te ajuta sa rezolvi cu usurinta o problema urgenta. Acestea sunt o alternativa mult mai accesibila la imprumuturile traditionale, avand ca principal avantaj un proces de aprobare si transfer instant. Iata cum poti primi un imprumut rapid si cum functioneaza o linie de credit la Credit Fix!

Imprumut online rapid in 3 pasi simpli

Daca esti client nou, imprumuturile rapide pot fi obtinute urmand pasii:

  • Completezi pe site o cerere de credit cu datele personale si datele de contact.
  • Incarci o fotografie a cartii de identitate si extras de cont cu tranzactia de incasare a venitului si o plata cu cardul, sau le poti trimite prin email sau WhatsApp.
  • Cererea ta va fi analizata de operatorii Credit Fix, urmand sa primesti banii in aceeasi zi.

Daca esti deja client, lucrurile sunt si mai simple de atat:

  • Intri cu adresa de email si parola in contul de client creat pe site-ul nostru.
  • Soliciti suma pe care o doresti, iar noul imprumut rapid se aproba automat.
  • Primesti banii direct pe cardul tau imediat dupa solicitare, indiferent de ora sau zi.

Care sunt conditiile pentru a obtine un credit online rapid?

Cand vine vorba despre creditele rapide online, un mare avantaj este reprezentat de conditiile de eligibilitate pentru a obtine un astfel de imprumut, care sunt mult mai permisive decat in cazul creditelor solicitate la institutiile bancare.

Daca vrei sa apelezi la un astfel de credit, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti urmatoarele criterii:

  • ai un venit net lunar de minimum 500 de lei (salariu sau pensie)

  • incasezi acest venit pe un card bancar

  • ai varsta de 18 ani impliniti

  • detii un telefon mobil personal si ai o adresa de e-mail.

Dupa cum vezi, conditiile de obtinere a unui imprumut rapid nu sunt foarte stricte, iar pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt foarte simpli. Creditul rapid este special conceput pentru a fi usor de accesat daca ai o sursa de venit minim, un cont curent si un act de identitate valabil.

Alege un serviciu de credit rapid care se potriveste nevoilor tale

CreditFix IFN iti ofera posibilitatea de a primi rapid banii de care ai nevoie, fara a pierde timp pentru deplasare la sediul institutiei financiare. Linia de credit deschisa are o valabilitate nelimitata, fiind necesara doar o reevaluare a capacitatii de rambursare o data la 5 ani. Pe intreaga perioada contractuala, poti solicita un credit rapid oricand ai nevoie, dar nu esti obligat la un anumit numar de trageri din linia de credit.

Credite rapide online - exemplu de calcul reprezentativ

Linia de credit poate fi acordata pentru sume de pana la 10.000 de lei. Dobanda de 0% se aplica pentru prima tragere din linia de credit.

Dupa ce se ramburseaza o tragere din linia de credit, poti solicita imediat un imprumut nou, in limita plafonului aprobat si cu respectarea conditiilor contractuale.

Incepand de la a doua tragere, dobanda este de 1,2% pe zi din suma trasa.

In cazul depasirii scadentei creditului rapid, se va aplica o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi din suma restanta.

Daca nu sunt utilizate sume din plafonul disponibil, clientul nu datoreaza nimic. Nu se percep comisioane de acordare, achitare anticipata sau administrare.

Exemplu de calcul:

Pentru un credit online ce are o valoare de 500 RON, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 lei, total de plata 2.229,86 lei.

Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma trasa a fost achitata de client in 12 rate lunare a cate 185.82 lei.

Cum primesti imprumuturi rapide?

Credit online rapid la dispozitia ta - fara formalitati complicate

CreditFix IFN iti ofera posibilitatea de a primi rapid banii de care ai nevoie, fara a pierde timp pentru deplasare la sediul institutiei financiare. Linia de credit deschisa are o valabilitate nelimitata, fiind necesara doar o reevaluare a capacitatii de rambursare o data la 5 ani. Pe intreaga perioada contractuala, poti solicita un credit rapid oricand ai nevoie, dar nu esti obligat la un anumit numar de trageri din linia de credit.

Dupa cum poti vedea, solicitarea unui imprumut este extrem de usoara si de avantajoasa pentru oricine. Este cea mai buna optiune atunci cand ai nevoie urgent de bani si nu stii de unde sa-i procuri. Tot procesul se desfasoara online, urmand cativa pasi simpli. Daca nu reusesti de unul singur, un operator CreditFix IFN te va ajuta sa duci la capat solicitarea ta.

Suna la 0374-475-000 sau trimite un email la contact@creditfix.ro si cere ajutor pentru a obtine un credit online rapid.

Creaza cont

Linia de credit de la CreditFix - Imprumutul rapid care iti acorda bani instant atunci cand ai nevoie!


Ti se intampla ca, uneori, sa ajungi in situatia de a avea nevoie urgenta de bani pentru o achizitie sau pentru un eveniment neprevazut? Atunci, cu siguranta te vei bucura de linia de credit de la CreditFix care iti ofera imprumuturi rapide fara sa te deplasezi la sediul unei institutii. Devino clientul nostru si bucura-te de avantajele unui credit online rapid oriunde, oricand! Dupa aprobare iti transferi instant, cu doar un click, bani din contul de client pe cardul personal.

Pentru ca traim intr-o era digitala, acum ai acces la credite rapide direct de pe telefonul tau mobil. Cu linia de credit de la Credit Fix nu vei mai fi niciodata in pana de bani, deoarece dispui de o rezerva pe care o poti accesa instant de oriunde. Nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a face acest lucru. Intri in contul de client, dai click pe “Transfera-mi banii acum” si ii primesti pe card imediat.

In situatiile urgente, CreditFix iti vine rapid in ajutor. Descopera cele mai avantajoase solutii de imprumut rapid si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Fie ca vrei sa faci o achizitie importanta in casa si nu dispui de suma necesara, fie ca ai vazut o oferta de neratat pentru urmatorul concediu, poti apela la un credit online urgent sau la un credit pana la salariu, pentru a beneficia de bani la momentul potrivit.

Linia de credit de la CreditFix - Imprumutul rapid care iti acorda bani instant atunci cand ai nevoie!

Asadar, daca esti in cautarea unei modalitati rapide si usoare de a avea o rezerva bani pe care sa te bazezi la nevoie, un credit rapid este o optiune excelenta. Acesta vine la pachet cu o multime de avantaje, cum ar fi faptul ca aplici o data si te bucuri de transferuri instant timp de 5 ani. Astfel, poti beneficia de comoditatea unui serviciu exclusiv online si te vei putea bucura de aprobarea initiala a liniei de credit, cu minimum de documente.

Credite rapide - obtine-le intr-un mod responsabil

Apeleaza la un Imprumut Rapid in mod Responsabil

Chiar daca metoda de obtinere a unui credit rapid este simpla, echipa CreditFix recomanda ca fiecare tragere din linia de credit sa fie facuta in mod responsabil si doar daca este vorba despre o situatie speciala. De fapt, acesta este si scopul unui astfel de imprumut: rezolvarea cu usurinta a unei urgente.

De asemenea, o creditare responsabila inseamna ca suma solicitata trebuie sa fie calculata conform venitului constant lunar, astfel incat rambursarea sumelor datorate sa nu iti afecteze in niciun fel stilul de viata. Un credit rapid online de la Credit Fix trebuie sa tina cont de toate aceste aspecte si de cheltuielile uzuale pe care le ai, precum utilitati, consumabile, aprovizionarea cu alimente sau plata unor abonamente. Este foarte important sa fii responsabil si la completarea cererii de credit sa declari toate creditele pe care le ai in derulare la alte institutii.

Atunci cand soliciti un imprumut rapid, este important sa tii cont de conditiile de rambursare ale sumei pe care o imprumuti si sa citesti cu atentie mentiunile din sectiunea “Termeni si conditii”, astfel incat sa eviti penalizarile sau alte situatii neplacute. CreditFix iti recomanda sa apelezi la aceasta solutie doar pentru a gestiona urgentele financiare si sa achiti, fie si partial, suma trasa, imediat ce situatia ta financiara ti-o permite. In felul acesta vei achita mai putina dobanda si vei putea reveni pentru o noua tragere in cazul in care, in viitor, reapare o situatie speciala.

O gestionare corecta si chibzuita a bugetului lunar este cea mai buna modalitate de a evita situatiile neplacute si de a reduce stresul financiar.

Credite online rapide de la CreditFix - confidentiale si simplu de obtinut

Credit Fix IFN este o institutie financiara nebancara, care a regandit modul de acordare a finantarii, oferind imprumuturi rapide, si celor cu venituri mai mici sau celor care au un istoric de credit mai putin bun. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de credit si sa alegi suma dorita. In acest fel, vei putea primi o suma de pana la 10000 de lei sub forma unei linii de creditare, pe care o poti accesa oricand doresti. Mai simplu de atat nu se poate.

Oricare ar fi nevoile pe care le ai, apeleaza la CreditFix si obtine un imprumut rapid fara stres si fara alergatura. Ai de ales intre diferite optiuni, precum credite cu buletinul, credite prin telefon, credite fara acte, credite pentru pensionari, credit fara verificare in biroul de credit si alte variante din care poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. In acest fel, vei avea o rezerva de bani mereu la indemana.

Credit rapid de la CreditFix? Iata 4 motive!

Pentru urmatoarele avantaje unice: Consiliere gratuita, Accesibil oricand, Fara documente de la al 2-lea credit, Usor de rambursat.

Credite rapide? Aplica acum!

Departament Colectare Debite

Daca nu puteti achita la timp creditul, urmare a crizei cauzate de pandemie va rugam sa consultati sectiunea "Achitare".

In cazul in care te afli in imposibilitatea de a rambursa creditul la termen, te rugam sa iei legatura cu noi la:
contact@creditfix.ro sau telefonic la 0374-477-344 / 0770-719-770 pentru a gasi impreuna o solutie de plata.

Pentru depasirea scadentei dobanda penalizatoare este de 1,2% pe zi din soldul restant.