Credit pentru studenti

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 11 Apr 2023
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 11 Apr 2023: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Viata de student are provocarile ei, mai ales cand trebuie sa obtii un credit pentru studii, nevoi urgente, sau proiecte personale. Sunt putine institutiile de la care se poate obtine un credit pentru studenti sau un credit pentru studii. Imprumuturile acordate studentilor, trec prin acelasi proces de evaluare cu cel pentru creditele acordate celor care au finalizat studiile. Asta face ca institutiile bancare sa nu acorde imprumuturi pentru studentii fara loc de munca.

Ce este un credit pentru studenti?

Unele institutii financiare nebancare au in portofoliul lor imprumuturi pentru studenti, la care criteriile de acordare sunt simplificate. CreditFix acorda credite pentru studenti, fara a tine cont de existenta unui istoric de creditare si fara a solicita giranti sau garantii. Cand cauti un credit fara dobanda pentru studenti, apeleaza cu incredere la noi si pentru prima tragere din linia de credit rapid, nu vei avea nimic in plus de achitat!

Imprumut studenti - Cum poti folosi un credit pentru studii

Credite pentru studii sunt considerate creditele a caror destinatie este achitarea taxei percepute de universitati, achizitia de materiale didactice, plata cheltuielilor de cazare sau intretinere a studentilor. Daca esti student si soliciti credit de studii de la CreditFix, nu trebuie sa justifici in vreun fel modul in care folosesti acesti bani.

Credit studenti - Conditii de acordare

Poti solicita un credit pentru studenti daca ai peste 18 ani si ai un venit lunar incasat pe un card. Este necesar, de asemenea, sa ai o adresa de e-mail si un numar de telefon personal. Imprumut pentru studenti poate solicita orice student cetatean roman. Din pacate nu putem acorda imprumuturi pentru studenti fara loc de munca.

Conditii de returnare imprumuturi pentru studenti

Daca ai ales un credit pentru studenti de la CreditFix, vei beneficia de linia de credit cu trageri multiple, la care nu vei plati dobanda la prima tragere. Pentru tragerile ulterioare vei putea solicita imprumuturi cu acordare instant la orice ora, pentru care dobanda este de 1,2% pe zi.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Oricine este inscris la o forma de invatamant superior si are nevoie de bani, poate solicita imprumut pentru studenti de la CreditFix. Nu tinem cont de tipul cursurilor sau al institutiei de invatamant la care studentul este inscris.

Nu, CreditFix nu poate acorda credit studentilor care nu au un venit lunar fix. Politica noastra de creditare responsabila se aplica si celor care solicita credite pentru studenti sau credite pentru studii. Persoana care solicita un credit trebuie sa aiba capacitatea de a-l rambursa fara a fi pusa in situatia de a ramane fara mijloacele necesare unui trai decent .

Acordam imprumuturi pentru studenti tuturor celor care indeplinesc conditiile de creditare. Solicitantul poate alege sa utilizeze suma imprumutata pentru a studia in strainatate sau in tara. Trebuie avut in vedere doar ca este necesar ca venitul lunar trebuie sa fie obtinut de la un angajator roman iar plata acestuia trebuie sa se faca pe un card bancar emis de o banca din Romania.

Singurele documente necesare acordarii creditelor pentru studenti sunt cartea de identitate si extrasul de cont la cardului pe care se incaseaza venitul lunar. Nu solicitam adeverinta de student sau adeverinta de venit.

Creditarea responsabila promovata de institutia noastra, presupune doar acceptarea veniturilor stabile provenite din salariu. Nu se poate acorda credit studentilor care au ca unica forma de venit bursa de studii sau sumele primite din partea parintilor.