Credit pentru studenti

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0,00 LEI
Prima scadenta: 24 Apr 2024
Dobanda/zi: 0,00 LEI
Dobanda totala pana la 24 Apr 2024: 0,00 LEI
Total de plata daca se achita integral: 0,00 LEI
DAE la prima tragere*: 0,00 %
Dobanda/zi de la a doua tragere: 0,00 %
DAE maxim de la a doua tragere: 4.108,31 %
* Dobanda 0% aplicabila la prima tragere din linia de credit. Valabil pentru clientii noi. Dobanda pentru urmatoarele trageri din linia de credit este 1,2% zi.
In cazul depasirii datei scadente se va plati o dobanda penalizatoare egala cu 1,2% pe zi de intarziere din suma datorata.

Suma finantata: minimum 100 Lei - maximum 10.000 Lei. DAE: minim 0% - maxim 4.108,31%

Linia de credit are perioada de valabilitate nelimitata, fiind necesara reevaluarea capacitatii de rambursare o data la 5 ani.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un credit online cu trageri succesive in valoare de 500 de Lei, Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 4.108,31%, dobanda totala 1.729,86 Lei, total de plata 2.229,86 Lei. Acest exemplu a fost calculat presupunand ca suma a fost trasa si achitata de client in 12 luni.

Credite pentru studenti - investeste in viitorul tau academic

Daca esti student si iti doresti sa investesti in educatia ta sau sa rezolvi rapid anumite cheltuieli neprevazute pe parcursul anilor de studiu, ai ajuns in locul potrivit. Noi, echipa CreditFix, intelegem cat de importanta este educatia pentru a avea mai multe sanse la un viitor profesional si financiar mai bun. De aceea suntem mereu gata sa te sprijinim in demersurile tale. In perioada studentiei este important sa ai acces la resurse financiare atunci cand, de exemplu, ai nevoie de unele materiale de studiu costisitoare, cand trebuie sa platesti taxele de scolarizare sau ai alte cheltuieli necesare continuarii studiilor.

De aceea, suntem pregatiti sa-ti punem la dispozitie un produs financiar cu ajutorul caruia vei dispune de sprijinul financiar necesar in aceasta perioada esentiala din viata ta: creditul pentru studenti de la CreditFix.

Stim ca nu sunt multe institutii financiare si banci care acorda imprumuturi pentru studenti daca acestia nu trec printr-un proces similar de evaluare a solicitarilor, cu procesul de evaluare destinat creditarii standard pentru persoanele care au deja o cariera si au finalizat studiile. Tocmai de aceea, creditele IFN nebancare din oferta CreditFix si, in mod special, imprumuturile pentru studenti fara dobanda sunt o solutie demna de luat in calcul atunci cand esti student si ai nevoie rapid de bani.

Credit pentru studenti fara dobanda - cum sa aplici pentru un imprumut rapid pentru studii?

Procedura de aplicare pentru un credit de studii pentru studenti este simpla si rapida, pentru ca tu sa nu pierzi timp inutil si sa te poti concentra pe ce este important pentru tine. Ai posibilitatea sa completezi o cerere online dupa ce ti-ai facut un cont pe site-ul web CreditFix.ro sau poti transmite solicitarea ta direct prin email. De asemenea, ne poti contacta telefonic, iar operatorii CreditFix te vor ghida pas cu pas in procesul de aplicare pentru un imprumut de studii, atunci cand ai nevoie.

De asemenea, daca ai deja un contract pentru linia de credit semnat, te poti bucura de toate avantajele pe care creditele pentru studenti din oferta noastra ti le pot aduce, pentru ca vei putea solicita trageri noi cu aprobare si transfer instant, indiferent de ora sau zi. Beneficiaza non-stop de resursele financiare de care ai nevoie cu doar un click in contul tau de client!

Imprumuturi pentru studenti: conditii de eligibilitate pentru a obtine rapid un credit pentru studenti cu care sa-ti rezolvi problemele financiare de moment

Pentru a putea aplica pentru un imprumut pentru studenti la CreditFix, trebuie doar sa indeplinesti cateva criterii simple de eligibilitate, dupa cum urmeaza:

 • Sa fii cetatean roman;
 • Sa ai o carte de identitate in termenul de valabilitate;
 • Sa ai un cont bancar personal deschis la o banca din Romania;
 • Sa ai varsta de cel putin 18 ani la data aplicarii pentru creditul pentru studenti;
 • Sa demonstrezi capacitatea de rambursare a creditului prin dovada unui venit salarial lunar fix. Prin urmare, trebuie sa fii angajat chiar daca este vorba de un contract de munca part-time sau remote;
 • Sa ai o adresa de email personala valabila;
 • Sa ai un numar de telefon personal.

La CreditFix, credem in importanta accesului la educatie si sustinem studentii in drumul lor academic. De aceea, ne dorim sa iti oferim oportunitatea de a aplica pentru un imprumut pentru studenti cu conditii prietenoase si transparente. Nu iti vom cere adeverinte de studii sau adeverinte de la locul de munca, insa, politica noastra de creditare responsabila ne obliga sa ne asiguram, inainte de acordarea oricarui credit fara acte si fara adeverinta de venit, ca solicitantul este capabil sa ramburseze suma de bani imprumutata si costurile aferente, fara probleme. Aceasta politica se aplica, la fel ca in cazul oricarui credit rapid, si creditelor pentru studenti fara dobanda prezente in oferta noastra de finantare.

Desigur, poti folosi banii imprumutati de la noi drept credit pentru studii in strainatate, dar, va trebui sa te asiguri, in acest sens, ca indeplinesti toate conditiile de creditare, respectiv sa ai un venit lunar de la un angajator roman si sa detii un cont bancar deschis la o banca din Romania.

Credite pentru studenti - sume maxime acordate si conditii de rambursare

La CreditFix poti accesa fara multa birocratie, un imprumut rapid pentru studenti in cuantum de maximum 10000 de lei pe care ii poti folosi pentru scopurile continuarii studiilor, fie ca este vorba de achitarea taxelor de scolarizare, fie ca este vorba de achizitia materialelor de studii necesare, sau ii poti folosi chiar pentru unele urgente personale.

Deoarece suntem dedicati sprijinirii proiectelor clientilor nostri si oferirii unei experiente de utilizare simple, am pus la punct un sistem intuitiv de administrare si rambursare a creditelor rapide, aplicabil si in cazul creditelor pentru studenti, sistem care te poate ajuta sa gestionezi in mod responsabil linia de credit, direct din contul de client.

Creditul de studii pe care il oferim este o linie de credit din care poti face cate trageri ai nevoie. Pentru prima tragere nu vei avea de platit dobanda sau alte comisioane, dar, daca vei mai avea nevoie de alti bani, prin trageri ulterioare, vei putea face acest lucru solicitand noi imprumuturi de tip credit fulger aprobat online (pe loc) la care dobanda standard va fi de 1,2% pentru fiecare zi.

Incearca acum beneficiile unui imprumut pentru studii si contacteaza echipa CreditFix pentru a afla detalii sau pentru a intra instant in posesia banilor! Daca ai nelamuriri poti accesa si sectiunea de intrebari, a site-ului nostru, unde vei gasi raspunsuri clare.

Ce inseamna un credit pentru studenti?

Creditul pentru studenti este un produs financiar special destinat celor care urmeaza studii superioare si care doresc sa isi asigure resursele necesare pentru a-si continua educatia in conditii optime. Acest tip de credit rapid iti ofera libertatea de a utiliza suma imprumutata in functie de nevoile tale specifice, precum:

 • Plata taxelor scolare si a materialelor didactice. Un imprumut pentru studenti fara dobanda poate fi utilizat pentru acoperirea taxelor scolare sau pentru achizitionarea materialelor didactice necesare in procesul de invatare.
 • Cheltuieli de cazare si transport. Daca esti student la o universitate din alt oras, creditul pentru studenti iti poate oferi sprijin pentru cheltuielile de cazare si transport.
 • Nevoi Personale. Pe parcursul studiilor, pot aparea cheltuieli neprevazute sau dorinte personale. Creditul pentru studenti fara dobanda oferit de CreditFix poate fi o solutie pentru a face fata acestor provocari.
 • Dezvoltare academica. Daca iti doresti sa participi la programe de studiu sau evenimente academice, auxiliare studiilor, dar care implica unele cheltuieli, imprumutul pentru studii iti poate asigura fondurile necesare pentru a-ti dezvolta cunostintele si abilitatile vizate.

De ce sa alegi un credit pentru studii de la CreditFix?

Alegand un credit pentru studenti de la CreditFix, beneficiezi de urmatoarele avantaje:

 • Proces simplu si rapid de acordare. Procesul de aplicare la un imprumut pentru studenti de la CreditFix este conceput pentru a fi rapid si usor, astfel incat sa poti primi resursele financiare in timp util.
 • Flexibilitate in utilizarea sumelor. Ai libertatea de a utiliza creditul pentru studenti accesat in functie de nevoile tale specifice pe parcursul studiilor.
 • Conditii prietenoase. La CreditFix, ne dorim sa iti oferim conditii de eligibilitate minime, adaptate situatiei tale financiare si sa te sprijinim in dezvoltarea ta academica.
 • Sprijin personalizat. Echipa noastra de experti este mereu disponibila sa raspunda intrebarilor tale si sa te ajute sa iei cea mai buna decizie financiara.
 • Oportunitati educationale suplimentare. Prin accesarea imprumutului pentru studenti poti profita de oportunitatile educationale suplimentare, precum programe de schimb international sau stagii de practica.
 • Construirea unui istoric de credit. Prin gestionarea responsabila a creditului pentru studenti accesat, ai ocazia sa iti construiesti un istoric solid de credit, ceea ce poate fi util in viitor pentru alte solicitari de credit la institutii financiare care au in criteriile de eligibilitate, existenta unui istoric pozitiv de credit.
 • Investitie in viitorul tau. Educatia este o investitie in tine insuti, iar un credit pentru studenti poate fi instrumentul potrivit pentru a-ti atinge potentialul maxim.

Imprumut pentru studii in mod responsabil pentru un viitor academic reusit

La CreditFix, ne preocupam de bunastarea financiara a studentilor si incurajam imprumuturile responsabile. Pentru a-ti gestiona cu intelepciune resursele financiare, iata cateva sfaturi utile:

 • Planifica-ti bugetul personal. Analizeaza-ti veniturile si cheltuielile pentru a stabili un buget realist pentru perioada studiilor.
 • Stabileste-ti prioritatile. Asigura-te ca folosesti imprumutul pentru studenti accesat doar pentru nevoile esentiale, precum taxe scolare sau cheltuieli de cazare.
 • Cauta optiuni convenabile. Compara diverse oferte de credite de studii pentru a alege cea mai potrivita solutie pentru tine.
 • Responsabilitate in rambursare. Fii disciplinat in rambursarea creditului si respecta termenele de plata.
 • Declara toate creditele deja angajate. In functie de declaratia ta se va stabili gradul de indatorare iar daca vei omite anumite obligatii financiare risti sa ajungi in situatia de a ajunge in imposibilitate de plata.
 • Contacteaza echipa noastra. Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici sa te sprijinim in fiecare pas pentru a obtine creditul pentru studenti pe care ti-l doresti.
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?

Intrebari si raspunsuri despre acordarea creditelor pentru studenti

Ce trebuie sa fac pentru a aplica la un credit pentru studenti de la CreditFix?

Procesul de aplicare pentru un credit pentru studenti de la CreditFix este simplu si accesibil. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de credit online disponibila pe site-ul nostru. Asigura-te ca furnizezi corect toate informatiile necesare, pentru a accelera procesul de aprobare. Daca ai deja semnat contractul pentru linia de credit, poti sa soliciti acordarea unui imprumut pentru studenti si telefonic.

Daca nu am venituri in calitate de student, dar am o bursa de studii, pot accesa un credit pentru studenti?

Din pacate, nu se poate accesa un credit pentru studenti fara venit. CreditFix are o politica de responsabilitate a creditarii care impune necesitatea evaluarii certe a posibilitatii de rambursare a banilor imprumutati de catre solicitanti. Astfel, daca esti student, dar nu esti angajat si nu ai un venit recurent lunar pe baza unui contract de munca, nu vei fi eligibil pentru un imprumut pentru studenti. Bursele de merit sau sociale nu sunt luate in considerare ca venituri salariale. In aceeasi situatie se afla si sumele de bani provenite de la parintii studentilor. Asadar, nu se poate solicita acordarea unor imprumuturi pentru studenti fara venit.

Ce inseamna creditul pentru studenti si in ce scop poate fi utilizat?

Creditul pentru studenti este o forma de finantare destinata acoperirii cheltuielilor legate de studii, precum taxele universitare, materialele didactice, cheltuieli diverse si alte costuri educationale. Acest tip de credit iti ofera libertatea de a te concentra pe dezvoltarea cunostintelor tale, fara sa-ti faci griji cu privire la sursele de finantare. Imprumuturile pentru studenti sunt o forma de credite IFN nebancare care sunt acordate in cel mai scurt timp dupa verificarea unor minime conditii de eligibilitate.

Care sunt avantajele unui credit pentru studenti?

Avantajele unui credit pentru studenti includ:

 • Flexibilitate financiara pentru a-ti sustine studiile si cheltuielile legate de viata de student;
 • Oportunitati educationale suplimentare, cum ar fi programele de schimb international sau stagii de practica;
 • Posibilitatea de a-ti construi un istoric solid de credit prin gestionarea responsabila a imprumutului;
 • Investitie in viitorul tau, intrucat educatia este esentiala pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Daca vreau sa studiez in strainatate pot obtine un imprumut pentru studenti de la CreditFix?

La CreditFix, acordam imprumuturi pentru studii tuturor persoanelor care se incadreaza in conditiile de eligibilitate pentru un astfel de credit. Desigur, imprumutul poate fi folosit pentru studii in tara sau in strainatate. Dar, pentru a fi eligibil sa obtii un imprumut pentru studii trebuie sa faci dovada unor venituri de natura salariala de la un angajator din Romania si, in plus, sa detii un cont bancar deschis la o banca romaneasca.