Credit pentru persoane cu istoric negativ

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Multe persoane se intalnesc, fara sa vrea, cu situatia in care au nevoie urgenta de bani, obtin imprumutul dorit de la banca, dar nu reusesc sa-l plateaca la timp. Din acest moment, istoricul de credit este afectat si, daca au intrat in Biroul de Credite, probabilitatea de a mai imprumuta alte sume se micsoreaza pentru ca bancile sunt mai circumspecte in acest sens. Esti una dintre aceste persoane care se confrunta cu imposibilitatea de a mai face un credit in banca pentru ca are un istoric negativ? CreditFix te poate ajuta cu banii de care ai nevoie rapid pentru ca nu tine cont de acest lucru.

Ce este un credit pentru persoanele cu istoric negativ?

Probabil ti-am starnit curiozitatea si te intrebi ce este un credit pentru cei cu istoric negativ sau cum ai putea beneficia de acest tip de imprumut. Practic, este vorba despre a oferi niste credite pentru rau platnici, pentru acele persoane care au avut probleme in trecut cu plata banilor imprumutati. CreditFix ofera solutii financiare rapide si eficiente, indiferent de problemele cu care se confrunta o persoana.

Cum poti obtine un credit daca ai un istoric negativ ca debitor?

In primul rand, trebuie sa stii ca ai sanse sa primesti un credit daca ai un istoric negativ, deoarece conditiile standard care ti se impun sunt foarte simple. De altfel, CreditFix ofera chiar si credite pentru restantieri. Pentru a obtine imprumutul dorit, este obligatoriu sa ai cel putin 18 ani, copie dupa buletin sau dupa cartea de identitate, extras de cont al cardului pe care incasezi venitul, pentru ultimele 30 de zile. In al doilea rand, poti accesa un credit de pana la 3000 de lei cu o dobanda de 1,2% / zi sau un credit de pana la 2000 de lei cu o dobanda de 0% daca ai un card de venit. Ulterior, dupa ce va fi acceptata cererea, banii vor intra in cont in aceeasi zi sau in cel mult 24 de ore si vei putea beneficia dupa bunul plac de ei.

Aplica pentru un imprumut pe CreditFix!

Intotdeauna poate sa apara o situatie limita, in care trebuie sa apelezi la un astfel de credit. Intra pe site-ul CreditFix, alege tipul de imprumut de care esti interesat, respectiv creditul pentru cei cu istoric negativ, solicita suma de bani si ia-ti angajamentul ca vei respecta conditiile de rambursare care sunt mentionate in contract, respectiv data scadenta si alocarea banilor intr-o singura transa. Este important de stiut faptul ca daca nu vei respecta conditiile, vei fi nevoit sa platesti o dobanda penalizatoare de 1,25 / zi din valoarea capitalului restant.

CreditFix vine in autorul tuturor cu astfel de credite pentru persoane cu istoric negativ. Aprobarile nu dureaza mult (de obicei, imprumutul se acorda extrem de rapid), dar pot fi intarziate uneori daca nu sunt indeplinite toate conditiile cerute sau daca solicitarea s-a facut prea tarziu si programul de lucru s-a incheiat pe ziua respectiva.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Nu, nu se aplica un comision aparte. Mai mult decat atat, pentru imprumuturile de pana la 2000 RON, dobanda este 0%.

La fel ca in cazul altor forme de creditare, actele de care vei avea nevoie sunt urmatoarele:

  • Copie de buletin sau dupa CI (Cartea de Identitate);
  • Extras de cont al cardului pe care incasezi venitul, pentru ultimele 30 de zile.

Da, consultanta este gratuita, pentru fiecare client CreditFix si pentru fiecare forma de imprumut. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi unul dintre operatorii nostri la numarul de telefon: 0374.475.000 sau pe adresa de email: contact@creditfix.ro.

In calitate de client al institutiei noastre, ai obligatia de a te asigura ca esti in deplina eligibilitate si ca prezinti documentele necesare pentru solicitarea si aprobarea unui credit pentru persoanele cu istoric negativ. De asemenea, trebuie sa iti iei angajamentul ca vei respecta conditiile de rambursare a banilor, precum: data scadenta stabilita si alocarea acestora intr-o singura transa.

Pentru orice zi care depaseste data scadenta a perioadei de creditare, se percepe o dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi din valoarea capitalului restant.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii