Imprumut prin SMS

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Un credit iti poate fi de ajutor in multe situatii diferite: platesti la timp o factura, iti ajuti un prieten aflat in necaz sau ii folosesti pentru a achita costurile unor investigatii medicale urgente, etc. Dar ce e de facut cand ai nevoie imediat de bani si iti doresti sa eviti toate procedurile complicate comune institutiilor bancare? Pentru a raspunde rapid necesitatilor tale, noi iti punem la dispozitie un sistem de imprumuturi prin SMS, o oportunitate prompta de a obtine finantele dorite, repede si usor.

Cum iei un credit prin SMS de la CreditFix?

Uneori, poti sa amani o factura, dar, in multe situatii, acest lucru duce la mari dificultati financiare. Astazi, nu trebuie sa mai apelezi la rude si prieteni pentru a-ti rezolva problemele printr-un imprumut mic. Este suficient sa faci o simpla cerere pe site-ul nostru sau sa ne contactezi telefonic ori pe e-mail, iar noi iti oferim suma ceruta in cel mai scurt timp posibil.

Primesti banii foarte rapid, fiind posibil sa intri in posesia lor in mai putin de 24 de ore de la solicitare. Cum majoritatea persoanelor vor sa ii obtina cat mai devreme, am eliminat toti pasii inutili care prelungeau procesul. Asa ca nu e nevoie sa mergi la vreun sediu pentru a accesa imprumutul rapid IFN (putand rezolva acest lucru altfel), sa astepti la cozi interminabile ori sa gasesti un girant. Nu este necesar nici macar sa treci de o analiza indelungata, iar noi nu iti cerem explicatii pentru ce vrei sa faci cu fondurile. Ba mai mult, e posibil sa le obtii prin SMS, fara bataie de cap ori dosare intregi cu acte.

Ce documente sunt necesare pentru un imprumut CreditFix?

Pentru ca nu vrem ca birocratia sa stea in calea rezolvarii problemei tale, am decis sa nu complicam procedura de acordare a tuturor creditelor noastre, inclusiv a celor prin SMS, astfel incat nu iti cerem acte extra pentru a solicita unul. Tot ce trebuie sa ai la indemana este o copie dupa buletinul de identitate si un extras de cont al cardului bancar unde vrei sa fie transferati banii. Daca ne esti deja client, nu va trebui sa le procuri din nou nici macar de acestea, ci o simpla cerere este suficienta pentru a-ti trimite suma dorita.

Cine poate obtine un credit de la noi?

Conditiile pe care e necesar sa le indeplinesti pentru a fi considerat eligibil pentru orice imprumut CreditFix sunt usor de bifat. Oricine este cetatean roman, are varsta minima de 18 ani, o adresa personala de e-mail, un venit lunar de cel putin 500 RON net si un cont bancar, poate beneficia de un credit rapid. Suma mentionata poate proveni atat dintr-un salariu, dar si dintr-o indemnizatie, cum ar fi pensia ori alta sursa constanta. Gasesti mai multe informatii despre credite pe site-ul nostru, dar iti stam la dispozitie si telefonic sau pe e-mail.

Imprumut prin SMS
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Creditele sau imprumuturile se raporteaza la fiecare persoana fizica in parte, fara sa se tina cont de gradul de rudenie dintre acestea. Prin urmare, toti membri unei familii, pot solicita un credit prin sms, daca indeplinesc conditiile standard de eligibilitate.

Banii obtinuti in urma solicitarii unui imprumut prin sms vor fi virati in cont, prin urmare este necesar sa dispuneti de un card sau un cont bancar activ. Acesta poate constitui si un avantaj, intrucat nu vei mai fi nevoit sa faci alte drumuri pentru a ridica suma de bani de care ai nevoie.

Institutia noastra ofera credite in valoare de pana la 3000 de LEI, astfel incat orice solicitant sa poata dispune de o suma pe care sa o foloseasca in scopurile dorite.

Pentru ca o persoana sa poata beneficia de un imprumut prin sms, trebuie sa respecte si sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • Sa fi implinit varsta de 18 ani;
  • Sa aiba cetatenie romana;
  • Sa aiba un card pentru incasarea venitului sau un cont bancar personal;
  • Venitul lunar sa nu fie mai mic de 500 RON (net);
  • Sa aiba o adresa personala de email, chiar daca a facut solicitarea prin sms.

In functie de numarul solicitarilor primite, dar si de conditiile pe care va trebui sa le indeplinesti, vei beneficia de suma de bani ceruta in cel mai scurt timp. Intreg procesul poate dura o zi sau cateva zile.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii