Imprumut prin SMS

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai nevoie urgenta de o suma de bani, insa nu stii la cine sa apelezi? CreditFix iti pune la dispozitie optiunea de imprumut prin SMS, o metoda rapida, simpla si sigura prin care poti obtine pana la 3000 de lei, in cel mai scurt timp posibil.

Aplica pentru un imprumut prin SMS

Sistemul de imprumuturi prin SMS este folosit cu succes in toata lumea, acum fiind disponibil si pentru tine, prin intermediul CreditFix. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar noi iti vom oferi suma de care ai nevoie, fara sa fie nevoie de acte aditionale, explicatii suplimentare sau birocratie complicata.

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de credite prin SMS si ai nevoie de mai multe informatii, scrie-ne la contact@creditfix.ro sau contacteaza-ne telefonic la numarul 0374.475.000. Echipa noastra iti sta la dispozitie oricand!

Imprumut prin SMS
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Creditele sau imprumuturile se raporteaza la fiecare persoana fizica in parte, fara sa se tina cont de gradul de rudenie dintre acestea. Prin urmare, toti membri unei familii, pot solicita un credit prin sms, daca indeplinesc conditiile standard de eligibilitate.

Banii obtinuti in urma solicitarii unui imprumut prin sms vor fi virati in cont, prin urmare este necesar sa dispuneti de un card sau un cont bancar activ. Acesta poate constitui si un avantaj, intrucat nu vei mai fi nevoit sa faci alte drumuri pentru a ridica suma de bani de care ai nevoie.

Institutia noastra ofera credite in valoare de pana la 3000 de LEI, astfel incat orice solicitant sa poata dispune de o suma pe care sa o foloseasca in scopurile dorite.

Pentru ca o persoana sa poata beneficia de un imprumut prin sms, trebuie sa respecte si sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • Sa fi implinit varsta de 18 ani;
  • Sa aiba cetatenie romana;
  • Sa aiba un card pentru incasarea venitului sau un cont bancar personal;
  • Venitul lunar sa nu fie mai mic de 500 RON (net);
  • Sa aiba o adresa personala de email, chiar daca a facut solicitarea prin sms.

In functie de numarul solicitarilor primite, dar si de conditiile pe care va trebui sa le indeplinesti, vei beneficia de suma de bani ceruta in cel mai scurt timp. Intreg procesul poate dura o zi sau cateva zile.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii