Credit Fara Acte

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai nevoie de bani, dar te ingrozeste gandul ca trebuie sa aduni documente, sa stai la cozi si sa astepti saptamani intregi pana este acceptat imprumutul? Ce ai zice daca ti-am oferi posibilitatea de a sari peste toate aceste etape? Deoarece timpul si nevoile tale sunt importante pentru noi, am schematizat procesul de acordare a creditelor ca tu sa primesti sumele direct pe card, fara acte extra sau deplasari inutile. Totul se face online, iar colegii nostri pun accent pe aprobarea instanta, pentru a intra rapid in posesia resurselor financiare dorite.

Credit fara acte de la Credifix - stiai ca e atat de usor de obtinut?

Multumita tehnologiei si instrumentelor pe care le folosim, poti solicita un credit imediat de la CreditFix direct pe site. Procesul de inregistrare este unul simplu si necesita informatii care iti sunt la indemana: numele, copie dupa cartea de identitate si extrasul de cont al lunii precedente. Ultimul poate fi descarcat online sau din aplicatia de banking ori, daca deja il ai acasa, o fotografie clara este suficienta.

Apoi, un coleg evalueaza rapid datele, intra in legatura cu tine si iti vireaza banii fara sa fie nevoie sa faci nici macar un drum. Rapiditatea este unul dintre punctele forte ale CreditFix, astfel ca vom face tot posibilul sa primesti creditul fara acte suplimentare cat mai repede in contul tau bancar. In functie de ora la care ai aplicat pentru el, noi iti putem transfera suma ceruta chiar si in aceeasi zi.

Desigur, daca esti deja client, e si mai simplu sa iei imprumuturi fara acte extra pentru ca poti solicita un credit prin telefon, e-mail ori printr-o cerere direct din contul tau de utilizator CreditFix.

Credit direct pe card - de ce nu e suficient doar codul IBAN?

Probabil te intrebi de ce este necesar extrasul si nu poti trimite doar codul IBAN. Ei bine, pe langa faptul ca trebuie sa ai minim 18 ani impliniti si sa fii cetatean roman, una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi considerat eligibil este sa ai un venit minim net de 500 de lei lunar. Practic, extrasul de cont trebuie sa ateste faptul ca ai incasat, in urma cu o luna, aceasta suma.

Ce tipuri de venit sunt acceptate pentru credit fara acte?

Poti solicita si primi, fara probleme, un credit rapid direct pe card daca in fiecare luna incasezi un salariu care este platit de catre un angajator persoana juridica romana. Bineinteles, si pensionarii pot beneficia de un imprumut fara acte suplimentare daca iau pensia de la sistemul de stat ori altul, inregistrat tot in tara noastra.

Credit Fara Acte
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Desigur, de la al 2-lea credit! Numarul de telefon la care operatorii nostri sunt disponibili este 0374.475.000, insa exista posibilitatea de a intra in legatura cu acestia si pe adresa de email contact@creditfix.ro Suplimentar, daca ai nevoie de ajutor, operatorii Credit Fix iti pot oferi supotul necesar pentru ca tu sa poti completa cererea de credit pe site-ul nostru.

Acest imprumut, la fel ca si alte tipuri de credite de la IFN impun doua conditii in ceea ce priveste actele necesare: punerea la dispozitie a copiei dupa buletin / C.I, adeverinta de venit pe anul precedent si extrasul de cont bancar din ultima luna. Desi reprezinta un act de identitate, pasaportul nu poate inlocui copia de buletin / C.I in momentul in care vorbim despre acordarea unui imprumut de la CreditFix.

Solicitarea unui astfel de credit ofera urmatoarele avantaje:

  • In cazul respectarii conditiilor de eligibilitate si de documentatie, aprobarea cererii este foarte rapida;
  • Banii nu trebuie ridicati de la un anumit sediu, ei vor intra direct pe cardul beneficiarului;
  • Nu trebuie sa mergi la banca sau la alte sedii ale institutiilor nebancare, intrucat totul se face online direct din fata calculatorului, sau telefonic apeland 0374.475.000;
  • Poti alege termenul de rambursare pentru banii imprumutati;
  • Poti alege suma de bani pe care o tragi din linia de credit in functie de nevoile urgente.

De cele mai multe ori, creditele sunt aprobate in aceeasi zi, insa exista posibilitatea ca in cazul neindeplinirii conditiilor impuse beneficiarului, cat si in cazul orei la care primim solicitarea, aprobarea creditului sa intarzie.

Unul dintre operatorii nostri te va contacta fie telefonic, fie prin email pentru a te instiinta daca imprumutul solicitat a fost aprobat sau nu. Se poate verifica daca banii au intrat in cont sunand la banca sau accesand serviciul de internet banking!

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii