Credit Fara Acte

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

In epoca tehologiei si a internetului, cele mai multe tranzactii au loc in mediul online. Pentru a fi cat mai aproape de nevoile tale, CreditFix iti ofera posibilitatea sa obtii un imprumut simplu si rapid. CreditFix iti ofera imprumuturi rapide fara a avea nevoie de acte, de la al doilea credit.

Trebuie doar sa ai acces la calculator conectat la internet, sa completezi cererea pe site-ul nostru www.creditfix.ro si sa ne transmiti copia CI si extrasul de cont pe luna trecuta.

Daca esti client, poti solicita un credit rapid direct din contul de client de pe site-ul www.creditfix.ro sau ne poti contacta telefonic la numarul 0374475000 sau prin email la contact@creditfix.ro.

Imprumuturi fara acte la CreditFix

Unul dintre operatorii nostri te va suna imediat si in functie de ora la care ai aplicat pentru un imprumut, noi iti putem vira banii in aceeasi zi, fara sa fie nevoie sa iesi din casa.

Aplica pentru un credit fara acte de la CreditFix

Alege un imprumut online, fara acte, de la CreditFix si vei reusi sa economisesti timp.

Avanataje:
   - Aprobare rapida a cererii;
   - Fara drumuri inutile la banca;
   - Banii se primesc direct pe card.

Credit Fara Acte
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Desigur, de la al 2-lea credit! Numarul de telefon la care operatorii nostri sunt disponibili este 0374.475.000, insa exista posibilitatea de a intra in legatura cu acestia si pe adresa de email contact@creditfix.ro Suplimentar, daca ai nevoie de ajutor, operatorii Credit Fix iti pot oferi supotul necesar pentru ca tu sa poti completa cererea de credit pe site-ul nostru.

Acest imprumut rapid, la fel ca si alte tipuri de credite de la IFN impun doua conditii in ceea ce priveste actele necesare: punerea la dispozitie a copiei dupa buletin / C.I, adeverinta de venit pe anul precedent si extrasul de cont bancar din ultima luna. Desi reprezinta un act de identitate, pasaportul nu poate inlocui copia de buletin / C.I in momentul in care vorbim despre acordarea unui imprumut rapid de la CreditFix.

Solicitarea unui astfel de credit ofera urmatoarele avantaje:

  • In cazul respectarii conditiilor de eligibilitate si de documentatie, aprobarea cererii este foarte rapida;
  • Banii nu trebuie ridicati de la un anumit sediu, ei vor intra direct pe cardul beneficiarului;
  • Nu trebuie sa mergi la banca sau la alte sedii ale institutiilor nebancare, intrucat totul se face online direct din fata calculatorului, sau telefonic apeland 0374.475.000;
  • Poti alege termenul de rambursare pentru banii imprumutati;
  • Poti alege suma de bani pe care o tragi din linia de credit in functie de nevoile urgente.

De cele mai multe ori, creditele sunt aprobate in aceeasi zi, insa exista posibilitatea ca in cazul neindeplinirii conditiilor impuse beneficiarului, cat si in cazul orei la care primim solicitarea, aprobarea creditului sa intarzie.

Unul dintre operatorii nostri te va contacta fie telefonic, fie prin email pentru a te instiinta daca imprumutul solicitat a fost aprobat sau nu. Se poate verifica daca banii au intrat in cont sunand la banca sau accesand serviciul de internet banking!

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii