Credite pentru restantieri

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai ramas dator sau ai alte plati urgente pe care nu le-ai putut face? E dificil pentru oricine sa plateasca totul la timp. Pe langa ratele pe care le ai, lunar intervin diverse facturi, cheltuieli neprevazute care nu suporta amanare, iar lista poate continua. Din pacate, pe langa starea de ingrijorare, neplata acestora aduce penalizari, deci costuri in plus. Noi avem solutia perfecta pentru a te scapa de probleme: creditele rapide pentru restantieri!

Cum poti obtine un credit pentru restantieri de la CreditFix?

Pentru ca intelegem faptul ca ai nevoie urgent de bani, procedura de solicitare a unui credit cu istoric negativ a fost modificata astfel incat suma dorita sa ajunga repede la tine. Cererea poate fi depusa pe site-ul nostru, prin e-mail sau telefonic, daca ai nevoie sa te ghidam pentru a completa corect formularul de imprumut. Pentru ca aceasta sa fie aprobata imediat, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana doua acte: buletinul si extrasul de cont al cardului tau bancar. Ideal este ca ele sa fie scanate, dar sunt suficiente si simple capturi facute cu telefonul.

De indata ce ele ajung la noi, te vom contacta pentru a te anunta cand sunt virati banii. In functie de ora la care ai aplicat pentru creditele urgente pentru restantieri, ei pot ajunge la tine pe card chiar in ziua respectiva, fara sa fie macar nevoie sa mergi la vreun sediu ori sa astepti la cozi pentru a-i avea.

Trebuie sa platesti urgent restante? Aplica pentru un imprumut CreditFix!

Inscrie-te acum pentru un credit online urgent si scapa de penalizari. Suma acordata e aleasa de tine, avand un prag maxim, pe care il gasesti pe site. Asigura-te doar ca e suficienta pentru a depasi perioada neplacuta prin care treci. Daca deja ne esti client, procesul va decurge si mai rapid pentru ca vei putea sa-ti accesezi linia de credit. Ea se bazeaza pe contractul initial, pe care l-ai facut la primul imprumut. Nu ai nevoie de niciun act aditional, trebuie doar sa intri in contul tau CreditFix si sa faci o noua cerere de credit. E posibil sa faci solicitarea si telefonic, daca iti este mai usor. Indiferent care este modalitatea prin care faci solicitarea, aprobarea este automatizata si, implicit, timpul de raspuns este mult mai scurt!

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a imprumuta bani de la CreditFix?

Dorim sa te ajutam, asa ca am eliminat barierele legate de varsta. Asta inseamna ca poti lua un imprumut pentru restantieri indiferent daca esti salariat sau pensionar. Singurele cerinte sunt sa ai cetatenia romana si un venit lunar de cel putin 500 lei net, pe care sa ii incasezi de la o persoana juridica romana sau un sistem de pensii care activeaza in tara noastra. Nu te vom intreba care sunt motivele pentru care ai nevoie de suma dorita, ci vom lucra intens ca sa ti-o acordam in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informatii despre creditele urgente pentru restantieri oferite de noi, iti stam la dispozitie la 0374.475.000 sau pe e-mail la contact@creditfix.ro. Detalii privind rambursarea imprumutului sau dobanda gasesti si la sectiunea "Intrebari" de pe site-ul nostru.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

CreditFix vine in ajutorul persoanelor care au nevoie de o suma de bani pentru a-si plati facturile sau restantele, asadar, in cazul unui imprumut pentru restantieri mai mic decat aceasta suma sau inclusiv aceasta suma, nu se percepe dobanda.

Da, poti apela la un credit pentru restantieri si prin intermediul telefonului. Conditia este, insa, ca imprumutul pe care il soliciti sa nu fie primul pe platforma noastra. Incepand cu al doilea credit, insa, solicitarile se pot face si prin intermediul apelului telefonic, in urma caruia un operator iti va da indicatiile necesare pentru a completa formularul existent pe site.

In situatia in care se depaseste perioada de rambursare stabilita, se va percepe automat o penalizare pentru fiecare zi care trece pana la restituirea sumei. Aceasta este in valoare de 1,2% pe zi.

Din pacate, nu. Pasaportul, chiar daca este un document ce atesta individualitatea unei persoane, nu poate fi folosit pentru acordarea unui imprumut. In schimb, iti va fi necesara o copie de buletin sau dupa CI (Cartea de Identitate).

Procedeul este unul foarte simplu si rapid. Dupa aprobarea creditului pentru restantieri, banii vor fi virati in contul bancar existent si activ.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii