Credite pentru restantieri

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

CreditFix iti ofera ocazia sa obtii credite pentru pensionari cu limita de varsta 70 de ani, in valoare de maximum 3000 de lei, astfel incat sa iti poti satisface nevoile, sa desfasori activitati la care ai visat dintotdeauna, sa calatoresti sau, pur si simplu, sa iti rezolvi problemele cu care te confrunti zilnic.

 

Daca esti pensionar aplica acum pentru imprumut

Pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul tau cu cele mai eficiente imprumuturi pentru pensionari, te ajutam sa obtii credite online rapide. In acest mod, vei intra in posesia sumei dorite in cel mai scurt timp si, de asemenea, vei evita cozile interminabile.

Asadar, in cazul in care iti doresti sa primesti credite pentru pensionari cu pensii mici, tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de pe site-ul nostru, www.creditfix.ro. De asemenea, pentru mai multe detalii, te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0374.475.000.

Credite pentru restantieri
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

CreditFix vine in ajutorul persoanelor care au nevoie de o suma de bani pentru a-si plati facturile sau restantele, asadar, in cazul unui imprumut pentru restantieri mai mic decat aceasta suma sau inclusiv aceasta suma, nu se percepe dobanda.

Da, poti apela la un credit pentru restantieri si prin intermediul telefonului. Conditia este, insa, ca imprumutul pe care il soliciti sa nu fie primul pe platforma noastra. Incepand cu al doilea credit, insa, solicitarile se pot face si prin intermediul apelului telefonic, in urma caruia un operator iti va da indicatiile necesare pentru a completa formularul existent pe site.

In situatia in care se depaseste perioada de rambursare stabilita, se va percepe automat o penalizare pentru fiecare zi care trece pana la restituirea sumei. Aceasta este in valoare de 1,2% pe zi.

Din pacate, nu. Pasaportul, chiar daca este un document ce atesta individualitatea unei persoane, nu poate fi folosit pentru acordarea unui imprumut. In schimb, iti va fi necesara o copie de buletin sau dupa CI (Cartea de Identitate).

Procedeul este unul foarte simplu si rapid. Dupa aprobarea creditului pentru restantieri, banii vor fi virati in contul bancar existent si activ.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii