Credite pentru restantieri

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de refinantarea unui credit pentru care ai ramas dator sau ai alte plati urgente pe care nu le-ai putut efectua si ai ramas restantier? CreditFix are solutia perfecta pentru tine!

 

Credit pentru restantieri - de ce este util?

Este foarte greu pentru oricine sa plateasca totul la timp. Pe langa creditele deja facute, intervin diverse facturi, intretinerea si alte cheltuieli care nu suporta amanare, cum ar fi cele pentru asigurarea unor conditii confortabile, ca, de exemplu, lumina sau Internetul. Insa lista nu se opreste aici. Este foarte important de stiut ca neplata acestora atrage, dupa sine, si penalizari, adica alte costuri in plus, pe care nimeni nu le doreste.

De aceea, o solutie foarte buna este chiar creditul pentru restantieri, unul special gandit pentru aceste situatii, care sa te ajute sa scapi de problemele neplatii unor facturi sau alte obligatii financiare.

 

Imprumut prin credit online pentru restantieri - solutia rapida si la indemana de la CrefitFix

Pentru ca intelegem aceste situatii, noi, cei din echipa CreditFix, iti oferim solutia potrivita si punem la dispozitie un credit online pentru restantieri, special pentru cei care au nevoie de un imprumut pentru a plati facturi sau alte credite. Suma acordata poate fi aleasa de tine, avand un prag maxim, pe care il poti consulta pe site. Banii pe care ii poti primi ar trebui sa fie, insa, suficienti incat sa te ajute sa treci peste acest impas.

Daca ai facut deja un imprumut pe platforma noastra, poti sa il soliciti pe cel pentru restantieri printr-un simplu apel, unde vei fi ghidat, apoi, de cineva pentru completarea corecta a formularului. Banii vor fi trimisi in contul tau activ si iti vei putea achita restantele.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

CreditFix vine in ajutorul persoanelor care au nevoie de o suma de bani pentru a-si plati facturile sau restantele, asadar, in cazul unui imprumut pentru restantieri mai mic decat aceasta suma sau inclusiv aceasta suma, nu se percepe dobanda.

Da, poti apela la un credit pentru restantieri si prin intermediul telefonului. Conditia este, insa, ca imprumutul pe care il soliciti sa nu fie primul pe platforma noastra. Incepand cu al doilea credit, insa, solicitarile se pot face si prin intermediul apelului telefonic, in urma caruia un operator iti va da indicatiile necesare pentru a completa formularul existent pe site.

In situatia in care se depaseste perioada de rambursare stabilita, se va percepe automat o penalizare pentru fiecare zi care trece pana la restituirea sumei. Aceasta este in valoare de 1,2% pe zi.

Din pacate, nu. Pasaportul, chiar daca este un document ce atesta individualitatea unei persoane, nu poate fi folosit pentru acordarea unui imprumut. In schimb, iti va fi necesara o copie de buletin sau dupa CI (Cartea de Identitate).

Procedeul este unul foarte simplu si rapid. Dupa aprobarea creditului pentru restantieri, banii vor fi virati in contul bancar existent si activ.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii