Credite pentru restantieri

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Pe ce perioada? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Data scadenta credit: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai ramas in urma cu plata facturilor si ai nevoie urgenta de bani, pana la urmatorul salariu? CreditFix iti vine in ajutor cu un credit pentru restantieri si rau platnici 2017, astfel incat sa iti poti achita toate restantele. Este normal ca uneori sa ramai in pana de bani, tocmai cand ai cea mai mare nevoie de ei, asa ca noi iti suntem alaturi!

Daca esti restantier aplica acum pentru imprumut

Acest tip de credit rapid este valabil pentru cei cu un venit lunar stabil si se poate face in limita sumei de 3000 de lei, cu conditia ca aceasta sa fie inapoiata in termen de 55 de zile de la efectuarea imprumutului. Procesul este unul rapid si nu implica formalitati sau acte, astfel incat sa beneficiezi de ajutor in timp util.

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de un credit pentru restantieri si ai nevoie de mai multe informatii, scrie-ne la contact@creditfix.ro sau contacteaza-ne telefonic la numarul 0374-475-000. Echipa noastra iti sta la dispozitie oricand!

Credite pentru restantieri
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

CreditFix vine in ajutorul persoanelor care au nevoie de o cantitate de bani pentru a-si plati facturile sau restantele, asadar, in cazul unui imprumut pentru restantieri mai mic decat aceasta suma sau inclusiv aceasta suma, nu se percepe dobanda.

Da, poti apela la un credit pentru restantieri si prin intermediul telefonului. Conditia este, insa, ca imprumutul pe care il soliciti sa nu fie primul pe platforma noastra. Incepand cu al doilea credit, insa, solicitarile se pot face si prin intermediul apelului telefonic, in urma caruia un operator iti va da indicatiile necesare pentru a completa formularul existent pe site.

In situatia in care se depaseste perioada de rambursare stabilita, se va percepe automat o penalizare pentru fiecare zi care trece pana la restituirea sumei. Aceasta este in valoare de 1,2% dobanda pe zi.

Din pacate, nu. Pasaportul, chiar daca este un document ce atesta individualitatea unei persoane, nu poate fi folosit pentru acordarea unui imprumut. In schimb, iti va fi necesara o copie de buletin sau dupa CI (Cartea de Identitate).

Procedeul este unul foarte simplu si rapid. Dupa aprobarea creditului pentru restantieri, banii vor fi virati in contul bancar existent si activ.

Testimoniale - Rating total 4.8/5 din totalul de 5 recenzii