Imprumuturi pentru persoane rau platnice

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Pe ce perioada? 30 zile
Suma solicitata: 0.00 LEI
Perioada solicitata: 0.00 zile
Dobanda totala: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
Data scadenta credit: -
Dobanda/zi: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Institutia noastra se diferentiaza de una bancara, prin faptul ca este mult mai maleabila in ceea ce priveste acordarea unui imprumut, chiar si atunci cand vine vorba despre persoanele considerate rau platnice. Pentru noi, conteaza ca omul sa primeasca un ajutor atunci cand are nevoie, iar din acest punct de vedere, punem la dispozitia tuturor persoanelor credite in valoare de pana la 3000 LEI.

Pentru imprumuturile ce sunt acordate pe termen scurt, DAE nu reprezinta un criteriu relevant, insa se aplica, fiind o obligatie legala.

Nu, nu exista conditii speciale. Trebuie doar sa te asiguri ca respecti cerintele standard, printre care prezentarea documentelor utile si ducerea la indeplinire a termenului scadent. Totodata, trebuie sa stii ca implinirea varstei de 18 ani este o conditie obligatorie.

Imprumuturile mai mici de 2000 RON au dobanda 0%, chiar si pentru persoanele considerate rau platnice, care nu au mai beneficiat de o forma de creditare oferita de CreditFix.

In general, timpul de aprobare pentru un credit este destul de scurt, majoritatea solicitarilor fiind aprobate in aceeasi zi. Insa sunt cativa factori care pot intarzia perioada de confirmare/aprobare: neindeplinirea tuturor conditiilor sau ora destul de tarzie la care s-a facut solicitarea.