Imprumuturi pentru persoane rau platnice

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Imprumuturile pentru rau platnici - una dintre cele mai avantajoase forme de creditare oferite de CreditFix!

Ai avut in trecut probleme cu restituirea banilor obtinuti in urma unui credit, iar din acest motiv solicitarile tale sunt respinse constant? Ai nevoie de resurse materiale si nu stii la cine sa apelezi? CreditFix este raspunsul tuturor intrebarilor si problemelor tale! Institutia noastra iti pune la dispozitie posibilitatea de a accesa un credit pentru rau platnici de pana la 3000 Lei.

Iata 3 avantaje majore ale creditului pentru persoane rau platnice

Apeland la institutia noastra, nu doar ca vei intalni persoane competente, gata sa te ajute sa iti clarifici nelamuririle si sa gasesti solutia optima pentru a-ti rezolva problemele de natura financiara, insa vei putea sa descoperi cateva beneficii incontestabile ale creditelor pentru rau platnici. Acestea sunt urmatoarele:

  • Posibilitatea de a intra in posesia banilor in cel mai scurt timp posibil de la solicitarea imprumutului (in aceeasi zi sau in 24 de ore);
  • 0% dobanda pentru sume mai mici de 2000 Lei;
  • Posibilitatea de a rambursa banii direct din contul de client, fara alte proceduri complicate.
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Institutia noastra se diferentiaza de una bancara, prin faptul ca este mult mai maleabila in ceea ce priveste acordarea unui imprumut, chiar si atunci cand vine vorba despre persoanele considerate rau platnice. Pentru noi, conteaza ca omul sa primeasca un ajutor atunci cand are nevoie, iar din acest punct de vedere, punem la dispozitia tuturor persoanelor credite in valoare de pana la 3000 LEI.

Pentru imprumuturile ce sunt acordate pe termen scurt, DAE nu reprezinta un criteriu relevant, insa se aplica, fiind o obligatie legala.

Nu, nu exista conditii speciale. Trebuie doar sa te asiguri ca respecti cerintele standard, printre care prezentarea documentelor utile si ducerea la indeplinire a termenului scadent. Totodata, trebuie sa stii ca implinirea varstei de 18 ani este o conditie obligatorie.

Imprumuturile mai mici de 2000 RON au dobanda 0% daca ai un card de venit, chiar si pentru persoanele considerate rau platnice, care nu au mai beneficiat de o forma de creditare oferita de CreditFix.

In general, timpul de aprobare pentru un credit este destul de scurt, majoritatea solicitarilor fiind aprobate in aceeasi zi. Insa sunt cativa factori care pot intarzia perioada de confirmare/aprobare: neindeplinirea tuturor conditiilor sau ora destul de tarzie la care s-a facut solicitarea.

Testimoniale - Rating total 4.6/5 din totalul de 5 recenzii