Imprumuturi pentru persoane rau platnice

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Imprumuturile fac parte din viata majoritatii oamenilor. Cel putin o data in viata se intampla ca banii sa nu ajunga de la un salariu la altul, iar acest lucru obliga romanii sa gaseasca o modalitate optima de a face rost de ei. Ce se intampla, insa, in momentul in care ai luat un credit si nu l-ai restituit la timp? In aceste conditii devine dificil sa mai reusesti sa obtii urgent sumele de care ai nevoie, nu-i asa? Esti considerat rau platnic si nu mai stii la cine sa apelezi? Treci printr-o situatie grea si nu gasesti resursele financiare la cunoscuti sau la banca? CreditFix este, cu siguranta, prietenul care la nevoie se cunoaste.

Cum se obtin aceste credite pentru rau platnici?

Imprumutul pentru rau platnici reprezinta o forma de credit pe care am conceput-o din dorinta de a veni in ajutorul persoanelor care au un trecut sau un istoric negativ in returnarea banilor. Problemele inerente, care apar in viata fiecarui om, pot la un moment dat sa-l impiedice sa plateasca creditul. E un lucru normal si CreditFix intelege, asa ca nu pune accent pe trecutul negativ, oferind cu incredere banii de care fiecare persoana are nevoie pentru a-si rezolva cu succes greutatile financiare. Din fericire, sumele de bani imprumutate aici pot ajunge pana la 4000 de lei, chiar daca exista un istoric negativ in ceea ce priveste creditarea.

Care sunt avantajele unui credit online pentru persoanele cu istoric negativ?

Daca te afli in acesta situatie si ai nevoie rapida de un astfel de credit pentru persoanele cu istoric negativ, atunci afla care sunt avantajele obtinerii sale de la CreditFix:

  • Poti sa gasesti banii in contul tau in aceeasi zi sau in maximum 24 de ore;
  • Daca imprumuti mai putin de 4000 de lei, poti beneficia de o dobanda de 0%;
  • Ai posibilitatea de a returna banii direct in contul de client.

CreditFix ofera banii rapid si in cel mai scurt timp posibil, prin proceduri simple, incat totul sa se rezolve in beneficiul clientului.

Aplica acum pentru un imprumut online pentru rau platnici de la CreditFix!

Esti tentat sa iei un credit online pentru rau platnici? Echipa noastra iti va rezolva rapid problemele financiare si vei putea intra in posesia unui credit fara consultarea biroului credit. Nu este dificil sa gasesti banii imprumut de care ai nevoie, chiar daca esti rau platnic, pentru ca angajatii nostri te vor ajuta pas cu pas de-a lungul acestei proceduri simple. Apeleaza-ne telefonic in cazul in care ai nelamuriri sau scrie pe e-mail pentru a afla mai multe informatii!

Pentru un astfel de credit poti aplica daca ai cel putin 18 ani, o copie dupa buletin sau dupa cartea de identitate si un extras de cont al cardului pe care incasezi venitul, pentru ultimele 30 de zile. In acelasi timp iti vei lua angajamentul ca vei respecta conditiile de returnare a banilor imprumutati. Daca depasesti data scadenta, atunci vei plati o dobanda de 1,2 % / zi din valoarea capitalului restant.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Institutia noastra se diferentiaza de una bancara, prin faptul ca este mult mai maleabila in ceea ce priveste acordarea unui imprumut, chiar si atunci cand vine vorba despre persoanele considerate rau platnice. Pentru noi, conteaza ca omul sa primeasca un ajutor atunci cand are nevoie, iar din acest punct de vedere, punem la dispozitia tuturor persoanelor credite in valoare de pana la 10000 LEI.

Pentru imprumuturile ce sunt acordate pe termen scurt, DAE nu reprezinta un criteriu relevant, insa se aplica, fiind o obligatie legala.

Nu, nu exista conditii speciale. Trebuie doar sa te asiguri ca respecti cerintele standard, printre care prezentarea documentelor utile si ducerea la indeplinire a termenului scadent. Totodata, trebuie sa stii ca implinirea varstei de 18 ani este o conditie obligatorie.

Imprumuturile mai mici de 4000 RON au dobanda 0% daca ai un card de venit, chiar si pentru persoanele considerate rau platnice, care nu au mai beneficiat de o forma de creditare oferita de CreditFix.

In general, timpul de aprobare pentru un credit este destul de scurt, majoritatea solicitarilor fiind aprobate in aceeasi zi. Insa sunt cativa factori care pot intarzia perioada de confirmare/aprobare: neindeplinirea tuturor conditiilor sau ora destul de tarzie la care s-a facut solicitarea.

Whatsapp
Messenger