Credit Pentru Pensionari

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

Ai nevoie urgent de o suma de bani, dar ziua incasarii pensiei este inca departe? Daca te afli in aceasta situatie, atunci apeleaza cu incredere la CreditFix pentru a obtine rapid si usor creditele pentru pensionari pana la varsta maxima de 70 de ani.

Ce este un credit pentru pensionari si cum poate fi accesat?

Imprumutul pentru pensionari este un instrument financiar adresat in special seniorilor, mai ales acelora care au pensii mici sau nevoi urgente si nu vor sa piarda timpul pe la banci, sa adune teancuri de acte justificative sau sa stea la cheremul familiei. Poti deveni client nou al CreditFix intr-un mod foarte lejer, practic, prin completarea unui formular de pe site-ul nostru. Mai mult de atat, daca ai nelamuriri, atunci poti apela telefonic un operator care va raspunde la toate intrebarile, va clarifica modalitatea de inscriere pe site si de a obtine imprumutul atat de necesar.

Vrei sa procuri un astfel de credit pentru varstnici? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere online pe site-ul CreditFix si, in cel mai scurt timp, specialistii nostri te vor anunta daca indeplinesti conditiile si daca creditul a fost aprobat sau nu printr-un simplu telefon. Dupa aprobare vei vedea ca la verificarea soldului, imprumutul a fost deja transferat.

Care sunt conditiile creditului pentru pensionari?

Fata de alte imprumuturi, acest tip de creditare nu necesita un set de conditii stufoase, ci doar cateva usor de indeplinit. In primul rand, este necesara existenta unui card pe care se incaseaza pensia sau macar existenta unui cont bancar activ. In al doilea rand, trebuie prezentate cateva documente necesare pentru obtinerea creditului. Este obligatorie si respectarea termenului de plata a banilor, in conformitate cu termenii contractului. Aplica pentru primul tau credit si te vei bucura de un imprumut fara dobanda, obtinut foarte usor! Totodata, pentru un alt imprumut de la noi, vei beneficia de o linie de credit care va fi utila indiferent de tipul creditului pe care il faci. Ea va usura intregul proces, avand in “spate” un plafon aprobat care rezulta o acordare automata a noului imprumut, baza fiind contractul facut la primul credit

Care sunt avantajele acestui tip de imprumut pentru varstnici?

Beneficiile creditelor pentru pensionari sunt numeroase, ceea ce inseamna ca sunt din ce in ce mai preferate de catre romani. Aceste imprumuturi rapide si sigure pot avea o valoare maxima de 3000 de lei, iar asta inseamna ca sunt potrivite pentru tot felul de situatii. Seniorii de pana la 70 de ani pot obtine creditul cu o perioada de rambursare de pana la 92 de zile, fiind astfel usor de platit. Documentele solicitate sunt minime, iar intreaga operatiune va fi realizata in mediul online, direct de acasa. Dupa rambursarea banilor este posibil ca in chiar aceeasi zi sa fie solicitat un nou credit, pentru o alta perioada de maximum 92 de zile.

Daca se intampla cumva ca la sfarsitul termenului de plata sa nu ai banii disponibili, nu este un dezastru, nu-ti fa griji! CreditFix iti permite sa intarzii, platind doar o dobanda penalizatoare de 1,2% pentru fiecare zi, peste data scadenta.

Credit Pentru Pensionari
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Fiecare persoana care solicita un credit pentru cei fara limita de varsta are anumite obligatii, precum:

  • Trebuie sa indeplineasca conditiile necesare pentru a i se acorda un imprumut;
  • Este necesar sa aiba un card pentru incasarea pensiei sau un cont bancar activ;
  • Trebuie sa prezinte toate documentele necesare acordarii acestui tip de credit;
  • Trebuie sa respecte termenul de restituire a banilor (data scadenta), tinand cont si de dobanda creditului.

In cazul in care nu dispuneti deja de un cont activ pe platforma nostra, aceasta se poate realiza foarte simplu si rapid, completand formularul existent pe site. De asemenea, daca aveti nalamuriri sau intrebari, puteti apela numarul de telefon 0374.475.000, iar un operator va va indruma, oferindu-va suportul de care aveti nevoie.

In cazul in care aveti un credit in curs de desfasurare, veti putea solicita un alt imprumut doar in momentul in care ati finalizat procedura de rambursare a banilor, chiar si in aceeasi zi.

Desigur! In ambele situatii, un operator va lua legatura telefonic sau prin email cu persoana care a solicitat imprumutul, confirmandu-i daca solicitarea a fost aprobata sau respinsa. Dupa finalizarea convorbirii si semnarea contractului, puteti verifica daca suma de bani ceruta a fost finantata in cont.

Orice credit are o perioada maxima de rambursare de pana la 92 de zile. Daca se va depasi data scadenta, se va percepe o penalizare sub forma de dobanda penalizatoare de 1,2% pentru fiecare zi trecuta de data scadenta.

Testimoniale - Rating total 5/5 din totalul de 5 recenzii