Credit Pentru Pensionari

Cati bani doresti? 1,000 LEI
Suma solicitata: 0.00 LEI
Dobanda/zi: 0.00 LEI
Dobanda totala pana la -: 0.00 LEI
Total de plata: 0.00 LEI
DAE: 0.00 %

CreditFix iti ofera ocazia sa obtii credite pentru pensionari cu limita de varsta 70 de ani, in valoare de maximum 3000 de lei, astfel incat sa iti poti satisface nevoile, sa desfasori activitati la care ai visat dintotdeauna, sa calatoresti sau, pur si simplu, sa iti rezolvi problemele cu care te confrunti zilnic.

 

Daca esti pensionar aplica acum pentru imprumut

Pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul tau cu cele mai eficiente imprumuturi pentru pensionari, te ajutam sa obtii credite online rapide. In acest mod, vei intra in posesia sumei dorite in cel mai scurt timp si, de asemenea, vei evita cozile interminabile.

Asadar, in cazul in care iti doresti sa primesti credite pentru pensionari cu pensii mici, tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de pe site-ul nostru, www.creditfix.ro. De asemenea, pentru mai multe detalii, te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0374.475.000.

Credit Pentru Pensionari
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Fiecare persoana care solicita un credit pentru cei fara limita de varsta are anumite obligatii, precum:

  • Trebuie sa indeplineasca conditiile necesare pentru a i se acorda un imprumut;
  • Este necesar sa aiba un card pentru incasarea pensiei sau un cont bancar activ;
  • Trebuie sa prezinte toate documentele necesare acordarii acestui tip de credit;
  • Trebuie sa respecte termenul de restituire a banilor (data scadenta), tinand cont si de dobanda creditului.

In cazul in care nu dispuneti deja de un cont activ pe platforma nostra, aceasta se poate realiza foarte simplu si rapid, completand formularul existent pe site. De asemenea, daca aveti nalamuriri sau intrebari, puteti apela numarul de telefon 0374.475.000, iar un operator va va indruma, oferindu-va suportul de care aveti nevoie.

In cazul in care aveti un credit in curs de desfasurare, veti putea solicita un alt imprumut doar in momentul in care ati finalizat procedura de rambursare a banilor, chiar si in aceeasi zi.

Desigur! In ambele situatii, un operator va lua legatura telefonic sau prin email cu persoana care a solicitat imprumutul, confirmandu-i daca solicitarea a fost aprobata sau respinsa. Dupa finalizarea convorbirii si semnarea contractului, puteti verifica daca suma de bani ceruta a fost finantata in cont.

Orice credit are o perioada maxima de rambursare de pana la 92 de zile. Daca se va depasi data scadenta, se va percepe o penalizare sub forma de dobanda penalizatoare de 1,2% pentru fiecare zi trecuta de data scadenta.

Testimoniale - Rating total 5/5 din totalul de 5 recenzii