Credit punte - o solutie rapida de imprumut pentru persoane fizice

Credit punte - o solutie rapida de imprumut pentru persoane fizice
Tipuri de credite Florin Mieila 19 Apr 2022 10:00

Pe piata financiara romaneasca exista foarte multe solutii de creditare pentru toate nevoile. De mai multi ani, imprumuturile care pot fi obtinute rapid pentru perioade relativ scurte de timp au devenit din ce in ce mai solicitate, avand in vedere usurinta cu care pot fi accesate.

Unul dintre este este creditul punte. Solicitat mai mult de firme, acesta are un corespondent si pentru persoanele fizice, fiind un imprumut pe termen scurt sau mediu cerut pentru rezolvarea unei urgente sau a unei nevoi, putand fi rambursat la fel de repede pe cat a fost de obtinut.

Daca te intereseaza sa obtii un credit punte pentru persoane fizice, poti afla mai multe informatii despre aceasta solutie din articolul de mai jos.

Cuprins:

1. Credit punte: Ce inseamna si cum poate fi obtinut?

1. Credit punte: Ce inseamna si cum poate fi obtinut

Un credit punte are ca definitie un imprumut rapid pe termen scurt in situatia in care utilizatorul are deja alte rate pe termen lung.

De cele mai multe ori, acesta este un imprumut de nevoie personale si poate fi oferit de institutii financiare nebancare in baza unui numar redus de documente.

Aceasta solutie este denumita si credit fulger, putand fi obtinut in baza catorva documente, mai ales atunci cand ai nevoie de bani pentru o perioada scurta de timp. Bineinteles ca pentru a-l obtine trebuie sa indeplinesti cateva conditii, printre care sa ai un venit minim care trebuie dovedit printr-un document justificativ (contract de munca, cupon de pensie recent).

Daca doresti sa obtii un credit punte ca persoana fizica, cerintele sunt destul de simple, atat in materie de acte pe care trebuie sa le depui, dar si ca durata a aprobarii. Cel mai important aspect este ca poti cere un astfel de imprumut chiar daca ai un altul de valoare mare, cum ar fi o rata pentru o casa la banca. Deoarece, aceasta solutie este oferita de institutii nebancare, conditiile sunt mai simple si accesibile, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu ti-ar putea fi acceptata cererea. Mai mult, de cele mai multe ori, il poti accesa online, astfel ca nici nu trebuie sa te deplasezi.

Pentru a obtine creditul fulger vei avea nevoie de:

  • o cerere-tip care trebuie completată pe site;
  • un extras de cont din care sa rezulte venitul minim cerut de institutia la care ai cerut imprumutul;
  • o copie dupa cartea de identitate.

Un credit punte poate fi obtinut in diverse situatii, astfel ca fie ca ai ramas fara bani pana la salariu sau doresti sa iti cumperi un bun de o valoare mai mare sau chiar o vacanta, aceasta este o solutie la care poti apela oricand. De asemenea, daca ai terminat de rambursat anticipat suma datorata, poti oricand sa accesezi alt imprumut.

Asadar, daca te intereseaza un credit punte si ce inseamna obtinerea acestuia, cerintele care trebuie sa le indeplinesti sunt destul de simplu de indeplinit. Insa acestea nu sunt singurele sale avantaje.

2. Creditul punte si avantajele sale

Creditul punte si avantajele sale

Imprumutul punte este un credit nebancar, insemnand ca nu vei fi supus conditiilor mai restrictive impuse de banci, precum si verificarilor de lunga durata.

Un credit punte are foarte multe avantaje, printre care:

  • rapiditatea cu care poate fi obtinut;
  • accesul la o suma mai mica sau mai mare de bani, in functie de nevoile tale;
  • virarea banilor in contul ce se regaseste pe extrasul depus in momentul solicitarii;
  • nu sunt cerute informatii legate de motivul pentru care ai cerut suma respectiva, asadar, ai asigurata intimitatea in ceea ce doresti sa faci cu banii.

In comparatie cu un credit bancar, nu vei fi cautat in bazele de date ale Biroului de Credit si nici nu iti va fi afectat scoringul in cazul in care respecti termenul de rambursare. Mai mult, chiar daca ai un imprumut, poti obtine si unul nebancar, astfel incat sa iti poti indeplini dorintele sau sa iti poti materializa scopurile.

Exista mai multe tipuri de credite rapide la care poti apela, fie ca doresti unul cu buletinul, fie unul urgent care poate fi obtinut online, exista foarte multe solutii flexibile pe care le poti gasi la institutiile financiare nebancare. Banii iti vor fi virati direct in cont, fara sa mai fii nevoit sa faci un drum pana la societatea la care te-ai imprumutat.

Desi a aparut ca o solutie pentru firme, modelul creditului punte a fost preluat si transformat in asa fel incat persoanele fizice care au nevoie de anumite sume de bani rapid sa poata apela la el.

Sa investesti in tine si in dorintele si obiectivele tale nu a fost niciodata mai simplu, mai ales cand ai nevoie de un imprumut rapid pe termen scurt sau mediu. Aceasta este definitia unui credit punte care poate fi una dintre cele mai simple solutii de finantare fara acte foarte multe.

In concluzie, creditul punte este una dintre modalitatile prin care poti obtine bani atunci cand ai o urgenta, fara prea multe documente justificative.

Sursa foto: Pixabay.com
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?